Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sandra współczuje Ci bardzo że mąż nie może znaleźć pracy! 😞 My z mężem właśnie dlatego wyjechaliśmy bo w naszym rejonie strasznie ciężko coś znalesc:/ I tułamy się za granica ... Chętnie byśmy wrócili ale np ja słyszę od siostry ze już 3 miesiące szuka pracy to mi się odechciewa Polski 😞A przecież też ma małego synka i za coś musi mu kupować jeść 😞No i studiuje zaocznie...ehh szkoda gadać

Tą mate to faktycznie kupiłam w Mothercare... trochę droga ale kupiłam z myślą o kolejnym dzidziusiu już 😉

Agniesia bardzo Ci współczuje ze Aluś ciągle zaszczyki ma 😞 biedny mały Skarbek...

• Mamusia
hej hej 🙂
no dzień mnie nie było i już się stęskniły :P 😘

ja mam w piątek egzamin, więc praktycznie nie włączam kompa ;/
i właśnie lulam Grzesia w wózku, bo coś mu się odwidziało i od 22.00 nie śpi 😞no i znów pluje mi butlą ;/ zaczęłam mu podawać mleko hipp 2, jest ono bardziej gęstsze, moze dlatego nie chce..

Widzę że Gabi spadła w konkursie 😞 już nawet ludzie ode mnie z forum akwarystycznego głosują, ja też klikam codziennie.. eh, nie wiem jak inne fotki pną się tak szybko do góry 🤨

Gosia, ja też nie byłam u gina;/ miałam się wybrać w styczniu, ale jakos tak zeszło, a w tym miesiącu to spłukaliśmy sie z kasy doszczętnie bo naprawiamy Pawła auto, remont silnika, jakieś 2000 zł ;/ więc pewnie pójdę w marcu. Teraz to nawet w lodówce głównie mieszka światło.. jutro jadę na skromne zakupy..

czytałam o tej Doruni700.. bardzo jej współczuję i nie wiem co powiedzieć...

Kochane, nie wiem czy jutro zajrzę, jak będę miała chwilkę przerwy w nauce to wpadnę tu 🙂

• Mamusia
Elasia...ja też nie mam pojęcia jak tak nagle "ten ktoś" z 3 miejsca tam sie pojawił....Głosy ida mu jak burza...mój M mówi, że może mają jakiegoś informatyka w rodzinie i kombinują z jakimś programem co ma zmienne IP i nabijają sobie głosy. Kurde...jakie to jest niesprawiedliwe...

Elasia to Sandra nie może znaleźć pracy...

Kasiu- to ucz się ucz 🙂 U mnie też w tym miesiącu kiepsko z kasą 😞 800 zł poszło na dentystę 😞 27 lutego jedziemy na chrzciny no i też przynajmniej 200 zł trzeba dać...jutro do gina - więc 100 zł poleci!!! Masakra!!

Gosia na pewno Mothercare jest we Wrocławiu!! U nas jest prawie w każdym centrum handlowym.

• Mamusia
dzieki Matrus tez sprawdzilam czu jest i znalazlam 🙂 ale ta RENOMA to taka galeria troszke nie znana we Wrocławiu ale zajrze tam bo ma po drodze 5 przystankow tramwajem 😁
JUz ten chlopczyk z tygryskiem jest daleko za Toba cos sie im poprzestawialo on ma 316 pkt tylko ja glosuje wytrwale po kilka razy dziennie zawsze jak wlacze komputer 🙂
Kasia u mnie w lodowce tez od wczoraj tylko swiatlo mieszka heheh bo przez ta galerie nie pojechalismy do supermarketu ale zaraz jak maly wstanie to do biedronki polece bo moj M wroci z pracy i nie bedzie mial co jesc 🙂 🙂 🙂 jest 8.30 i 4 stopnie wiec cieplutko dzisiaj bedzie 😁
Kasia npowodzenia na egzaminie 😁

• Mamusia
Maz ogolnie robote ma, ale co to za praca jak teraz przez zime zarobil az 500zl...bo pracy przez mroz nie bylo...
i od 4 miesiecy juz szuka i nic nie ma.. 😞 Dzisiaj jedzie na kolejna rozmowie, wiec trzymajcie kciuki 🙂))

