Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
niestety, często jest wyścig kto kupi droższe, lepsze.. 😞 dokładnie, liczy się pamięć.. no ale ludzie na święta często chca się pokazać. Przysłowie "zastaw się, a postaw się" dokładnie tu pasuje.

Mam nadzieję Dziewczyny że pokonacie kryzys z facetami 😞 jeszcze tego by tu brakowało żebyście się porozwodziły 😞

Za oknem szaro i buro, pada i zimno. Chyba nie ruszam się dziś z Grześkiem. Jutro jedziemy na szczepienie. U teścowej w przychodni są darmowe szczepionki na ospę, prevenal. Trzeba wykorzystać 🙂
no i wizyta u ortopedy na mnie ciąży.. muszę się zmobilizować i przejechać się

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Oj dziewczyny współczuję tej wojny o kasę... u mnie na szczeście mój nie jest zbyt wylewny jeśli chodzi o wydawanie kasy na kogoś innego - jak ma kupić coś Kubie, Matiemu czy mi to cena nie gra roli - ale innym - zawsze się wścieka,że za drogie wybieram 😜

A co do porodu jeszcze - Gosia - mnie się wydaje, że ten był cięższy... chociaż Grzesiek uważa inaczej. Ale może to kwestia tego, że przy pierwszym byłam tak przerażona, spanikowana że niewiele pamiętam.. A teraz cały ten ból przyjmowałam dużo bardziej świadomie. Pamiętam każdą minutę 😉 Tym razem widziałam jak wyjmują ze mnie dziecko 😜 Skupiłam się na tyle żeby wyłapać ten moment 😉 😁

• Mamusia
Hehehe. to nadia jak mowie poglaszcz to glaszcze na szczescie.. ale jak jej zabieraja za czesto zabawki to i popchnac i trzepnac potrafi...

Dzis znowu noc rewelacja.. jeden raz wstala na mleko i spala dalej u siebie 😁D
a dzis w dzien zasnela sama.. wredna matka pozwolila wyc 10 minut,ale zasnela.. szkoda, ze zaraz bedzie babcia klasc i bedzie reagowac na ryk.. 😞 i cala moja praca na marne pojdzie.. 😞

• Mamusia
Śliczne zdjęcie a jaki Kubiś dumny 😁
Gosiu to ja wiem mniej więcej w których okolicach miszkasz i to po drodze na wylotówkę w stronę Warszawy czyli w moim kierunku 😁
Sandra mój przedwczoraj wył chyba 10 czy 15minut aż nie padł, a wczoraj ile razy przyszedłdo mnie tyle razy spokojnie go odłożyłam i zasnął bez płaczu 🤪fakt że po 20 minutach usypiania ale liczy się postęp:P

• Mamusia
Kurcze w poniedzialek mam zaliczenie z ustawodastwa 😞 masakra jakas.. same przepisy.. 🙂 jak ja to widze to mam odruch jak dzieic przy jelitowce..

Kurcze mala zasnela o 13 ,a jeszcze spi.. dobrze ze dzis na noc do babci ja sprzedaje.. 🙂 haha
wiecie, co mam nadzieje, ze jak u babci bedzie spala z moja mama to nie zapomni ze w chacie sie nauczyla juz spac ladnie w swoim lozeczku.. 🤪 bo sie zastrzele 😁

moze dzis w ramach pojednania jakis seks bedzie? 🙂 w sumie 9 dzien cyklu to nie powinno sie niczym zakonczyc hahah 😁

• Mamusia
Agniesia a jedziesz przez kromera? bo ja mieszkam za mostem Warszawskim 🙂 moze jak bedziesz jechac kiedys do szkoly to sie spotkamy??

Oli głaszcze jak mowie mu zrob głasiu, głasiu heheheh jedyna rzecz kiedy mowie do niego rozpieszczonym glosem 😁 😁 😁
mam tv maz nastawil antene bo robotnicy dzisiaj nawet nie raczyli sie w pracy zjawic ehh
Gosia ciezko z dwojka maluchow?? Kubus zazdrosny jest??

• Mamusia
a ja jestem po kłotni z męzem, wyszedł z domu, oznajmił że wróci o 22. Jak wysłałam mu smsa żeby wrócił wcześnie, bo po co ma się pałętać po mieście, to napisał że już się umówił na kawkę i miło spędzi czas..
eh ;(
podejrzewam że jak tak dalej pójdzie to nie będzie miał skrupułów pójśc w bok... zaczynam coś czuć..

• Mamusia
Gosiu ja już do szkoły nie jeżdżę ale może po obronie czemu nie 😉 Chociaż nie wiem czy wogóle będę sieę bronić bo mam serdecznie dosyć i zastanawiam się czy tego wszystkieg nie pier...ąć. Co da gładu gładu my mówimy cacy cacy i mój głaszcze się po główce i zamiast cacy mówi niaaaaa 😁 Najlepiej jak zbroi i ja do niego móaiwm "brzydkosięAluś zachował" to ten zazwyczaj aby siebie pocieszyć właśnie robi sobie cacy cany czy jak kto woli niaaaaa 😁
Kasiu mąż na pewno tak powiedział aby zrobić Ci na złość. Mój też jak się pokłócimy to różne głupie rzeczy gada tak samo jak ja ale jestem jego pewna bo mam swoje pewne źródła 😉:P
A moj z wielkimi problemami usnąło 21 i jescze musiałam go przytulić i tak zasnął bo sam nie dał rady 😞

• Mamusia
my wlasnie wroccilismy z meczu.. 🙂
u nas nie uzywa sie slow typu cacy, aja itd itp, wywoluja we mnei agresje 😁 i wszystkich poprawiam...
jak babcia moiw nadia idziesz dada?? kurde zadne dada tylko na spacer... polska wreszcie wygrala, a ja nie doac ze na antybiotyku to ledwo mowie.. 😞 wlaczam top model na vod...a nadia u babci..

