Skocz do zawartości

majowki2009 !!?? gdzie jest watek | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
tusienko sprawdze chyba ja mam do rybki numer

dzieki tusienko wiesz jak to w zyciu raz lepiej raz gorzej 🙂 ale kocham tych moich bakow nad zycie

jusmarki weszlam bo przypomnialo mi sie ze pisalas ze to ciasto nie na twoje zeby , kochana bardziej miekkiego ciasta nie znam ono rozplywa sie w ustach bo ten karmel nie moze byc twardy tylko taki dosc lejacy a herbatniki i krakersy miekna pod wplywem tych warstw takze spokojnie a wspolczuje z tym zebami 😞

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czesc kobietki :0 jejuśku jak mi was brakuje Wy zołzy jedne 😁

Ja pracuej codziennie na sto zmian- nogi wchodza mi w tyłek. biodra mnie bolą... Jak przychodze do domu to musze zjesc obiad 😞 a potem bawie sie troche z Bianka i znowu do pracy.

WIeczorami ucze sie jeździć samochodem, idzie mi nawet nieźle ale dalej mam strasznego cykora jak kilometr ode mnie jedzie inne auto 😉:P

Dziewczyny nawaliłyscie tych stron jak szalone 🙂

Potem napisze jeszcze bo teraz bede karmic Bianke 🙂

• Mamusia
Rybko - super, że się odezwałaś. Pewnie ciężko ci teraz. Napisz jak Bianka zniosła taką zmianę.

Oglądałam Wasze zdjęcia - śliczne te Wasze dzieciaczki. 😘

Pamętacie jak pisałam, że Julka uderzyła mnie komórka w zęby? No to rusza mi się lewa jedynka 😞 Chyba jutro wybiorę się do dentysty niech mi jakoś usztywni tego zęba albo co, bo nie wiem już.

Julka non stop wstaje na nogi. A dzisiaj małpa jedna puściła się. Na szczęście byłam blisko i złapałam ją w porę. No, ale raz byłam siku i jej nie złapałam. No i uderzyła się. Mówie Wam, co ja teraz z nią mam. No ale jeden plus tego wszystkiego to to, że w końcu nauczyła się siadać. Jak jest na leżąco to obróci się na brzuszek i z pozycji do raczkowania siada.

A zapomniałabym napisać, żę idą nam kolejne 2 ząbki tym razem górne jedynki. Już je widać. Całe dziąśła ma biedaczka białe.

Sara - będzie dobrze. Każda z Nas ma jakiś moment kryzysowy, ale tak jak napisała Jusmarkl jesteśmy tu po to by sobie pomagać. Mi mała wczoraj też dała w kość (cały dzień byłam z nią sama, bo mąż załatwiał formalności z nowym samochodem) i jak kładłam się spać to złapał mnie okropny ból głowy myślałam, że padnę. Będzie dobrze, zobaczysz.

• Mamusia
och, dzieki
Patrysia, dopiero dzis przeczytałam Twój list na naszej klasie. Ec, normalnie nie mam czasu na nic. Tesciowa cały czas siedzi na necie i głupio mi tak jej mówic zeby zeszła bo ona sobie tam czyta i w ogóle.

Ogólnie jest dobrze, do pracy sie przyzwyczajam chociaz jest ciezko. Ciezo jest cały czas z Bianką, z tego stresu ze mnie nie ma zaczeła sie budzic po nocach. Budzi sie nie na jedzenie ale po prostu płacze i musze ja potulac albo dac reke do trzymania i smoczka i wtedy zasypia. Je ładnie, karmimy ja juz dwa razy dziennie łyzeczką- wcina całe słoiczki po południu a rano je duza porcję kaszki albo kleiku z owocami. Oprócz tego wsuwa mleko i widac po niej ze przybiera na wadze. Zal mi jej ze tak ja zostawiam, czuje sie czesto taka wyrodna że ja sobie do pracy a ona tam w domu. Nie ma źle bo tesciowie robia wszystko zeby jej było dobrze, nie dobijają mnie dobrymi radami i ciesze sie bo tesciowa pyta o wszystko co ma z nia robic wiec szanuje moje zdanie i o to chodzi 🙂 🙂 🙂

Nie czytałam Waszych wszystkic postów bo nie dam rady, zaraz bede kapać Grubą ale widze ze Julki mają nowe ząbki, Julka Kroci juz zasuwa po pokoju- ho ho ho- a Bianka nawet jeszcze nie siedzi sama tylko z podpórkami. Za to turla sie po podłodze jak szalona. I zebów nadal brak 😁

Beti- luknełam tak szybko na Twoje fotki, ale laska z Ciebie jasna cholera, tylko ja tu mam nadwage jak sloń 🙂

