Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej ja już po drzemce.
Widzę Żanka że coś się zaczyna ruszać. Może faktycznie lepiej pojedź na IP zbadają Cię i będziesz wiedziała. Willsonka ma rację lepiej jest przesadzać w tą stronę wiele razy niż raz za późno w drugą. Jedź kobito do szpitala i się dowiesz. Zrobią Ci ktg i zbadają.

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No fakt, poczekam może jeszcze trochę, aż mąż wróci z pracy i może się wybiorę do szpitala. Śluz to nie był na pewno - to było całkowicie wodniste... Tylko, że w domu znowu mi mówią, że mam poczekać trochę, sprawdzić jak mi poleci następny raz - bo szyjka mogła być zabrudzona i wypływając wody przybrały taki kolor. A teraz może być czysta już... Eh

• Mamusia
No i u mnie po fajnej pogodzie. Upał się zrobił znowu. Na szczęście dość mocno wieje to da się wysiedzieć w miarę. Najchętniej poszłabym do praku tam jest tak fajnie chłodno w cieniu na ławeczce.Ale sama to się wolę nie ruszać

• Mamusia
Coś się dziewczyny ociągacie 🙂
Nie za dobrze wam z tymi brzuszkami ile byście chciały tak chodzić i się chwalić co? Może dość odpoczywania i teraz czas na obowiązki 😉
Szybko mi tu na porodówkę biegiem i Żanka i Kasiulek!!

• Mamusia
Mąż mamy mnie zawiezie, ale on przyjedzie dopiero razem z mężem. Chyba, że faktycznie coś wcześniej zacznie się dziać, to są pod telefonem oboje. A jak nie to samochód na podwórku stoi :laugh: 7km mam do szpitala.