• Mamusia
też się cieszę że odpadła Beata, jak to określili, z krowimi łydkami 😜
swoją drogą, na prawdę ona nie miała wymiarów modelki na wybieg..
A ta Paulina to rzeczywiście albo bierze wszystkich na litośc jaka to ona biedna, albo ma problem ze sobą żeby się otworzyć. Może nie może sie odnaleźć w wielkim mieście. nie wiem jak to jest bo ja nigdy w małej miejscowości nie mieszkałam, więc dl amnie miasto ok. 400 000 mieszkańców to norma. Może jak bym mieszkała w mniejszej mieścinie, to też nie radziłabym sobie 😮

jadę dziś na 14 na szczepienie z małym

buziaki

• Mamusia
Dobrze wiedzieć że Beatka wkońcu odpadłą 😁 A ta Paulina moim zdaniem chce z siebie zrobić wielce pokrzywdzoną przez los. Ja rozumiem łatwo to ona nie miała ale od razu mówić cały swój życiorys przed kamerą? Ja dziękuję bardzo.
C 😁o do mówienia cacy to ja mówię zdrobniale ale zaraz mówię normalnie np. idziemy jeść am? aby wiedział że jedzenie i am to jest jedno i to samo. Mnie naprzykład denerwuje mąż bo teściowa ma kury i on do małego czy jedziemy do koko. Nosz w kurwa mać za przeproszeniem, nie jedziemy do koko tylko do kurek albo niech mówi że jedziemy do koko czyli do kurek. Mam taki uraz bo jego bratanica ma 6 lat i jak pytała się alusia jak dane zwierzęta mówią to zamiast jak robi kurka to powiedziała jak robi koko 😮 Wybaczcie ale dziewczynka ma 6 lat to powinna już ładnie nazwac dane zwierzę.Powiem inaczej. Uczyć dzieci jak robi dane zwierzę-ok ale uczy ich też poprawnych nazw
Aha i musze się Wam pożąlić. Ale wczoraj wkurwiłam się na mojego. Tak to marudzi że śpię z małym a jak wczorzłam do niego i zaczęłam grę wstępną to zadzwoniłjego bart i wiecie co? on pojechał do niego 😮 🤢 😠 Nic nie powiedziałm tylko wyszłam i powiedziałm że idę do małego spać i życzyłam dobrej nocy. Tylko usłyszałam jak się ubierał to mówił"przepraszam kochanie" ale zlałam to i nic nie odpowiedziałam. No to ładnie podniusł mi ciśnienie...

• Mamusia
jak zawsze dyskusja rozgorzala.. 😁 🙂 ja tez sie mega ciesze..
ale nie wiem czemu oni tak się podniecają tą Weronika.. dla mnie ona ma twarz jak bułka 😁
Ale nie bede oceniac, bo po pierwsze sie nie znam,a po drugie ja miss pieknosci tez nie jestem 🙂) hahaha
One przynajmniej nadwagi nie maja 😁

Ja od zawsze gonilam wszystkich za zdrabnianie.. 🙂 wiec w miare sie nauczyli...

Nie wyobrazalam sobie, ze nadia moze zasnac bez mojego ślęczenia nad łozeczkeim..Dzis plakala zdecydowanie ciszej, krocej 🙂 i zasnela po 30 minutach... 🙂

Babcia dostala prace wreszcie.!!! znow bedzie spokoj w domku 😁
haha.. znalazlm jej wczoraj na gumtree.. choc nie ukrywam, ze bardzo nam pomagala bo i w srody zostawala z nadia i jak chcialam na chwilke do sklepu wyjsc...wiec musze cos znalezc. 😁

• Mamusia
Sandra, nie wchodze chwilowo bo łowię od rana krewetki z akwarium. Takie pipki małe 3 mm, mam ich mnóstwo jeszcze do wyłapania.
Weronika z twarza bułki? 🤪 😁 😁 teraz jak ją zobaczę to będzie mi się tak kojarzyła hehe

my już po szczepieniu, nawet nie płakał zbyt mocno 🙂
nastepne w lutym

pa 🙂

• Mamusia
Hej Mamusie 🙂 Wczoraj nie pisałam, bo miałam jakiś kiepski dzień - tyle godzin w tym hałasie, że jak przyszłam to nic mi się nie chciało 😞 Chyba jakies grypsko znowu mnie dopadło, bo się źle czuje cały czas - no i katar...

Ja tez jestem zadowolona że Beata odpadła. Ehh - może potem napisze cos wiecej, bo teraz jakoś nie mam weny - zła jestem jak cholera o ten konkurs tesco....