Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

No to Ci rękę mogę podać 🙂

Ja siedze na licencjatem.. i właściwie to siedzę i jem;p Jak mam taki konkretny brak weny to przy pisaniu się szybko głodna robię:P:P wrrr...
Marzy mi się lipiec 🙂

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

przynajmniej promotor konkretny u Ciebie - ja mogę oddawać do sprawdzenia tylko... osobiście:/
No ale z drugiej str nie musze się z ang meczyć;p w tej dziedzinie noga ze mnie więc cięzko by byłoP

• Mamusia
Hej Kochane 🙂 Jeszcze trochę i wszystkie skończycie studia 😉 Ja póki co nie mam chęci na studiowanie, ale za jakiś czas planuję zrobić sobie podyplomówkę. Zawsze marzyła mi się logopedia...

Kurcze umieram na ból brzucha 😞 Mam takie wzdęcia, że szok!! Mąż właśnie poszedł mi po espumisan, bo ja już siedzę wykąpana - myślałam, że ciepła kąpiel coś pomoże....wiem co najlepiej by podziałało ....hehehe- PAPIEROSEK ; 😉
Gabi dzisiaj spała do 15:30 w żłobku więc tak szybko się nie wybierze spać ;/ Dzisiaj nie mieli w tym pieprzonym żłobie prądu przez ponad godzinę i nie mieli tym samym ogrzewania....ponoć dzieci siedziały pod kołderkami 😞 Masakra jakaś...uważam, że powinni poinformować rodziców o takiej sytuacji - tym bardziej, że mają tylko 6 dzieci, bo wtedy zawsze można by było kogoś załatwić żeby zabrał dziecko...

• Mamusia
Marta z tym zlobkiem to rzeczywiscie dziwnie przeciez gdziez taie brzdace usiedza pod kocami nio chyba ze spia oby nic nie bylo Gabi zeby chorobsko sie zadno nie przyplatalo

a z tymi studiami to fakt lepiej je miec za soba ale niesttey pierwszym krokiem jest cala meczarnia ktora jest lepsza niz nic nierobstwo heh

• Mamusia
w grupie jest tylko 6 dzieci? ale malo 😁 ciekawe jakie dziecko usiedzi pod koderka tyle czasu 🤔 mogli chociaz ubrac dzieciaki w kurteczki czy cos...
Sandra powiesz Ty w koncu o co chodzi w tym trzymaniem kciukow?? 😁
Oli zasnal przed 20 🙂 wylaczylam specjalnie telewizor bo tak by pewnie jeszcze siedzial a jak zobaczyl ze jest ciemno to padl od razu heheh
Gosia juz wyslalam ankietke 🙂

• Mamusia
Ogólnie mają na dzień dzisiejszy 7 dzieci...dzisiaj była 6 ;/ Obawiam się, że jeśli żadne nowe dzieciaki nie dojdą to zamkną żłobek, bo się nie będzie opłacam. My tak i tak mamy umowę do czerwca - potem szukamy normalnego prywatnego przedszkola 😉
Gabi leży w łóżeczku od 10 min, ale coś chyba spać nie chce 🙂 Trudno...niech się trochę pomęczy w końcu zaśnie 😉

• Mamusia
sandroos napisał(a):
He, he 100? za 4 kopie to malo..
mi wyszlo ponad 100 za 3, bo dla sebie nie wydrukowalam.. moze i zle..
Mloda wlasne padla 22 20..trzy swiaty, jak jutro urlop na 8 do szkoly i pozniej do LO z ankietami

bo ja brałam jakis najtańszy papier, dla siebie drukowałam czarno biało be z oprawy i takie tam ograniczenia. A potem i tak dostałam swoja prace ta ładniej obrobioną.

No właśnie ja jak pamiętam (pomiędzy dwoma pozytywnymi testami zrobiłam jeden fałszywy - negatywny:P) i z jednej str ciary mnie przechodziły, że mogę być w ciąży a zdrugiej.. jak już wyszedł negatywny to trochę rozczarowana byłam bo jednak już się trochę nastawiałam:P

Co tu taka cisza dzisiaj?
Ja znów mam problem z pracą... boże czego Ci wykładowcy ode mnie chcą..:/