Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
no ja wiedziałam że ta ruda odpadnie. ale nie mam przecieków, kto odpadnie za tydzień. Stawiam albo na Weronikę, albo na Beatę 🙂

Gosia, tych krewetek się nie je, ja nadwyżki oddaję innym akwarystom 🙂

Mąz pojechał o 16.00 szykować wystawę z innymi ludźmi i jeszcze go nie ma. Dzwonił, że kupę roboty mają.. 😞 a jutro znów od 10.00 przygotowania.. chyba się zaraz położę spać bo samej jakoś dziwienie mi w pokoju być ;/

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ostatnio Grzesiek zorbił mi się starszny niejadek. Albo dalej coś mu na żołądku stoi, albo nie wiem co jest. Od urodzenia nigdy nie grymasił, jadł co mu dałam a wczoraj na śniadanie poskubał trochę sera z kanapki, potem trochę kszki zjadł. Na obiad zjadł banana, bo kurczaka z marchewką nie chciał, potem wstał po drzemce, oczywiście cyc i pół monte..

Gosia, ja nie mam nic przeciwko tym linkom, byle wstawiane były w odpowiednim wątku, np konkursy; linki do głosowania..
ale to widac że jak grochem o ścianę.
Kiedyś nie przeszkadzało mi takie coś, ale coś we mnie pękło jak ostatnio porozsyłała jedna laska linki, a w nim wzór podania o pracę do policji.. 🙃 😮

• Mamusia
Ja Top Model zazwyczaj oglądam w soboty jak mały śpi. No i zdradziliście mi kto odpadł 😠 😜
Co do linków to mi to też kiedyś nie przeszkadzało tylko zaczęło mnie to denerwować jak co rusz nowy link się pojawiała a nie tak jak kiedyś raz na ruski rok. Teraz to omijam szerokim łukiem i nawet nie zaglądam.
A może Grześ jeszcze nie najlepiej się czuje i dlatego grymasi?
Ja się zdziwiłam jak mój dziś pił mleko ze szklanki, bo jak kiedyś próbowałam podać mu butlą to pluł ile wlezie. Ta szklanka jednak czyni cuda 😉
fajnie Gosiu że rodzice do Ciebie przyjeżdżają 😉 I mały się nacieszy dziadkami 😁

• Mamusia
Dokladnie.. 🙂 mala znow zasnela tak pieknie... nawet nie plakala... i nie wyrzucala owieczki ktora jej dalam do spania.. tylko przytulala slodko 🙂 i robila aaaaa 😁D
nawet zostawilam ja na 20min sama, i na samym koncu po glowce poglaskalam i usnela wtulona w owce 😁

Normalnie jestem tak dumna, szczesliwa ze koniec... 🙂 a wyla wczoraj tylko 40 min.. byle wszyscy byli kosekwentni to bedzie ok.. 😁

a najbadziej mi sie smiac chcialo, ze jka wychodzidlam z pokoju to wstawala a jak wchodzilam to uciekala z usmiechem kladla sie na poduszke i swoje dzwieki aaaa 😁D bo tak smiesznie mruczy jak zasypia 😁
i spi juz 2h...a my za godzine mamy byc u znajomych w swarzedzu 😁D

• Mamusia
Widzisz Sandra jest i na Naduske sposob 😁 moj Oli to zasypia zawsze ze smoczkiem w buzi i smoczkiem w rączce 😁 😁 😁i oba wyrzuca jak zasnie hehe
co do top model to beata to taki pasztet ze szok co oni w niej widza do tego eniwa i olewa wszystko 🙂 a ten model to lalus taki wlosy mial koszmarne ogolnie nie moj typ 😁

• Mamusia
hehehe.. my wlasnie wrocilismy od znajomcy ze szpitala.. ja myslalam ze nadia niegrzeczna ... 🙂 a oliwier kolezanki to juz wogole...
dzis panowie opiekowali sie dziecmi a matki tak balowaly, ze jutro jednak nie ide do szkoly... 🙂 bo mam na jutro do przygotowania 20 ustwa, kazda po minimum 20 stron 🙂 a niestety kiepsko kojarze...
znow usnela bez raczki, tylko z owca.. 😁

• Mamusia
ta Beata wygląda dla mnie jak nacpana Kate MOss 😜

Laski moje sierpniowe, nie będe miała chyba czasu by zajrzeć s weekend do kompa, jutro rusza wystawa, trwa do niedzieli i trzeba będzie tam trochę posiedzieć.

Grześ nie spał mi dziś od 13 do 21.00! Usnał niedawno, jeszcze z wyrzutami 😜

buziaki

• Mamusia
Hej Mamusie 🙂 Ostatniuo nie miałam czasu żeby coś napisać ale czytałam Was na bieżąco 🙂
D lugi weekend się rozpoczął - dzisiaj pół dnia spędziłam u znajomych na montowaniu filmiku - maż koleżanki pomagał mi "składać" filmik który nagrywamy z moimi uczniami na konkurs tesco. Całe szczęście jest już gotowy!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=0FBacSG-O7I

Jak będzie juz na stronie konkursowej to będę miała do Was prośbę o codzienne głosowanie, ale to dopiero od 18 listopada...

Sandra, Gabi też jak przytula lalkę to śpiewa aaaaa....hehehe. Fajnie, że zaczęła zasypiać już sama.
Co do top model - to ja też nie lubię Beaty. Mam przeczucie coraz większe, że wygra Olka. Paulina ponoć wejdzie do finałowej 4.

• Mamusia
Hahahaha 🙂 Wazne, ze wiedzialam o co chodzi... 🙂
Nadia na poczatku była tak malo pewna w gosciach bo na przywitanie oliwier ja dwa razy walnal...
ale pozniej sie tak rozkrecili, ze koniec 😁 nawet sie calowal 😁DD ale mloda tylko raz buzi dala, a pozniej juz odpychala 😁 normalnie tak sie ubawilysmy ze koniec.. 😁D

• Mamusia
he he to nieźle zabalowałaś Snadra 😉 Mój za to z córką przyjaciółki się całuje czasami a ona jest pół roku młodsza od niego 😉 Śmiejemy się ze my sie znamy od podstawówki i się jeszcze okaże że nasze dzieciaki będą razem haha 😉
Marta bardzo fajny ten filmik i na pewno będę na niego głosować 😉
Gosia ciesz się rodzicami ciesz, przynajmniej nie przykrzy Ci się siedzenie samej w domu:P