Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiecie co my z mężem i Olim przeprowazamy sie do moich rodzicow.. 🙂 po koniec marca... nie stac nas na wynajem, na Wrocław...nie mam pracy, nie moge znalesc a do Wrzesnia to my z glodu chyba umrzemy hehe 😉 nu rodzicow bedzie dobrze, co nam po Wroclawiu i tak nigdzie nie wychodzimy bo nie mamy z kim Oliwierka zostawic... 😁 moj tata musi tylko jakis duzy samochod zalatwic zeby wszystkie nasze rzeczy przewiesc 🙂
heheh rodzice zadowoleni ze sie bedziemy wprowadzac 😁 my tez zreszta, odzyjemy w koncu 😁

• Mamusia
ja pochodze z Lublina a doklaniej 50 km od Lublina 😁 z Krasnegostawu , moj Michal jest z Wrocawia, ale od rodziny z jego strony nie mozemy na nic liczyc... jest ciezko, co z tego ze teraz mamy troszke tansze mieszkanie bo placimy ok 1200 zl juz z mediami, jak Michal zarabia 1500 z tego jeszcze trzeba oplacic internet, eNke i takie inne rachunki, nic prawie nie zostaje na zycie, moja mama przysyla nam ok 800zl co miesiac ale wiadomo nie chce tak zyc zeby rodzice musieli mi dawac kase na zycie.. tak wiec postanowilismy pojechac do rodzicow... 🙂

Cześć laseczki..
ja w Kielcach więc mam czas na porządne nadrabianie brzuszka 😉 chociaż nie wiem bo łeb mi pęka..
Kurde.. Zima wróciła pełną parą... a Kubuś złapał zapalenie krtani 😞 i choruje biedny 200 km od mamy.. 😞

• Mamusia
Sandra życzę udane zabawy 😉 U nas na szczęście wszyscy zdrowi niech tak pozostanie jak najdłużej 🙂
My dzisiaj znowu pizze - czyli co tydzień będzie w sobotę pizza na obiadek 🙂 🙂 Manka - mam nadzieję, że się wchłoną....buziaki dla Ciebie!!!

Uciekam zobaczyć pizzę 😉
Gosiu - a myślisz, że tam u rodziców znajdziesz pracę??? W tamtych okolicach to już w ogóle bezrobocie niesamowite chyba...

• Mamusia
cześć 😘

Gosia, włąśnie miałam się Ciebie pytać, czy tam w Twoich rodzinnych stronach będziecie mieli prace? a co z ty przedszkolem od września, rezygnujesz?

ja ostatnio staram się robić obiady bezmięsne bo mam po mięsie wymioty straszne, i u mnie głównie królują teraz zupy, zimeniaki, frytki...

Marzena, z torbielami nie ma zartów, dobrze ze masz juz umówione spotkanie na 18 marca

Gosia, to 3 marca bedziemy razem szły do gina 🙂

• Mamusia
no rezygnuje bo kurcze my tutaj do wrzesnia nie wyrobimy 😞 nawet gdybym znalazla prace za 1100 zl to bysmy zyli w biedzie przez to wynajmowanie...u rodzicow bedziemy przynajmniej miec gdzie mieszkac...prace znajde predzej czy pozniej, Michal bedzie najprawdopodobniej w cersanicie pracowal..oj jakos to bedzie napewno lepiej niz tutaj, bo tutaj to nawet nie mozemy z nikim malego zostawic jak chcemy cos waznego zalatwic...tuytaj to sami na siebie musimy liczyc bo nikt nam nie pomaga 😞

• Mamusia
Eh...no pewnie Gosiu. Przynajmniej troszkę odżyjecie...wiem jak to jest nie móc nigdzie wyjść samemu 😞 Tyle, że ja mam rodziców dużo bliżej niż Ty...Mam nadzieję, że tam uda Ci się znaleźć pracę - facetowi zazwyczaj łatwiej. Gabi właśnie zajada chlebek z dżemem....już nie mam pomysłu co jej dawać - parówek nie chce jeść, a jajek nie może...za chlebkiem z wędliną też ostatnio nie przepada....ogólnie znowu mniej je - ale myślę, ze to przez to że znowu szykuje się kolejny wysyp ząbków 😉

• Mamusia
hej 🙂
Gosiu pewnie jak ma tam byc Wam lepiej to nie ma sie nad czym zastanawiac. A co rodzice meza nic Wam nie pomagaja z malym np?
Marta u nas tez pizza stala sie dosc czestym daniem :P heh, w sumie wychodzi tanio i smacznie 🙂

hej, hej 🙂
wpadłam się pouśmiechać;p idę zaraz umyć się, po piwko, rozwalę się na łóżku i na brzucha 😁
Gocha powodzenia 🙂 bo wiadomo każda przeprowadzka to jakby zaczynanie od nowa 🙂 super, że Twoi rodzice chcą Wam pomóc 🙂 jeszcze na samodzielne mieszkanie przyjdzie czas! 🙂

Sandra jak Nadia? no i imprezy udanej 🙂
co tam w ogóle? 🙂

• Mamusia
😆 😆

Marta, czy Twoja Gabi też nie je chlebka? ja od dłuższego czasu nie mogę go namówić na kromkę, zjada wszystko z kanapki oprócz chleba, na sniadanie potrafi zjeśc plasterek sera żółtego i plasterek ogórka i tyle..
dziś nie za bardzo chciał mi zjeść obiadu, zszedł do tesciów w nadziei na zjedzenie, a oni paluszki mu cały czas dawali, nosz k! i do konca dnia Grzesiek był zapchany nimi i nic mi juz nie jadł..

Gosia, wydaje mi sie, ze u rodziców nawet będziecie mogli cos odłożyć, bo koszty życia chyba tam są niższe w lubelskiem prawda? u nas w sz-nie za wynajem kawalerki życza sobie gdzies 600-800 zł + rachunki, także tez nie mało..

chwile odpoczne po myciu lazienki, zjem cos i ide sie umyć 🙂

papa

• Mamusia
Kasiu, żeby Gabi zjadła chlebek to musi być naprawdę głodna...też przeważnie zjada tylko wędlinę 😉 Co do słodkiego i innych "smakołyków" to tez mnie to wkurza jak mój M ciągle coś sam zajada - Gabi to widzi i od razu też chce - no a on jej daje!!! Dzisiaj przed śniadaniem chciał jej dać loda ciepłego...bo był po chlebek rano i jej kupił...myślałam, że go zatrzasnę 🙂 🙂 Całe szczęście zdążyłam wyrwać mu loda zanim Gabi go zauważyła!! hehehehe

• Mamusia
no to prawda dziewczynki mnie tez wkurza takie dawanie slodyczy np przed posilkiem, dlatego ja tam wale prosto z mostu jak ktos mu daje, a mi to nie odpowiada, no bez przesady. Ja dziecku nie zaluje, no, ale sa pewne granice, prawda? 😜
Dzisiaj Kacperek fajnie zrobil, jedlismy obiadek, zjadl juz swoj, zostal wyciagniety z krzeselka i ja jeszcze jadlam i podszedl do mnie i zaczal mi wyjadac ziemniaki z talerza 🙂 hehe 😜