Ja zglosilam nadie kiedys do konkursu na okladke do "mamo to ja" wszyscy wysylali na nia smsy...a nawet ie mozna bylo spr ile ma glosow...jakies przewałki 😞

• Mamusia
Gosiu co do konkursu to pewnie organizatorzy zorientowali się że coś jest nie tam i zabrali mu głosy które zdobył niezgodnie z regulaminem 🙂 🙂

Sandra, to ja myślałam, że to Ty szukasz pracy!!! Ehhh...nie potrafię czytać ze zrozumieniem 🙂 🙂 hehehehe - fajna nauczycielka 😉

Ja dzisiaj znowu do gina idę na cytologie...aż się boję...nienawidzę badana!!

• Mamusia
hej hej 🙂
ja tylko na chwile, wrzucam Wam fotkę Grzesia siedzącego w tej żabce do kąpieli 🙂 Bardzo mu się podoba 🙂 [img size=243]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Zdj__cie077.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Ale fajnie Grześ wygląda w tej żabce 🙂

Ja dzisiaj na "przeglądzie" u gina byłam i robił mi cytologie. Oprócz tego niestety poznałam przyczynę bolesnego seksu 😞 😞 Okazało się, że zrobił mi się zrost na ściance w pochwie i bede musiała miec to jeszcze raz rozcięte i zszyte 😞 Żeby to zrobić to muszę skończyć karmic i czekac na miesiączkę więc jeszcze troszkę będę musiała się pomęczyć z bólem podczas stosunku...ehhh....zamierzam karmic jeszcze trochę więc trudno...

Sandra to ładnie Nadia przybiera na wadze...kurcze jest młodsza od mojej Gabi a waży więcej 😞 😞 No ale mam nadzieję, że lekarz wie co mówi i z wagą Gabi nie jest aż tak źle.

• Mamusia
Marta kurcze to nieciekawie masz z ta narolsa... ale to nic groznego tak??

Moj malutki zrobil mi dzisiaj niespodzianke hehe chcialam mu dzisiaj pobrac mocz na posiew no i czekam z kubeczkiem pod siusiakiem a on nagle zrobil mi kupe na noge bo mialam go na kolanach 🤪 zasrane lozko tzn koldra moje udo nawet bo majtek kupa sie dostala 🤪 bo zrobil rzadsza i duzo 🤪 🤪 no jajca mowie Wam a jak smierdzialo 😁 😁 😁

• Mamusia
Jupi...darek dostal pracke 🙂) Minus, ze na wlasnej dzialalnosci i praca zalezna od sprzedazy 🙂
Ale wreszcie zamiast meza budowlanca w ciagle upapranych spodniach...mam emza krawaciarza 🙂) haha

Maz by wolal na budowie do konca zycia, bo mega to lubi...a ja nienawidze tych jego ciagle brudnych rak 🙂 i upapranych buciorow 🙂

Trzymajcie kciuki.. teraz jedzie na 3 dni do Leszna na szkolenie, a pozniej do pracy.
Ale jestem mega szczesliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
z egzaminu 4 😆
Jeszcze tylko zalka w niedzielę i na miesiąc mam spokój z nauką 😉

Marta, to nie dobrze, że jest ta narośl 😞 jak Ciebie rozetną, to tak, jakbyś znów była po porodzie ;/

Sandra - ale fajnie się Wam ułożyło, oboje będziecie mieli pracę 🙂 Bardzo się cieszę 🙂

Gosiu, niezły numer Oliwierek Tobie wywinął 😉

A tu Grzesiu w kąpieli 🙂 żabka się sprawdza, ale mały nie może za bardzo w niej pluskac, więc na koniec kąpieli i tak jest bez niej 🙂 [img size=400]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Zdj__cie080.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Sandra super, że mąż znalazł pracę 🙂 🙂

KTOŚ MI ZABRAŁ OKLASKI 😞 😞 😠 😠 😠 hahahahaha
Pewnie przez rozklejanie tych moich linków do głosowania :laugh: :laugh: No trudno .... 🙂

Kasiu gratuluje czwóreczki 😉 Fajnie Grzesiu wygląda w tej żabce 🙂