Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Cześć 😉
ja też przed 30 minutami wstałam 😁 i po śniadanku jestem, tak sie zastanawiam co dziś będe robić, pewnie jak zawsze NIC!
jeszcze musze na zakupy jechać ale to dopiero jak mój M przyjedzie z pracy.. eh. a i po autko pojedziemy oglądnąć, trzeba w końcu wymienić:P

kark mnie boli, i w nocy drętwą mi ręce 🤨

• Mamusia
Halo mamki 🙂
Dopiero teraz od wczoraj mam dostęp do netu. Masakra co się u nas wczoraj działo - dawno takiej burzy nie widziałam. No i oczywiście nie skorzystałam z dnia przytulaska - najpierw zawiozłam męża na halę, bo sobie grają strażacy wszyscy raz w miesiącu (o 22!!). Czekam zawsze na niego aż pogra 🙂 Ale w połowie wszyscy jak wystartowali do pożaru to wróciłam sama do domu. Ale tak się masakrycznie bałam - tak się błyskało i waliły grzmoty, że MASAKRA! No i mój strażak wrócił nad ranem do domu a po chwili uciekł do pracy... Ehhh...
Magdey od kiedy moja babcia przyjechała, też nie mam co robić. Ona ciągle goni, sprząta, pierze, prasuje, a ja - NUDA!! I dlatego mi się tak ciągnie ten czas...

• Mamusia
Pisałam wam wcześniej, że mam pod opieką tego mojego małego diabła - brata. Mama przyjechała z pracy z Niemiec na kilka dni i wzięła go ze sobą na całe wakacje wczoraj!! Normalnie nie wyobrażacie sobie jaka błoga cisza panuje w domu 🙂 Aż jakoś tak dziwnie - nikt mnie rano nie obudził, nikt za uchem nie wreszczy:P Hmmmm... 10 lipca babcia wraca te ż spowrotem do pracy i zostanę z mężulkiem, dzidzią swoją, siostrą i mężem mamy 🙂 Ale będzie cudownie:P

hehe cisza spokój 🙂 🙂 super 🙂

ciekawe jak mój siostrzeniec się będzie zachowywał 😁 ma 7 lat i ADHD jest strasznie pobudzony, krzyczy biega, masakra jakaś..a tu małe małe dziecko,jak tylko ja bedzie budzic to nie wiem co zrobie :p

• Mamusia
Całkowicie Cię rozumiem. Mój brat dokładnie tak samo się zachowuje... Gdyby był młodszy to mama by sobie go tam wzięła na cały rok, ale niestety teraz zerówka i już we wrześniu znów "będę go miała na głowie". A nie ukrywam, że często jest przyczyną sprzeczek między mną i mężem, bo niestety nie słucha NIKOGO!! Ja jestem dla niego tylko siostrą, a Kamil - szwagrem, więc dlaczego miałby nas uważać za jakiś autorytet (słowa pedagoga szkolnego). A wychowaniem powinna matka się zająć, no ale cóż, czasem życie płata różne figle...

• Mamusia
Magdey mi z USG wychodziło 15 czerwiec, ale gin stwierdził, że bardziej wiarygodny jest termin z OM. Więc liczę na 2 lipca max (mając cichą nadzieję każdego dnia, że to już dziś 🙂 ) Oczywiście mój mąż ma nadzieję, że 5 lipca mała zdecyduje się wyjść i zrobi tatusiowi niespodziankę na urodzinki:P Ale ja go wtedy besztam i mówię że do tego czasu to mu przekażę brzuszek - niech się dowie jak to jest:P