Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Fajne płaszczyki ale nie dla mnie, podobają mi się na kimś ale sama źle się w nich czuję 🙂 Potrzebuję kurteczki z nieprzemakalnego materiału, flauszyk odpada bo Anglii ciągle leje :/

nikoś fajowo z tym potwierdzeniem na papierze hehe 🙂 wyobrażam sobie jak się cieszysz 🙂

Rzeczywiście fajna pogoda na spacerek 🙂 zaraz jadę z mamusią na molo w Gdyni Orłowie jodu powdychać 🙂 szkoda siedzieć w domu

• Mamusia
Nikoś Gratuluje 🙂
ja we wtorek mam wizyte (jeszcze nigdy nie cieszyłam się tak na wizyte u ginekologa jak teraz 🙂)
Jeszcze niedawno nie chciałam wiedzieć co mi tam rośnie (tzn jaka płeć) ale mój mężuś mnie namówił i teraz już nie moge się poprostu doczekać 🙂 tylko żeby dzidzia sie dobrze ułożyła

• Mamusia
Dziekuję kochane!Moim zdaniem z tym podglądaniem płci to lekarz zawsze może dojrzeć co sie tam kryje tylko często z pospiechu mówi,że źle ułożone dziecko ..
nasz mały też od razu nie "świecił "siusiakiem ale pan ginekolog sie nie śpieszył,popatrzył przez brzuszek, potem dopochwowo i znalazł klejnoty 🙂))))))))))

Nikos GRATULACJE 🙂 ech dopiero co mowilysmy o przeczuciu ciekawe czy moje co do Synka sie sprawdzi :P ale ja biedna musze czekac do 10pazdzierniak!!!straaaaszne 😞 😞 😞
oj jak ten czas wolno plynie :P

• Mamusia
Wiatam wszystkie brzuchatki!!!! 😆 Nie bylo mnie tydzien i jeszcze nie zdazylam przeczytac wszystkich waszych postow!!!! Ale nadrobie 😉 Bylam na kilkudniowym urlopiku w Polsce u kochanych rodzicow:laugh: Tak sie ciesze ze mialam okazje tam pojechac bo najblizszy moj wyjazd zapowiadal sie po urodzeniu dzidzi a tu taka niespodzianka!!:P Bylo super. Gratuluje wszystkim ktore juz wiedza jaka plec nosza w brzuszku!!!! Ja tez moge juz sie pochwalic co bedzie bo dostalam wkoncu papiery z wynikami badan. A wiec tak. To co najwazniejsze i najcudowniejsze,co od poczatku ciazy mnie dreczylo to po badaniach amniopunkcji okazalo sie ze nasza dzidzia jest zdrowiutka!!!!! Dziewczyny wierzcie mi-plakalm jak dziecko ze szczescia. Po drugie bedziemy mieli chlopczyka!!! Pragnelam dziewczynki ale od poczatku czulam ze to bedzie syn. Wszystko jedno byle zdrowe!! Strasznie sie cieszymy a moj mezus promienieje ze szczescia. Teraz jestem spokojniejsza i strasznie szczesliwa!!!! Pozdrawiam was goraco i zycze milusiej niedzieli... 😉