Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aniunia811 napisał(a):
Hej kochane, u nas wszystko bez zmian. Co do walentynek totalnie nie mam pomysłu. Julcia robi się coraz bardziej nie dobra, płaczem i krzykiem próbuje wymuszać ale to nic. Zaczyna bić:/. Wasze też łapią takie fazy????
oj też łapie takie fazy 😮 i pluje i bije i krzyczy i ma swoje odzywki 🤪 bunt dwulatka 🤪

• Mamusia
wiesz..nie wiem...tzn podejrzewam, ale aż wstyd się przyznać 😜 piekłam ciasto drożdżowe i mi nie wyszło, ale wyglądało ok, więc spróbowałam i w smaku też było ok... i tak sobie myślę,że to od tego.. ale dziś już jest o niebo lepiej 🙂 także zabieram się za sprzątanko 🤢 do później 🙂

url=http://pierwszezabki.pl] [/url]

• Mamusia
Anusia86 napisał(a):
wiesz..nie wiem...tzn podejrzewam, ale aż wstyd się przyznać 😜 piekłam ciasto drożdżowe i mi nie wyszło, ale wyglądało ok, więc spróbowałam i w smaku też było ok... i tak sobie myślę,że to od tego.. ale dziś już jest o niebo lepiej 🙂 także zabieram się za sprzątanko 🤢 do później 🙂

url=http://pierwszezabki.pl] [/url]

ja też lubię zakalce 🙂 😁 😁 😁

• Mamusia
Anusia86 napisał(a):
PoWalntynkowe uściski dla Was dziewuszki 🙂 wczoraj nie miałam czasu, więc dziś przesyłam dla Was i wszystkich Naszych smyków 😘 😘 😘 😘
😘 😘 😘 i dla ciebie Aniu 🙂
a jak tam remonty?
u nas się ciągną w nieskończoność, dzisiaj byliśmy kupić płytki na korytarz, mąż pojechał przecierać ściany, łazienka prawie skończona, tylko zostało zafugować i musimy poczekać do wiosny jak przestaną grzać w centralnym bo jedna ścianka do wykończenia nam została ale nie mamy teraz jak zdjąć grzejnika i musimy czekać 😞

• Mamusia
A zapomniałam Wam powiedzieć 🙂 Julek był dziś na badaniach ultrasonograficznych sponsorowanych przez fundację Ronalda McDonalda 🙂 Super sprawa 🙂 Miał robione usg jamy brzusznej, tarczycy i moszny i wszystkie wyniki ma dobre 🙂 🙂 Cieszył się jak nie wiem, bo badanie było w takim wielkim autobusie McDonalda a on McDonalda bardzooooo lubi 🙂 Gdybyście miały taką możliwość to na prawdę polecam 🙂

• Mamusia
Anusia86 napisał(a):
A zapomniałam Wam powiedzieć 🙂 Julek był dziś na badaniach ultrasonograficznych sponsorowanych przez fundację Ronalda McDonalda 🙂 Super sprawa 🙂 Miał robione usg jamy brzusznej, tarczycy i moszny i wszystkie wyniki ma dobre 🙂 🙂 Cieszył się jak nie wiem, bo badanie było w takim wielkim autobusie McDonalda a on McDonalda bardzooooo lubi 🙂 Gdybyście miały taką możliwość to na prawdę polecam 🙂
witam 🙂 u nas też nie ma McMagdonalda 😞 i takich badań też nie a szkoda 😞 a jak tam dzisiaj w tłusty czwartek? ja zjadłam dwa pączki i mam dość 🤪

• Mamusia
Ania131206 napisał(a):
Aniu ja już miesiąc nie palę!!!co do podjadania cos okropnego,chce mi się jeśc jak w ciąży blizniaczej 😞

dobreeeeee 🙂 skąd ja to znam ? 😜 no to ja nie palę jakieś niecałe 2 tygodnie dłużej... i powiem szczerze,że nie tęsknię, nie ciągnie mnie i czuję się dobrze z niepaleniem 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynki, ja ostatnio się nie odzywałam bo miałam cięzki czas. Ale chyba po kolei. W nowy rok okazało się że jestem w ciąży, a że ja po przejściach to szybko na potwierdzenie profilatycznie leki i co 2 tyg wizyty, i było super aż do 31 stycznia, gdy pojechałam na kontrol okazało się że ciąza się zatrzmała na 6 tyg i dalej sie nie rozwija, serduszko nie biło 😞. Mój gin dał mi dwa tyg na samooczyszczenie się bo mała ciąża, ale przez te dwa tyg nic zupełnie nic się nie działo żadnych bóli krwawienia nic. W ten wtorek miałam kontrol i dostałam skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie. Poszłaś w środe rano na czczo z nadzieją że na wieczór wrócę, przyeli mnie na oddział i o 11 dostałam leki by zacząć krwawić wyobraźcie sobie że nic o 19 dostałam kolejne leki i mnóstwo oczywiscie kroplówek nawadniających bo nadal nic jeść i pić i dopiero wczoraj o 5 rano zaczęłam krwawić, potem czekali do 9 by jak najwięcej samo zeszło, a o 9 miałam zabieg. Na całe szczęście o 14 wypuścili mnie do domku bo powiem wam że kota dostawałam w szpitalu, jedyny plus taki że mi dali pojedynczą sale. O to mój ostatni czas tak wyglądał 😞

• Mamusia
aniunia811 napisał(a):
Hej dziewczynki, ja ostatnio się nie odzywałam bo miałam cięzki czas. Ale chyba po kolei. W nowy rok okazało się że jestem w ciąży, a że ja po przejściach to szybko na potwierdzenie profilatycznie leki i co 2 tyg wizyty, i było super aż do 31 stycznia, gdy pojechałam na kontrol okazało się że ciąza się zatrzmała na 6 tyg i dalej sie nie rozwija, serduszko nie biło 😞. Mój gin dał mi dwa tyg na samooczyszczenie się bo mała ciąża, ale przez te dwa tyg nic zupełnie nic się nie działo żadnych bóli krwawienia nic. W ten wtorek miałam kontrol i dostałam skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie. Poszłaś w środe rano na czczo z nadzieją że na wieczór wrócę, przyeli mnie na oddział i o 11 dostałam leki by zacząć krwawić wyobraźcie sobie że nic o 19 dostałam kolejne leki i mnóstwo oczywiscie kroplówek nawadniających bo nadal nic jeść i pić i dopiero wczoraj o 5 rano zaczęłam krwawić, potem czekali do 9 by jak najwięcej samo zeszło, a o 9 miałam zabieg. Na całe szczęście o 14 wypuścili mnie do domku bo powiem wam że kota dostawałam w szpitalu, jedyny plus taki że mi dali pojedynczą sale. O to mój ostatni czas tak wyglądał 😞
tak strasznie Ci współczuję ale trzymam kciuki żeby za niedługi czas wam się udało i żebyś donosiła ciążę i Julcia miała rodzeństwo 🙂