Skocz do zawartości

czerwcóweczki | Forum o ciąży

lucky

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
OOO ZOSIA SIĘ POJAWIŁA!!! 🙂SUPER,CIESZĘ SIĘ BARDZO,ŻE Z KAMILKĄ WSZYSTKO DOBRZE,TROSZKĘ REHABILITACJI NASZCZĘŚCIE TO NIC POWAŻNEGO 🙂CAŁUSEK DLA NIEJ I KWIATUSZEK 😘 😘 😘

I RENI WPADŁA NA CHWILKĘ 🙂RENI NIE MARTW SIĘ JA JUŻ TEŻ NIE KARMIĘ PIERSIĄ I WCALĘ PRZEZ TO NIE CZUJĘ SIĘ GORSZĄ MAMĄ CZASAMI NA NIEKTÓRE RZECZY NIE MAMY WPŁYWU 😞A O JAKIM WYPADKU MÓWISZ???COŚ SIĘ STAŁO???MAM NADZIEJĘ,ŻE NIE.

BEATKA SUPER FOTA TYMKA Z KOTAMI:laugh: :laugh: :laugh:

• Odpowiedzi 810
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziekuje za kwiatki 😘
Było nam bardzo cięzko, nadal nie jest łatwo i modle się,żeby Kamika miała zupełnie sprawna raczkę. W tych schorzeniach najwazniejsza jest rehabilitacja, wiec wierze,że cwiczeniami dodziemy do formy 🙂
Dziewczyny, które juz nie karmia- łepki do góry, bo to nie wazne i tak jestescie super mamy- czasami nie mamy apływu na pewne rzeczy...

• Mamusia
WITAJCIE, KOCHANE 😉

WLASNIE TEZ MIALAM PROBLEMY Z WEJSCIEM 😠 ALE KLAPA, NIE WYTRZYMALI NASZEGO GADANIA HEHE :P ALE SZKODA, BO JA TAK LUBILAM WRACAC DO NASZYCH WCZESNIEJSZYCH POSTOW 😞(
WSWZYSTKIE DZIECIACZKI SA SLICZNE!! TYLKO WLASNIE TEZ SIE ZASTANAWIAM CO Z PAULINA I EWELINA??
ANULKA, MOJ MALY TEZ WLASNIE WYDAJE Z SIEBIE " łE" W CZASIE PLACZU 😉
ZOSIA, MY TEZ CHODZIMY NA REHABILITACJE, I WIDAC JUZ POSTEPY 😎 TAKZE Z KAMILKA TEZ NAPEWNO BEDZIE WSZYSTKO GUT 🙂
NIE MAM DZIS HUMORU, ALE JAK ZOBACZYLAM NA NK TE ZDJECIA NIEBO TYMUSIA Z KOTAMI, TO NORMALNIE MYSLALAM, ZE SIE POSIKAM 😁 TO JEST AGENTKA 😎
DZIEWCZYNY, JA Z KARMIENIEM TEZ MAM PROBLEMY 😞 KARMILAM 3 MIESIACE( WLASNIE!! JAS MA JUTRO 3 MIESIACE 🤪 😎 NO I PRZEZ TEN CALY STRES WYNIKAJACY Z TYCH WSZYSTKICH SYTUACJI,KTORE CIAGLE MNIE/ NAS SPOTYKAJA.... PORADNIE, SZPITALE ITD BRAKUJE MI POKARMU 😞(( CHOCIAZ TAK BARDZO CHCE KARMIC 😞((

• Mamusia
teez? kurcze bylam pewna , ze nie bo macie tyle postow juz hihi , ale w takim razie duzo piszecie. Trzeba napisac do admina i go ochrzanic. Mogl rozwiazac problem z przeciazeniem w inny sposob , mozna bylo usunac polowe postow z kazdego tematu tych najstarszych a nie cale tematy co nie. Wkurzylam sie.

• Mamusia
JUŻ NAS NIE CHCĘ BO JESTEŚMY PRZETERMINOWANE,CHOCIAŻ KURD CZERWIEC SIĘ JESZCZE NIE SKOŃCZYŁ 😠

RACJA JUSMARKI MOGLI USUNĄĆ TE POSTY CO JUŻ DAWNO NIE BYŁY ODWIEDZANE I NIKT W NICH NIE PISZE,A NIE NASZ 😠

ANULA TY I TAK JESTEŚ DZIELNA Z TYM KARMIENIEM PRZEZ TYLE STRESÓW PRZESZŁAŚ I TYLE MUSIAŁAŚ WALCZYĆ O TEN POKARM WIĘC UKŁONY DLA CIEBIE,ŻE NADAL MASZ JESZCZE 😘 😘 😘

• Mamusia
Kochane, napisalam rano posta i nie moglam dodac 😠
Pokasowane wsio! Nic nie dzialalo.
U mnie bez zmian!!! Nic sie nie dzieje. Bylismy dzisiaj caly dzien na zakupach, a wieczorem na kolacji u rodziny 🙂
Niedawno wrocilismy. Dzisiaj pogoda okropna, pada caly dzien i jutro tez...ale troszke odpoczynku od tego upalu sie przyda!

Ciekawe jak Bichito 🙂 Chyba Mariano mial racje 😉
Edith_ no to sie cs ruszylo u ciebie!!! Kochana , wszystko na dobrej drodze, a krwawienie to norma po badanu i masazu. Tylko krew nie powinna byc jasno czerwona ale ciemno, ak bedzie zywa czerwien to lepiej zglos sie do lekarza.