A jak Asiula. I czy jusmarkl sie przeprowadziła??
Kuźwa, nie wiem jak nadrobie te strony.
pa

• Mamusia
oli napisał:
ja sobie teraz patrzylam po innych watkach , i czerwcoweczki odeszly z forum , jakos tak dziwnie wszystkie tu jestesmy ponad rok juz i nawet sie z nami nie pozegnaly 😞 😞 🙂 a tak serio to szkoda troche

OLI MIŁO NAM BARDZO,ŻE O NAS WSPOMNIAŁAŚ 😘 NIESTETY BYŁYŚMY ZMUSZONE ZAŁOŻYĆ SWOJE PRYWATNE FORUM,DLATEGO STĄD ODESZŁYŚMY,ZA DUŻO LUDZI NAS CZYTAŁO,A JAK MIAŁYŚCIE OKAZJĘ MOŻE ZOBACZYĆ MY BYŁYŚMY AŻ ZA BARDZO CZASAMI OTWRTE I NIEKTÓRE Z NAS MIAŁY NIEPRZYJEMNOŚCI Z TEGO POWODU 😞 😞 😞NAM TEŻ SZKODA,ŻE TAK WYSZŁO I BARDZO MIŁO WSPOMINAMY BRZUSZEK,BĄDŹ CO BĄDŹ PONAD ROCZEK TU KILKAŁYŚMY 🤢 POZDRAWIAMY WAS SERDECZNIE,MACIE PRZEŚLICZNE MALUSZKI!!!!!!!!!!!!!!BUZIAKI 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
To rzeczywiscie Anulka szkoda. Ludzie sa normalnie wredni. Co kogo obchodzi co Wy sobie piszecie. Mi sie wlasnie podoba ta Wasza otwartosc. ech szkoda gadac .. jeszcze piszesz , ze nieprzyjemnosci mialyscie. Przykro.

Rybko ja jestem juz jestem. Przeprowadzka zakonczona i neta juz mam. Wspolczuje tej nagonki. Bianeczce pewnie teskno , ale sie przyzwyczai. Gorzej z Toba , ale jak malutkiej nic nie brakuje i jest w dobrych rekach to nie mysl tak o sobie , ze jestes wyrodna. Przeciez nie zostawiasz jej obcym ludziom. Bedzie dobrze.

oli to ja chyba sprobuje zrobic to ciasto. Jak nie ja to maz i corcia beda mieli przysmak 🙂 Tylko teraz musze znalezc ten przepis...

beti ile ty masz wzrostu?
Zdjecia super 🙂 Ja nie widze , zebys byla za chuda. Jestes bardzo zgrabna dziewczyna , ale nie za chuda. Ja wygladam gorzej jak patyczak , bo mam dlugie nogi a wzrostu 168 😞

• Mamusia
no to fajnie ze jestescie wszystkie 🙂 Tusienka pewnie juz chrapie :P

Patrysia a co z ta Twoja nogą bo ja nie bardzo w temacie a chyba cos Ci sie stało, biedactwo kochane 😁

czerwcóweczki myknęły z brzuszka- moze to i dobrze, bedą sie lepiej czuły a tutaj juz troche tłoczno sie zrobiło. A ja nawet nie wiem jak im poszło to spotkanie co kiedys planowały.

Wiem ze wyrodna nie jestem ale tak czasami czuje ze zostawiam ja a inne mamy w domu sa z dziecmi. Ale powiem Wam, dziewczyny, ze odzyłam troche bo gniłam juz w domu za bardzo. Gadam z ludzmi, jakas bardziej zywa sie zrobiłam i pełna chęci. Stad ten powrót do nauki jazdy samochodem 😁

Bede kombinowac troche czasu co wieczór to moze bede w miare na bieżąco u Was 😘

Krocia a Ty kupiłas w końcu ta xasre picasso?? No to nieźle. My tez chorujemy na nia i pewnie kiedys kupimy jak spłacimy ten kredyt za jedyne 1,5 roku 🤪 🙃

• Mamusia
czesc

dziewczyny dziekuje za mile slowa 🙂 jusmarkl ja mam 165, same nogi to metr a waze teraz 49kg wiec jak na wzrost to malo waze 🤨

ruda rybko
ciesze sie ze znowu z nami jestes 🙂 biedny ten chlopczyk, a wyglada jakby spal 😞 tak mi zal takich dzieci 😞

dzisiaj mi sie Hania tak w nocy budzila ale moze dlatego ze wiatr mocno wial, musialam pare razy wstawac i ja przytulac albo trzymac za reke bo inaczej plakala 😞