Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej mamki, mnie też dawno nie było,ale staram sie czytać na bierząco. Widze że wszystkich dopadły choroby, nas niestety też, tzn. Julcie, dziś byliśmy u lekarza i ma wiruska krtani 😞, dostała leki by nie dostać duszności. A dawanie jej leków graniczy z cudem, jest niesamowicie zwiercona i wszędize jej pełno 🙂. Poza tym nadal jesteśmy bez ani jednego zębala. Pani doktor dziś powiedziała że Julcia szybko zacznie chodzić bo uciekała jej i stawała na nóżki 🙂. Kropeczek gratuluje i bede trzymac kciuki by było wszystko dobrze. Wiesz ja w ciąży do 3 miesięcy brałam leki i teraz mam szkraba więc głowa do góry. BYwam żadko bo pisze prace mgr w wolnych chwilach bo obrona tuż tuż. PO niej bede częściej sie do was odzywać:dPozdrawiam wszytskie

• Mamusia
kropeczek gratuluje 🙂 bedzie dobrze....trzymam mocno kciuki za was....aniunia za ciebie tez trzymam kciuki 🙂.....no i wracaj tu do nas 🙂 hej ja zapomniałam sie pochwalic ze mój Wojtus mówi kolejne słówka 🙂 ATKO I O KUDE..... czyli autko i o kurde....i to tak wyraźnie.to o kurde to go kochana siostrzyczka nauczyła!!!! 😮 😜 cholernica mała....

• Mamusia
Zuzia mówi na razie mama i tata no i oczywiście po swojemu. A nadaje jak nakręcona. Potrafi się bawić i cały czas gada non stop ale będzie z niej gaduła 😁, no i duzo pokazuje 🙂

U nas pochmurnie dzisiaj ale na razie nie pada więc na spacerek się wybierzemy ale to po obiadku bo dopero wstała i jakbym teraz wyszła to w wózku cyrk będzie hehe

• Mamusia
hej hej...a co ty taki ranny ptaszek kasiulek? 🙂.....u nas dzisiaj pochmurno na dworze....teraz to nawet zaczeło kropic 😞.wiec jeszcze nie wychodziłam....ale za to ugotowałam obiadek....z dwóch dań...pieczen upiekłam... 🙂 sie maz zdziwil 😁.. my robimy zakupy odnosnie komunii Weronki.butki wczoraj kupilismy....ale kilometrołw przeszłysmy to szok....moje nogi bolały na maxa...bo obcasy głupia włozyłam 🙂jeszcse tylko mam dokupic rekawiczki i bielizne 🙂....sweterek jej juz zamówiłam ....za sukienke trza zapłacic...ale koszta!!! a tu jeszcze dwójka małolatow pójdzie do komunii....dobrze ze to za 6 lat i 8 🙂

• Mamusia
ja jeszcze nie pracuje. Natomiast o drugim dziecku jeszcze do niedawna myślałam, dopókie nie pojawiły się problemy z opieką nad Gosią. żłobek nie chce mi jej przyjąć i każe czekać do przyszłego roku!!!!Więc siedze z mała w domu, żyjemy z męża pensji, a o niani nie myślę, nie mam zaufania do obcych bab.

• Mamusia
hej laski 🙂u nas kaszelek z suchego mokry się zrobił-to chyba dobrze co??
moj tez tylko mama i tata,czasem dziadzia.....jak mu wyjdzie 😁
Kropeczek moje gratulacje!!!3mam mocno kciuki za fasolkę Waszą!!
Milcia ja tez uwazam ,ze z tym pochowkiem trochę przegięcie..ktoś chciał się ładnie popisac...gdyby zmarł śmiercią naturalna za x czasu,pewnie niewiele Polaków by w ogole o tym wiedziało..i o Wawelu nikt by nie pomyslal nawet...

• Mamusia
hej laseczki 🙂 ..ale dzis u nas ładiutko!!!!bylismy juz na dwugodzinym spacerku....Kamil na autku sobie jeździł....Weronika skakała po drzewach a Wojtek opalał sie w słoneczku....wygrzewał:Pco do komunii to mamy jz wszystko kupione....jeszcze tylko odebranie sukienki....prezent zamówiony...ale jeszcze chcemy cos dokupic.a co do kosztów....to czeka nas jeszcze jedna komunia...za dwa tyg. 🙂 i tez wydatek....dobrze ze nie chrzesniak:P.

• Mamusia
no to zbieraj Ania zbieraj....bo teraz takie wmogi co do prezentów ze szok:P....kasiulek współczuje widoku....no niezłego facet miał pecha!..... 🤨 my juz po spacerku bylismy rano ....cieplutko u nas 🙂 wiec trza korzystac.....a tak poza tym to nic sie nie dzieje ... 🙂pozdrawiam

• Mamusia
Witam wszystkie mamusie.....Moja Julcia nie ma jeszcze ząbków, ale za to strasznie spuchnięte dziąsła jest marudna w nocy się budzi i marudzi i wszystko bierze do buzi....mam pytanie jak waszym dzieciaczkom spuchły dziąsła to po jakim czasie wyżynają się ząbki?.....Tak mi maleństwa szkoda , nawet w dzień nie chce spać....