Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziewczyny, sukces 🙂 Wczoraj położyłam Grzesia spać o 21.00, budził się często, ale nie chciał cyca, wystarczyło mu, że do niego mówiłam i trzymałam go za rączkę. DOstał cycka dopiero o 00.30, położyłam go do nas do łózka i spał do.. 7.00 🤪 mąz mówi, że jedynie budził się, sprawdzał czy jesteśmy i szedł dalej spac, a ja tam nic nie słyszałam. Jedynie rano jak wstałam to cycki jak pamela 😁

w wolnej chwili opracowuje artykuł do magisterki, promotorka zakazała korzystać z neta, jedynie książki i profesjonalne czasopisma.. 🤨
Promotorka podsuneła nam w sumie dobry pomysł, żeby teraz powoli opracowywac zagadnienia, artykuły, a potem tylko wkleić je do pracy 🙂

• Mamusia
Super Kasia w koncu Grzes spi cala nocke bez pobudek 😁
moj to tradycyjnie na cycka ok 00.30 i 3.30 wierci sie czyli chce jesc 😁
Dzisiaj jestem normalnie dumna z Oliwierka taki grzeczny ze szok sam sie nawet bawi troszke 😁 no w koncu 9mc mu stuknal duzy chlopaczek juz 🙂
Dziewczyny Wasze maluszki tez tak sciagaja czapki na dworze??ja mojemu musze co 5 sekund raczke od glowy zabierac bo mi czapke sciaga 🙃

• Mamusia
mój nie ściąga bo ma zawiązywaną czapeczkę 😜 🙃

no to rzeczywiście grzeczny Oliwierek, w końcu duży facet już z niego 🙂 u nas to zależy od humoru Grzesia, raz jest super, a raz mam ochotę go do teściowej na cały dzień podrzucić, a że ona teraz w ogrodzie sobie pracuje, więc nie podrzucę :P

• Mamusia
Cześć Mamusie 🙂 Bardzo Was przepraszam, że tak długo nic nie pisałam, ale mieliśmy gości przez 3 dni i nawet nie miała czasu do Was zaglądać nie mówiąc juz o napisaniu czegokolwiek 🙂
U nas wszystko oki. Gabi od 2 dni nie dostaje w nocy cyca. Pierwszy raz niestety pół nocy przeryczała, ale nie mogłam jej dac bo wypiłam trochę wina...prawie 3 lampki i mieliśmy w planach podać jej modyfikowane - ale niestety nie chciała go pić 😞 Budziła się co godzinę i ryczała...ale jakoś dotrwaliśmy do rana...potem zjadła kaszkę, obiadek, deserek no i w końcu cycusia 🙂 Natomiast wczoraj spała i się nawet na cycka nie obudziła 🤪 🤪dopiero o 7:30 🙂 Od dzisiaj planujemy ją oduczać nocnego jedzenia i jak będzie się budziła to spróbujemy ja przytulać tylko.

Kasiu...ja nie chcę oczywiście Cię urazić...ale m0że rzeczywiście rozpychasz Grzesiowi żołądeczek...350 ml to chyba dużo za dużo dla takiego brzdąca 🤨 no ale oczywiście to tylko moje skromne zdanie 🙂

Gosiu, mieszkanko super 🙂 mam nadzieję, że będzie się Wam w nim dobrze mieszkać 🙂

Sandra, nie wiem czy już gratulowałam pracy!! Ale jeśli nie to GRATULUJĘ 🙂)))) Super, że ją dostałaś. Na pewno się wspaniale sprawdzisz 🙂

Kasiu, co do pracy i korzystania z neta to raczej żaden promotor tego nie pozwala robić 🙂 Ja trochę korzystałam 😉 Chociażby żeby zobaczyć bibliografię...zresztą artykułu z niektórych gazet są dostępne także online.

• Mamusia
Ale Grzesiu wygląda świetnie...jeszcze do tego te zębolki!!! No i jak już sam stoi!! A jeszcze niedawno mówiłaś, że leniuszek...no i wcale na grubaska nie wygląda...

