Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Nie robie zadnej fotki bo siedze teraz uplakana z opuchnieta buzia jak jakis glupek!!!
chcialam miec tak ja ta blondyna fryzure i nie wiem w ktorym miejscu te wlosy sa pocieniowane jak ona ma! w zadnym a z tylu jakies pieprzone gniazdo...dobrze ze poszlam teraz bo do slubu odrosna troszke...nigdy wiecej!!!one wogole nie maja pojecia o obcinaniu 😞 po co ja tam poszlam 😞 😞 😞 😞 😞 😞 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wygladam jak glupek widze...Wierz mi jak mi sie cos nie podoba to nawet gdyby milion innych osob powiedzialo ze jest ok to i tak bede ryczec...Ech moze zrobie fote jutro jak narazie wszystko rozwalilam...A do tego zmoklam bo leje deszcz a nie bylo parkingu blisko wejscia do centrum wiec szlam w takiej ulewie zla jak osa ze lzami w oczach...Ech mam dosyc na dzisiaj a do tego brzuch meczy od tych zaparc...Synus kopie pewnie uslyszal jak placze 😞 ech dla niego przestalam...zobacze jak umyje glowe i sobie po swojemu zrobie...Wogole sie wkurzylam bo ona mnie obcina podchodzi jakas laska cos tam jej mowi a ona na to ze ma poczekac 5minut bo zaraz konczy...A tu nawet obcinac nie skonczyla!!!Odnioslam wrazenie ze tak na szybkiego!ale jak sie wkurze jeszcze bardziej jutro tam wroce i powiem ze ma to poprawic i zrobic tak jak ma byc a nie jakis kask zostawiac komus na glowie!!!

• Mamusia
może jak sobie sama ułożysz to bedzie super, wiesz czasem to kwestia ułozenia , może poprostu źle Ci ułożyła a nie ścieła 🙂 głowa do góry i dbaj o synusia niech on się nie denerwuje 🙂
a wiesz co jak cię to zaparcie tak męczy to jest jeszcze jeden sposób tobie powinien pomóc: weź kawałeczek taki wielkości czopka mydełka w kostce i sobie włoż po 10 min. powinno pomóc, sprawdzone i bezpieczne 🙂

No nie mam zadnego takiego aby mam dove. Ech poczekam do jutra czy nawet czwartku bo ten syrop dziala z opoznieniem.
Mam nadzieje ze minie a jak nie to pojade po te czopki i wtedy da rade :P
Mam sernik na zimno i zaraz wciagne kawalek na pocieszenie 🙂

• Mamusia
cześć dziewczyny 🙂
U mnie dziś pogoda do bani, szaro i jakimś deszczem zamarzniętym zarzuca. Więc popołudnie w domu. Ale wczoraj cały dzień gnitwa, aż wieczorem plecy się zbuntowały i nie mogłam się zwlec z kanapy. 🥴 Do tego przyplątała mi się zgaga! psakudne uczucie ( nigdy wcześnij nie miałam).

anitek85 co do nieudanych cięć, to pocieszeniem jest, że włosy na szczęście odrosną, ale do tego czasu szlag może trafić. Co do poprawek, to raczej nie polecałabym Ci opcji robienia poprawek u tej samej pani, a nawet w tym samym salonie. Rzadko kiedy efekt jest dobry. Szkoda tylko, że zapłaciłaś za usługę. Z mojego doświadczenia ( nie jestem fryzjerem, ale od 5 lat mam salon m.in fryzjerski) wiem, że lepiej jest odczekać z 2 tyg. pozwolić włosom odskoczyć i później pójść do innego fryzjera, bo nikt nie lubi poprawiać po innych od ręki i rzadko kiedy efekt końcowy jest zadowalający. No chyba, że masz faktycznie straszną masakrę na głowie, że nawet czapka nie pomoże 🙂
Powodzenia! 🙂

Zobacze jak bedzie jak umyje glowe i wysusze...Jak bedzie zle to pojade i poprosze o pocieniowanie gory tak jak sobie zyczylam a nie jakis kask...Ja zawsze chodzilam do tego fryzjera ale tam laski sie zmieniaja jak rekawiczki nadazyc nie idzie 😞 w PL mam swojego ulubionego fryzjera ale niestety nie moge leciec. Cale szczescie ze poszlam teraz a nie odrazu przed slubem bo bym je chyba tam zbila normalnie!!!Moj napisal ze pewnie nie jest zle a ja przesadzam ale nie przesadzam 😞 wiem bo widze w lusterku i tak nie powinno wygladac ciecie sama bym sie lepiej obciela szczerze powiedziawszy...Jejkus jeszcze ta pogoda mnie dobija ide po serniczka na zimno na pocieszenie :P

• Mamusia
iwiokej hahaha
oczywiście, że zapraszam do siebie, z tym, że może być trochę daleko... dwa lata temu przeniosłam interes do Dani 😉dużo bardziej przyjazne miejsce do prowadzenia własnej działalności, a teraz od kiedy jestem w ciąży, zrobiłam sobie zupełny urlop i dbam tylko o siebie i swoich najbliższych. Wspólnik ma wszystko na głowie a ja wiem, że za jakis rok spokojnie będę miała do czego wracać 🙂.
Idę popływać w wannie 🙂)

Iwiokej nie mam tak wierz mi na slowo...Ona wogole mi ich nie wycieniowala!Mam widoczny kask a pozniej zostawione wlosy bez zadnego wycieniowania i poza tym nie ma tego efektu ze tyl jest krotszy a przod dluzszy bo ona wogole tego tylu nie uciela i wyglada to tak jakbym miala obciete wlosy na pazia a gorna warstwe na grzybka a gdzie tu srodek glowy? wierz mi mialam tam wlosy obcinane i wiem jak powinno wygladac to co chcialam bo ostatnio laska mi fajnie sciela ale juz jej nie ma niestety 😞
pojade tam jutro i zobaczymy...

Wiesz co jak mi ten tyl obetnie tak jak nalezy to ja juz nic wiecej nie chce 🙂 bo w sumie przez ten tyl nie obciety to tak glupawo wyglada...Bo pamietam jak mialam obciane tam wlosy pierwszy raz i laska tez tak zrobila i jej powiedzialam ze ma to doslownie "wygolic"nozyczkami na mega krotkie i bylo super. Wiec teraz niech tez tak zrobia...