Skocz do zawartości

czerwcóweczki | Forum o ciąży

lucky

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 810
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A Radzia już doczytałam dalej:P
Ja właśnie miałam tak samo. Dwa cyce wyssał i jeszcze było mu mało i płacz 😲 A już jak zasmakował butelki to już cyco ble. I sama już nie wiem chciałabym karmić piersią 😞 ale jak mały tak się od cyca odpycha. Tak dopiero ze cztery dni go karmię tym mlekiem i cycem też próbuje i czasami jak go naleci ochota to cyca trochę pocucha,ale woli już butelkę 😞

• Mamusia
MOJA NIUNIA TEŻ ZACZYNA WODZIĆ OCZKAMI JAK JEJ CZYMŚ NAD NIMI POMACHAM I JAK SIĘ KTOŚ DO NIEJ ZBLIŻA TO ZAGLĄDA ZA NIM,ALBO JAK KTOŚ ODCHODZI OD NIEJ TO PATRZY,A UŚMIECHA TO SIĘ JESZCZE TAK PRZYPADKOWO NAJCZĘŚCIEJ PRZEZ SEN UWIELBIAM TO 🙂

RADZIA JA SZCZEPIĘ MAŁĄ SKOJARZONĄ ONA KOSZTUJE U NAS 115ZŁ I STWIERDZIŁAM,ŻE MOGĘ SOBIE NA NIE POZWOLIĆ BO TO SĄ TRZY DAWKI,MY MAMY 16-GO SZCZEPIENIE.A NA TE ROTAWIRUSY I PNEUMOKOKI NIE SZCZEPIĘ BO TO SĄ KOSZMARNE KOSZTY I ODPUSZCZAM,BO NIE STAĆ NAS NA TO ŻEBY WYDAĆ Z 2 TYSIĄCE NA SZCZEPIENIA.

• Mamusia
Zoltri mam pytanko-nie denerwują Cię w Twoim wózku te przednie skrętne kółka? Bo w moim coneco v3 to mnie niekiedy dobijają 😠 "kantują" się szczególnie jak zjeżdżam z krawężnika i mało nie wyrżnę orła z wózkiem na środku ulicy 🤢

• Mamusia
cześć dziewczyny 🙂 jestem na mazurach z rodzicami wypoczywam a do pomocy mam swoich rodziców 🙂 mąż pracuje i przyjedzie do nas w weekend. Ciesze sie bo narazie pogoda dopisuje. Mam nadzieje zejeszcze nad morze pojade ale juz tylko z mężem.
Wiecie nie moge sie pogodzic z tym ze jeszcze mam 5 kg dozrzucwnia czuje sie jak krówsko 😞 nic na mnie nie pasuje wszystko za małe i patrze tu na takie laski ze z checia nigdzie bym nie wychodziła 😞
A co u was kochane?

• 4 tygodnie później...