Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tyle tzn. ile? Z resztą zaraz sobie sprawdzę:P
Ania nie nakręcaj mnie, bo ja naprawdę wyczekuję tej godziny, minuty kiedy ten poród mi się zacznie. Nie oszczędzam ani siebie ani męża:P
ziolka życzę Ci wcześniejszego (bez przesady) porodu, ale jak mnie wyprzedzisz, to kurczak obiecuję, że Cię znajdę!!:P

• Mamusia
Są takie dni, że sobie myślę - eeee jeszcze tylko 'tyle', nadejdzie jej czas to wyjdzie, ale czasem, szczególnie jak mi się nudzi i nie mam co robić, mąż wraca późno, więc siedzę z siostrą, albo babcią - marzę, żeby to już... Myślałam już właśnie o tym, że mogę ją blokować w ajkiś sposób tym, ale nie mogę się powstrzymać... Chyba się huknę w łep i obudzą mnie dopiero skurcze, jak będzie gotowa do wyjścia:P

• Mamusia
Wiecie co - moja mała jest tak niesamowicie ruchliwa. Mam wrażenie, że ona wogóle nie sypia! Masakra. Dzisiaj praktycznie cały dzień szaleje, skóra brzusia mnie już tak ciągnie, że masakra... A najgorsze jest to, że mam problem z kibelkiem... Już jem jabłka, banany w duuużych ilościach. Zawsze miałam z tym problem, ale teraz to dopiero...

• Mamusia
No własnie mama nadzieje że będzie gotowy bo już mi się nie chche czekac tak długo 🙂

No to ciekawe która się sypnie pierwsza no dziewczynki tylko bez wyścigów ma byc wszytsko jak należy 😁

Żanka spróbuj rano najpierw zjeść jogurt lub mleko najlepiej z płatkami owsianymi lub musli. A do tego Dużą ilość suszonych śliwek i moreli.

• Mamusia
Ja już kupiłam - spakowany w torbie i nie ukrywam, że czasem mam ochotę użyć go już!! Masy kałowe też mogą wstrzymywać poród, a ja nie wiem już gdzie mi się to jedzonko mieści skoro tylko je wpycham a ujścia nie ma praktycznie żadnego...