Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
oj Kasieńka...Ty to się nabiegasz bidulko a chłopaki nachorują..trzymam kciuki i oklask na otuchę 🙂 Ja też dziś na wizycie byłam ale u gina, oczywiście lekka nadżerka jest i cytologia do odebrania za trzy tygodnie..zostało mi jeszcze tylko usg piersi ale to dopiero pod koniec kwietnia idę 🙂 poza tym u nas w porządku 🙂 Julek ma się już lepiej po swoich akcjach z rozwolnieniem... a ja zrzucam kilogramy, bo brak palenia daje powoli o sobie znać 😉 buziaki laski i piszcie częściej... 🙂

url=http://pierwszezabki.pl] [/url]

• Mamusia
Anusia86 napisał(a):
oj Kasieńka...Ty to się nabiegasz bidulko a chłopaki nachorują..trzymam kciuki i oklask na otuchę 🙂 Ja też dziś na wizycie byłam ale u gina, oczywiście lekka nadżerka jest i cytologia do odebrania za trzy tygodnie..zostało mi jeszcze tylko usg piersi ale to dopiero pod koniec kwietnia idę 🙂 poza tym u nas w porządku 🙂 Julek ma się już lepiej po swoich akcjach z rozwolnieniem... a ja zrzucam kilogramy, bo brak palenia daje powoli o sobie znać 😉 buziaki laski i piszcie częściej... 🙂

ja wyniki cytologii muszę odebrać pod koniec miesiąca

• Mamusia
Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA NIECH KAŻDA BABA PAMIĘTA, ABY SIĘ UPIĆ DO UPADŁEGO I NIE SŁUCHAĆ CHŁOPA ŻADNEGO! NIECH ZOBACZY GAD JAKI SMUTNY BEZ NAS ŚWIAT 😉 SZCZĘŚCIA ŻYCZĘ WAM, SOBIE I KOBIETOM NA CAŁYM GLOBIE! BY MARZENIA SIĘ SPEŁNIAŁY A NAS CHŁOPY WYRĘCZAŁY 🙂 MY DZIŚ DRINKI I KAWECZKI ! NASZE ŚWIĘTO DZIŚ BABECZKI 🙂 🙂 🙂

HAPPY WOMEN'S DAY MAMUŚKI 😘 😘 😘

• Mamusia
ja jestem 😉 wczoraj trochę poimprezowałam, bo mieliśmy w jednym z lokali dance session a w tym pokaz zumby, więc nie mogłam sobie odpuścić 😜 ale już wracam do formy 😉 i powoli zabieram się za porządki 🥴 jak to się mówi 'na kaca dobra praca' 😁 do później laski 😉

• Mamusia
ja zaglądam i widzę...hmmm pustkę 😉 dlatego czasami coś skrobnę w nadziei, że mi odpowiecie 😜 dzisiaj w ogóle jakiś straszny dzień miałam...taki nerwowy...strasznie mnie wszystko wkurzało, ale tak do granic wytrzymałości 😠 ale uroniłam kilka łez ( nie wiedzieć skąd i dlaczego..? po prostu nagle zachciało mi się popłakać sobie 🤔 ) i już mi trochę lepiej i tak jakoś lżej 😉 też tak czasami macie? Aniu, zumba idzie super 🙂 normalnie zakochałam się 😜 hyhyhy 😜 dla mnie 2 razy w tygodniu to za mało ale w chacie nie mam za bardzo jak kontynuować... poza tym ćwiczę rano i wieczorem takie tam skłony, brzuszki, przysiady itd i jest oki 😉 planuję jeszcze hula hop kupić... kręci któraś z Was? jeśli tak to piszcie jak wpływa na sylwetkę 😉
i piszcie..piszcie..piszcie...nawet pierdoły ale piszcie 😉 dobrej nocki 🙂 do jutra 🙂

• Mamusia
Aniu ja jestem dziś w połowie weidera 😁 więc jecie trochę 🙂. Zumbę najczęsciej odbebniam albo przed albo po obiadku 🙂 a wieczorem robie po 3 serie brzuszków:d i skacze na skakance jak jecie mam siłe 🙂 no i to że ograniczyłam jedzonko, jutro z rana znów pomiary ciekawe czy teraz też cosik udało się zgubić. Fajnie było by.
Co do pisania pierdół to proszę bardzo 🙂 : ostatnio drażni mnie pogoda bo jak pięknie i słonecznie to wieje mało łba nie urwie jak ciepełko i by człek wyszedł to pada:/

• Mamusia
mamciu... nie mam siły się ruszyć :/ nasza instruktorka jest niezniszczalna 😮 myślałam,że płuca dziś wypluję 😜 ale dobrze, dobrze 🙂 niech spadają zbędne kilogramy 🤪 Aniu, ja biorę chrom w tabletkach przeciw podjadaniu 😉 i faktycznie coś tam pomogło 😉 ogólnie to schudłam 1,5 kg 🤪 dobranoc 😘

• Mamusia
Aniu ja przez 3 ty zgubiłam 1.8 kg, ale w cm ładnie mi poschodziło co mnie póki co cieszy 🙂 bo z brzucha i bioder zeszło mi po 4 cm więc jestem szczęśliwa, póki co 🙂. Ja chromu nie biore tzn. nic nie biore poprostu nie podjadam 🙂
Kasiu ty to wręcz powinnaś przybierać, potem bedziesz gubić 🙂

• Mamusia
może i ja się zdecyduję na tego wadera?? 😉 ale nie wiem czy dam radę? 😜
ja podjadam, bo to taki zamiennik papierosa...jak nie fajka to coś do zjedzenia..już i tak przestałam kupować jakiekolwiek słodkości itp...bo tylko kusi... 😉
Kasiu...zazdroszczę pogody, bo u mnie dziś szaro, buro i ponuro...choć ciepło w miarę...za to w weekend ma być prawdziwa wiosna, więc zobaczymy 🙂 lecę się trochę poruszać 🙂 do później kobitki 🙂

• Mamusia
Dzień dobry wszystkim. Moja panna dzis wstałą o 6.10 masakra:/ jest za to szansa ze w dzień uśnie, ale potem wieczorem bedzie brykać. Więc i tak źle i tak nei dobrze, eh. Poza tym póki co mam marny dzionek, moze się to potem zmieni zobaczymy.
Aniu weidera mi zostało już tylko 18 dni 🙂