Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
o ja ile naskrobalyscie hehe 🙂
Manka albo sie czyms zatrulas...dobrze ze juz lepiej 🙂
Marta zazdroszcze takiego spania ja to nie wiem o ktorej bym nie polozyla mlodego to i tak wstanie max o 7 ehh ale jego pora to 6.30 za to cale noce przesypia ale jak sie juz obudzi o tej 6.30 to nie ma mowy ze sie polozy jeszcze 🙂
Niedzielne dzieciaczki sa fajne hehe moj Oli tez niedzielny 😁
u nas na swieta to tylko jeden dzieciaczek bedzie czyli Oliwus bo jedziemy do moich rodzicow 🙂czyli prezentow dostanie troche 😁

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cześć 🙂
u mnie w domu szpital cz.3 - tym razem mąz z anginą, temp. 39. Ja i Grześ juz praktycznie zdrowi ale nadal kończymy antybiotyk.

Marzena współczuję zatrucia 😞 musiałas się namęczyć..

Ja nie wiem w co ręce wsadzić, mam tyle zadań na uczelnię do zrobienia, do tego poprawka wstępu + opracowywanie wyników z mgr, i jeszcze za 2 tyg zalka z częsci teoretycznej z zintegrowanego zarządzania obszarami przybrzeznymi, a treść mam całą ze stronki
http://ztikm.univ.szczecin.pl/projekty/coastlearn/website/intro/index.htm 🙃

wpadnę wieczorkiem jak się uda, papa :*

• Mamusia
Marzena tak z ciekawości spojrzałam na Twoje suwaczki i świetną dziś masz rocznicę ślubu- same trójki 😁
Sandra a twój mąż tylko w zawodzie szuka czy we wszystkim co się da? Dobrze że chociaż Ty masz pracę. Mój też praktycznie od środy w domu siedział ale to dlatego że zapomniałam jego bucikow zimowych znad morza, ale wczoraj dziadki wrócili więc je przywieźli.
Kasiu zdrowiejcie nam szybciutko. Mój też ostatno zacząl coś załapywać ale wziełam go na domowe sposoby i 2 dni i przeszło mu całkowicie 😉
A my dziś byliśmy u mojego dzadka na imieninach i trochę się wkurzyłam bo nalał winka więc napiłąm sie jeden kieliszek do spróbowania (nie miałam ochoty na alkohol) i powiedziałam że nie chcę drugiego kieliszka, a on jak ja wyszłam to szybko mi nalał 😠 Cholerka mógł mi dać to winko do domu bo teraz za to mam na nie smaczka 😜

No i obudził się i woła... "mamo! ae jaja!" Draniowi małemu się nie chce wyraźnie "l" mówić.. A umie! bo nie raz jeden powiedział dobrze... Nie idę do niego;D niech jeszcze zaśnie 😜

Kasia tym razem też muszę do 15 czekać... Ja zawsze biorę do domu (u nas była filia ale krótko bo na takim zadupiu się zwyczajnie nie opłaca) i jak w poniedziałek zamawiam to w czwartek do godz 15 zawsze mam towar w domu 😉
A teraz to pewnie dlatego tak długo, że 11 listopada w czwartek wypada..
A i zła jestem bo znowu mi nie przyślą tej pieprzonej naklejeczki za zamówienie powyżej 100 pkt... I ostatnio mi już przepadł ten zestaw za 1 zł:/
Gdyby było u nas biuro regionalne to pomimo braku naklejki by mi nie przepadło.. a tak jak muszę wysyłać to naklejki muszę mieć wszystkie...

goshe napisał(a):
ale z Was ranne ptaszki heheheh
moj Oli spi dalej hehe a jest 8.10 nie wierze 😁 😁 😁 az zajzalam do niego czy wszystko okej 🙂
ide sie wykapac puki spi 😁

hehe to dość sobie Oli pozwolił pospać 😁
Kuba zawsze budzi się o 6.00 ewentualnie 6.30 😉 Ale bawi się w łóżeczku aż łaskawie mama i tata wstaną... 😜 😁

• Mamusia
U nas śnieg z deszczem! 😲 a że w szczecinie klimat morski, to plucha jest zawsze, od dawna sniegu na oczy nie widziałam takieog porządnego..

Gosia2, ja zwykle nie łapie się na te 100 PP, teraz mam 41 PP bo kolezanka trochę mi zamówiła i w paczce będą tylko jej kosmetyki. ja nic sobie nie zamówiłam. A może powinnas zadzwonić do oriflamu i pwiedziec że nie dostałas naklejki ale prezent Ci się nalezy, oni powinni w systemie mieć Twoje PP.. skzoda im odpuszczac bo dosyć dobre te prozenty mają 🙂

Marzena, dobrze ż ejuż zdrowiejesz 🙂 u nas też powoli szpital z domu znika 🙂

Gosia1, my pospaliśmy do 9.20.. w trójkę 😮 🙃

Kasiu no chyba właśnie zadzwonię.. Bo kurde - zamawiam u nich od roku i jeszcze mi się nie zdarzyło mieć mniej niż 100PP... Biorę sporo dla siebie i dla znajomych też... Teraz np. miałam 287PP... i co? I na fakturze też mi wyskoczyło, że nie przyjdzie pieprzona naklejka bo mają w brakach:/
A teraz chciałam sobie wziąć ten zestaw Milk&Honey bo go uwielbiam po prostu 😉
Zwykle nie zostawiam sobie tylko opchnę komuś - ja płacę 77 gr a sprzedam za 50 zł 😜 ktoś ma taniej a mi 50 zł się zawsze przyda 😉 no a teraz chciałam dla siebie wziąć...

• Mamusia
Hey...ja juz po szkole, dziecko spi, obiadek sie gotuje ak wiec chwila na brzuszek jest 🙂)
ehhh dokladnie taka pogoda, ze nic sie absolutnie nie chce... 😞
jak ja nie lubie początku miesiąca, gdzie trzeba wszystko poplacic 😉

meczy mnie kaszel jak cholerka.. a z Nadia na szczescie juz zdecydowaie lepiej, w srode idziemy osluchac.. mam nadzieje, ze juz zadncyh zmian nie bedzie 😁