Kathy i Zosienka! Witamy z pieknymi dziewczynkami!

Kathy- wspolczuje ze trafilas na takie suki , dobrze ze druga zmiana byla lepsza i ci pomogly... Dzielna jestes!

Zosiu- mam nadzieje, ze kamilka nigdy nie odczuje ze byly jakies problemy z barkiem. Gosia dobrze napisla, na pewno szybko pokonacie ten problem!

Lece na NK ogladac Tymusia 🙂

Reni- jaki wypadek? 😲

Pozdrowienia dla Reszty dziewczynek 😘 😘

• Mamusia
JA WYKĄPANA,NIUNIA NAKARMIONA I PRZEBRANA I KŁADĘ SIĘ DO ŁÓZIA BO DZISIAJ BĘDZIE CIĘŻKO LICZYĆ NA MĘŻA W NOCY,PO FLASZECZKACH Z WUJASZKIEM 😠 LEDWO GO Z WYRA ZWALIŁAM,ŻEBY POŚCIELIŁ I PADŁ JAK MUCHA 🙃 :laugh:

VELINKA A JUŻ MIAŁAM NADZIEJĘ,ŻE CIĘ WZIĘŁO 🙃 ALE JESZCZ TROSZKĘ 😘

DOBRANOC LASECZKI 😘

• Mamusia
Witajcie u mnie pobudka dzisiaj o 6.00 ;-))) ale i tak się wspałam bo poszłam o 22 a mała miała karmienie o 2.I tak czuje się wyspana bo chociaż spie mocno a wciązy wcale nie mogłam spać więc nawet to karmienie w nocy mnie nie męczy.

Zosiu KAmilka napewno będzie zdrowa . Moja Hania tez ma problem bo w bzuszku miała skzyżowane nózki i jedna nózka jest trochę odkształcona robili w szpitalu zdjecie i kości ie sa przesunięte w poniedziałek idziemy do ortopedy zabaczymy co zaleci - troszke juz nóżka doszła do siebie ale pietka jest przesunięta.

Reni jaki wypadek?

Nieo moja Hania tez wczoraj była u babci przywitac sie z kotkami ( moja tesciowa tez ma dwa ).
Miłej niedzieli udanych spacerków i pieknej pogody.

• Mamusia
hej!
jak ja już liczyłamże cos będzie...oprocz tych plamien miałam normalnie autentyczne bóle!!!!!!!!!!! ale nieregulearne...w nocy troche pobolało a dzis juz zero..kapa... szkoda, miałam wielką nadzieję że mała dzis wyjdzie. w sumie jeszcze cały dzien przed nami.
kwiatek dla sabinci na dzien dobry.
czerwcóweczki, zostało nam dokładnie 10 dni!! (z dzisiejszym) więc JAZDA!

• Mamusia
dzień dobry wszystkim 🙂 5 dni po terminie i.... dalej nic 😞 wczoraj skurcze miałam dosyc często ale niestety przeszło, więc pojade spokojnie we wtorek do szpitala. Edith może też tam zawitasz w środe to poczekam z rodzeniem na Ciebie heh, zobaczysz urodzisz wcześniej niż ja, bo u Ciebie się więcej dzieje, plamienia, rozwarcie choćby na ten opuszek ale coś jest 🙂

• Mamusia
hej kochane! buziaki dla mamus i ogrom rozwarc dla oczekujacych:laugh: :laugh: :laugh:

my tez wyspane, Tymus daje nam jeszcze luzy :P w nocy dwa karmienia i nad ranem ok.6tej , juz bylam wyspana wiec po 6tej jezdzilam na mopie i scieralam kurze, wypilam kawke i poczytalam ksiazke.ok 9 mialam karmionko i maly spi słodko.

Anulka ma racje,ze dzieciaczki sa tak elastyczne,ze wszystko da sie im naprostowac! tesciowa opowiadala jak moj maz byl poskrecany itd przez porod posladkowy a wyrosl na zdrowego chłopa 😉 determinacja matki czyni cuda takze Zosiu i Sabinko do dziela! ja wspieram myslami najmocniej jak potrafie!

z tym pokarmem nie ma sie co zamartwiac ale proponuje walke- tak jak naszej Ani z Jasiem sie udało i wozila pokarm maluszkowi do szpitala..jeszcze teraz jak pomysle o tych ciezkich chwilach to mam ochote ozłocic nasza Anie! super mama!

dzis wybieramy sie na spacerek z Tymusiem, pogoda dopisuje wiec zrobimy sobie rundke po osiedlu.

• Mamusia
gosiu, ale masz piekny plan na dzisiaj. POdziwiam za ten kosciol, bo ja mam strasznego lenia i nie chodze co niedziele. Ale jak niunia sie urodzi to chce chodzic systematycznie...

Tak wiec milego dnia i odwzajemniam kwiatuszka 😘

Edith!! Mialas rodzic w lipcu:P a juz masz bole 🤪 Ty tez szybko wyladujesz na porodowce- zobaczysz!
Ciekawe gdzie bichito! Ma ktos do niej numer tel?

Edba- trzymaj sie kochana, bo wiem ze teraz ciezki okres wyczekiwania... Buziak dla Ciebie i nie stresuj sie 😘