Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kurde Oli zasnal o 21 i juz raz zaczal plakac przez katar!!ale mi go szkoda... odciagalam mu to prawie nic nie lecialo a tak sie darl jakbym go ze skory obdzierala..noc kolejna nieprzespana bedzie...
Aga wspolczuje bolu zeba i tego nieszczesnego wyrwania 😲 ja wstyd sie prztznac ale nadal mam 9 dziurek i nie bylam u dentysty jeszcze.... ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
hej mamusie
jeju dziewczyny nie wiem co to sie dzieje,ale u nas tez nocka byla nieprzespana, Kacperek budzil sie co chwilke z takim okropnym placzem, ze nie wiem 😞 straszne
Marta naprawde fajne te ciuszki, ja teraz tez wchodze na allegro troszke poszperac, moze uda mi sie cos fajnego znalezc :P

• Mamusia
Oj - Agniesia - to się biedna namęczyłaś u dentysty ;/ nienawidzę odwiedzać stomatologa 😮
Gosiu, a może u Oliwierka to emocje związane z przyjazdem dziadków i przez to tak niespokojnie spał - no i do tego ten katarek. Fajnie, że mogliście sobie spokojnie wyjść do kina-też nie byłam od czasu ciąży...no ale my mamy taką samą sytuację jak Wy, że nikogo nie mamy kto mógłby zająć się Gabrysią.
Agatko-zagłosowane 🙂 🙂
Kasiu, maż pewnie zmęczony po wystawie - daj mu chwilę na odsapnięcie 🙂

To widzę, że ta noc dla wszystkich była fatalna - Gabi też od 1 spała z nami, bo co chwilę płakała - podejrzewałam ból brzuszka, ale jak dostała mleko to zasnęła - po 2 godzinach znowu jęczała...mam nadzieję że dzisiaj wszystkie się wyśpimy 🙂 🙂

• Mamusia
hej 🙂

u nas nocka w miarę ok 🙂 Grzesiek spał do 9.30 🤪 😲 😲 obudził się co prawda o 7.00 ale chwyciłam go za rączki i kimnelismy się razem jeszcze

dziś ostatni dzisń wystawy. Mąż zostaje po 16.00 i sprząta, może mu zejśc do północy 😞

aha, jutro albo we wtorek dostaję autko 🤪 🤪 już się nie mogę doczekać 🙂 zawsze to jakas niezależność. Dziś bardzo by mi się przydało, pojechałabym na chwilę sama na wystawe, a tak to autobusem musiałabym godzinę w jedną stronę jechać, godzinę w drugą i 2 h na samą podróż..

• Mamusia
Hey laseczki, my dzis owocie dzien zaczelysmy bo na basen pojechalysmy..

Nadia jakos w miare spala, bo obudzila sie pierwszy raz o 4.. co jest dla nas ogromna rzadkoscia 😁

Wczoraj bylam z mezem w kinie na Zanim odejda wody i powiem, ze takie sredne....
a dzisiaj ide na pilę w 3d.. bede sie bac...

no nie zazdroszce dziewczynkom, ktore samemieszkaja i nie maja nikogo bliskiego.. bo ja bym zwariowala w chacie..
Marta jak chcesz isc do kina to Gbryske podrzuc do Nadusi 😁D hehe

• Mamusia
Gosiu ja też nie zazdroszczę mieszkania samemu:/
marzena może faktycznie ząbki bo z tego co widziałam na suwaczku to ma ich 12 prawda?
Kasiu super że będziesz już mieć autko 🙂 Ja na razie nie mam co liczyć na swoje własne tylko na wspólne (choć i tak zarejestrowane jest na mnie:P) ale lepsze to niż nic:P
A my nockę w miarę, miarę 😁 I wkońcu przespana 😁 bez leków przeciwbólowych, a tak byłam głodna że chyba o 3 w nocy obudziłam się ze strasznym głodem, no ale musiałam wytrzymać do rana 😉
A mój wczoraj pojechał na ryby i przywiózł karpia i 2 gęsi 😮 🤪 No ale na obiad przynajmniej będzie 😉 jedną sobie po porcjujemy a drugą podzielimy na pól i damy rodzicom 😁

• Mamusia
W takim razie gratuluję Oliwierkowi kolejnego ząbka 😁
Marzena faktycznie może coś mu się śni?
Kasia gęś jest pyszna i ... droga:/
A mój ma podwyższoną tem. 37,4 😞 Jutro czeka nas lekarz 😞 A do tego rano tak kaszlał że aż mi wymiotował. Kurcze a wczoraj było zupełnie inaczej...

• Mamusia
Manka - Gabi też płacze w nocy i nie wiem przez co - ząbków nie widać - tyle, że lekarz powiedział, że dziąsełka wcale nie muszą być napuchnięte. Spróbuj dać Kacperkowi jakiś środek przeciwbólowy przed snem i zobaczysz czy będzie lepiej. Jeśli tak to znaczy, że to ząbki.
Gosiu czyli to wszystko przez ząbki....katarek i niespokojny sen
Kasiu, to pewnie do 22 będzie Grzesiu Wam wojował. Mój M właśnie kąpie Gabi i kładziemy ją spać, bo jutro o 7 pobudka. W dzień spała 1,5 godziny więc powoli robi się marudna 😉

• Mamusia
Wiecie co, moj Kacperek dzisiaj wogole w dzien nie spal, bylismy w gosciach i pozniej juz nie oplacalo sie go klasc i wytrzymal 🙂 chyba pierwszy raz sie zdarzylo, ze wogole nie spal w ciagu dnia, masakra i wieczorem zasnal dopiero o 20, ciekawe jak bedzie w nocy. Wiecie tez tak sie zastanawiam czy nie przezywa tego co w ciagu dnia sie dzieje, no zobaczymy jaka bedzie kolejna noc, miejmy nadzieje, ze lepsza od poprzednich 🙂
Marta obejrzalam, dobre 🙂