Moja Gabi już bez najmniejszego problemu sama stoi...wspina się na wszystko co tylko możliwe...z oczy nie mogę jej spuścić.

• Mamusia
to dobrze, że nie widać po Grzesiu tych 11,5 kilogramów :P
ma bardzo duży apetyt, dziś na deser dostał mały słoiczek jabłuszek z dzika różą.. zjadł i domagał się więcej, no ale nie dostał bo miałam tylko jeden 😉

idę się wykąpać, Grześ właśnie zasnął więc chyba z 30 minut będę miała dla siebie 🙂

Buziaki 🙂

• Mamusia
Kasia super Grzesiaczek stoi i rzeczywiscie nie wyglada na grubaska normalny chlopaczek przystojniak 😁
Martus a daj spokoj moj tak samo wszedzie wejdzie doslownie wspina sie na wszystko co tylko jest w pionie 😲 aha i zaliczyl dzisiaj pierwsze przytrzasniecie paluszkow szuflada 😞 bo przeciez musie wszystko zobaczyc i pootwierac ale nawet tak mocno nie plakal 🙂

• Mamusia
hej hej 🙂

Grześ uśpiony, a ja zaraz idę akwarium czyścić 🙂

ale piękny początek dnia.. gdzieś o 6.00 idę z pełnym pęcherzem do łazienki a tam teściu się męczy... no to czekam czekam.. doczekałam się 🤪.. a po chwili wchodzi zaspana teściowa..
nie ma to jak zacząć dzień od zobaczenia teściów po nocy XD

Buziaki Kochane 😘

• Mamusia
hhahahaha...niezły poranek Kasiu 🙂
Moja Gai też śpi, a my dzisiaj zrobiliśmy sobie dzień leniucha!! Jeszcze siedzimy w piżamach 🙂 Zaraz muszę wziąć się za ugotowanie jakiegoś obiadku 🙂

Dzisiaj w nocy niestety nie obyło się bez cycusia...o 3:30 musiałam jej dać...no ale i tak jest postęp, bo mąż odłożył ją z powrotem do łóżeczka i spała do rana.

U nas taka brzydka pogoda, że szok. Myślałam, że na jakiś rodzinny spacer się wybierzemy...a tu niestety nic z tego 😞

• Mamusia
Wczoraj bylo przepieknie,a ludzi w zoo istne przepelnienie... 😁 ale wypad bardzo udany...

Dzisiaj z kolei bylismy na basenie, ogolnie mala radoche miala 🙂 ale ja taka wykonczona, ze po obiadku poszlysmy z mloda pokimac 🙂 i tak sie niedawno obudzilysmy. heh.. nienawidze spac w dzien...
o dziecie moje wrocilo ze spaceru opiszczale..ide ja wypakowac 😁

• Mamusia
no ja mojemu dzisiaj w nocy tez chcialam dac wode zamaiast cycka i normalnie sie rozplakal 🙂dalam cycka i zasnal przy jedzeniu 🙂
my dzisija tez zoo mielismy w planach ale pogoda do (_|_) wiec siedzielismy prawie caly dzien w domku niedawno tylko na taki maly spacerek wyskoczylismy 🙂
wiecie co o 18.15 karmie malego cyciem oczywiscie a on mi zasnal 😲 nie zmieniony pampers, nie przebrany w pizamne 😲 hehe zmienialam mu pampersa przez sen i w pizamke tez przez sen ubralam i nawet nie drgnal 😁 😁 😁 ciekawe czy juz na noc zasnal czy zaraz sie obudzi i pozniej pojdzie ok 21.30 spac 😁

• Mamusia
Moja na szczęście już śpi 🙂 Drzemkę ma ostatnio tak jak kiedyś od 16 - 16:45 no i po 20 zazwyczaj zasypia.
Gosiu, to pewnie teraz Oliwier będzie wojował do 22 🙂

ooo....Gabi piszczy ;/ mąż do niej poszedł...kurde mam nadzieję, że zaraz zaśnie.