Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ania131206 tak dziś jest dzień przytulania 🙂

Co do obiadu to ja dziś pierogi z jagodami zrobiłam. Byłam na ryneczku i jak zobaczyłam jagody to kroka dalej nie mogłam dać tylko musiałam je kupić :laugh:

Ja już do przyjścia malutkiej Ewusi jestem przygotowana od tygodnia dlatego że mój gin powiedział że po 15 mogę się jej spodziewać a tu nic zaparła się rękami i nie wychodzi :laugh:

uciekam się szykować do kina buziaki dla mamusiek 🙂
A co do majtek jednorazowych poporodowych to moja siostra mi odradziła bo powiedziała że można sobie pupę odparzyć przy upale :laugh:

• Mamusia
no u nas duszno jak cholera, a jak obejżałam pogode to od soboty ma żar z nieba sie lać, masakra, aż wole nie myśleć. Nawet nie wiedziałam że jest taki dzień jak dzięń przytulania, kurcze człowiek sie jeszcze doedukuje przy okazji 😁. My musimy złożyć łóżeczko i kupić kosmetyki i wanienke i chyba na pierwszy rzut już bedzie, ale tylko chyba bo same wiecie jak to jest 🙂, mi sie zachciało oranżądy helleny i wysłałam męża 😁 do sklepu

• Mamusia
Mroczi wszystko zalezy od dziecka 🙂jak bedziesz musiala to zostaniesz 🙂
Milcia oliwka jonhsona moze faktycznie uczulac...
podobno z oliwek bambino nie uczula...
ja tez mialam wysypke pod biustem,myslalm ze od truskawek ale to chyba potwki były ,bo schodza od nadmanganianu.,truskawki jem i jest spoko...mysle ,ze nie od jagód,predzej wlasnie od oliwki...

• Mamusia
Mamki wooolniej, bo nie nadążam czytać:P Faktycznie Milcia może to być ta oliwka - moja znajoma miała podobnie -dziecka jej nie uczuliła, natomiast ją samą tak.
Mroczi to nic tylko się cieszyć 🙂 O ile można wierzyć zawsze lekarzom 🤨 Ale miejmy nadzieję, że się nie pomylił 🙂 Wogóle to wszystkim mamciom życzę żeby dzidziusie tylko hop zrobiły i już by6ły obok nas 🙂 A może jeszcze któraś zdąży w dzień przytulasa?? 🙂 hmmmm??

• Mamusia
U mnie dzisiaj taki skwar!! Nie dość, że padało pół dnia ciągle, miałam nadzieję, że się odświeży troszkę, a tu klop 😞 Teraz trochę słońca wyszło więc idzemy na lody z mężulkiem 🙂 No i może gdzieś w zakamarku się poprzytulamy 🙂:P