Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej laseczki.dostałam smsa od Magdyw szpitalu zostanie napewno do niedzieli,lekarz powiedział ze dzidzius jest juz w kanale rodnym i moznliwe ze do niedzieli urodzi.oby bo to chyba juz tez po terminie????Żancia wielkie gratulacje kochana!!!nareście masz ta swoja córeczkę przy sobie 😁i powiem ci kochana ze jak na dziewczynke to całkiem duza 🙂hihi.buziaki kochana,wracaj i opowiadaj.

• Mamusia
Kasiulek co z toba!!!a raczej z twoim maleństwem???chyba rzeczywiscie zapiera sie rekami i nogami hihi.bidulko.ciekawe co z kropeczkiem?no i co u madziatre?ja dzis latam od rana,najpierw bilirubine robiłam Wojtusiowi w przychodni.wynik w poniedziałek.wysypka juz prawie zeszła.to od oliwki było.jednak to oilatum super sprawa!!!!!później zaprowadzilam córcie do klubu,miedzy czasie do kolezanki poszłam,pojechałam do pracy złozyc papiery na macierzynskie.odebrałam córcie a teraz czekaja na mnie zebym wkoncu cos zjadła i wyszła z nimi na spacer....a ja czasu nie mam 🙂hihi wiec do sklikania dziewczynki.papa.aha Justiks kojec śliczny 🙂

• Mamusia
MÓJ MALUCH JEST PRZESŁODKJI JAK I WASZE DZIDZIUNIE:=)
ZA reszte 3mam kciuki by sie porozpakowywały pomyslnie 🙂ile was jeszcze zostało??gratulacje dla Zanki wielkie 🙂Twoja córa duza ,a moj Mały wazyl 4070g!!masakra!ale jest słodkim bobasem 🙂polozna w poniedzialek sciagnie mi szwy,bo zanim sie rozpuszcza mina 4 tyg,a tak to juz bolec nie bedzie 😁 😁
Maluch moj jak zasnie to potrafi kilka godzin z rzedu spac,ale ja narazie zeby sie zorganizowac cos czasu nie mam,pewnie przez te pielgrzymki co przuchodza do Julianka 🙂heh
a znowu zadnej nie ma,to ja lece ale bede zagladac i pisac z Wami...nie nadrobilam zaleglosci bo za duzo tego..wiem tylko,ze Zanka urodzila,a Magdey w szpitalu..cos jeszzcze ?jakies newsy??buziaki

• Mamusia
O Ania nareszcie nasza kochana sie zalogowala :laugh: Ja obrzarta po obiedzie, wracam zaraz do dalszego prasowanka i wieszania prania, gary po obiedzie zostawiam mezowi :P Glowa Mnie cos boli, chyba z przejedzenia, oczywiscie po obiedzie musialam najesc sie slodkiego 🤢

• Mamusia
kasiulek85 napisał:
pewnie wszyscy domownicy szaleją za Juleńką 🙂

Julka ciągle chce być przy piersi....jak to noworodek je i śpi przez sen się uśmiecha i płacze....wszędzie zabieramy ją z sobą.....tak to prawda wszyscy za nią szalejemy tatuś szczęśliwy, że ma ta taka małą kruszynkę....kąpiemy ją razem z mężem......1.07...to był nasz najszczęśliwszy dzięń w naszym życiu..

• Mamusia
Nadrobiłam zaległości !! Nie było mnie bo mam cały czas gości . ŻANKA super że już po gratulację ogromne dla ciebie i maleńkiej.
A ja to chyba będę ostatnia rodzić 😞 załamać się idzie rozwarcie na 1cm czop nie odchodzi nawet dziś położna powiedziała że nie widzi zwiastunu zbliżającego się porodu 😞 załamać się idzie 😞 😞 😞 😞 w poniedziałek mam iść do szpitala i chyba mnie zostawią na obserwacji albo wyślą do domku ehhh a już bym chciała mieć to za sobą 😞 Kasiulek trzymam za ciebie kciuki 🙂

• Mamusia
hej lipcóweczki!
ja dalej w dwupaku 😠
willsonka nie przejmuj się! harcerzyki mojego męża też mi nie pomogły, nawet wczorajsze mycie okien, wieszanie firanek, przemeblowanie w pokoju, mycie podłóg. jestem skazana na czekanie do czwartku jak pójdę na wywołanie! 😞
ciekawe jak Magdey? a Monika102 już urodziła?