Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oj ja też bym zjadła takie świeżutkie rogaliczki 🙂
Też mi się jeść nie chce, a cały czas myślami jestem w kuchni 😁
Klaudia doczytałam, że jutro podglądasz maluszka? Ja też:P już nie mogę się doczekać i mam nadzieję, ze przez te złe wyniki z moczu nic nie grozi mojej malutkiej 😞
Ja ostatnio też mam schizę, że odchodzą mi wody po nocach spać nie mogę z tego powodu 😞

• Mamusia
Ja też mam jakieś silniejsze upławy, pobolewa mnie brzuch na dole i to pieczenie od pęcherza mnie wkurza, rano miałam jakieś skurcze dość mocne, a w ciągu dnia lżejsze 😞 nie mogę się już doczekać jutrzejszej wizyty.
Ale mała szaleje, chyba nieźle sie rozpycha bo aż całe moje ciało się porusza, czasami czuje się jakbym płynęła statkiem 😁
Ja chyba zjem chleb z dżemem:P

• Mamusia
Oj napewno podwoiły juz swoja wagę przynajmniej o połowę od tamtego usg 😆 Widzę, ze masz planowaną datę porodu na 7 lutego, ja mam na 11, ale z kalkulatorów w necie i książki wychodzi mi na 8 lutego. A mogę wiedzieć, którego miałas ostatnią miesiączkę, bo bym sobie porównała 😉 jesli to nie tajemnica 🙂
Anitka pewnie zaraz wróci i wszystko będzie ok

• Mamusia
No to cos mój gin sobie doliczył, bo ja miałam 4 maja, także powinnam mieć termin na 8 lutego.
Właśnie zrobiłam sobie badanko przy okazji wkładania globulki dopochwowej i chyba tam wszystko ok 😁 akurat mój przechodził koło łazienki i zobaczył, ale się ździwił gdzie ja tam grzebię:laugh:

• Mamusia
wy macie dobrze ja dopiero moją zobaczę 15 grudnia, a widziałam ją w 20 tyg. 😞 zwariuję chyba załatwię sobie wizytę prywatnie wcześniej, bo czekać jeszcze prawie miesiąc to strasznie mi się dłuży 😞
Mona uważaj z tym grzebaniem bo twój będzie zazdrosny i będzie też chciał 😉
tyle zjadłam że zgaga powróciła i musiałam wziąć Rennie , a działała przez 3 dni 🙂

• Mamusia
no dzis ta stronka dziala fatalnie 🤢
bylam wlsnie u kolezanki i jej maly ma juz 1700 gr a ona jest w 31 tyg
ja ide dopiero za tydzien 😞 a widziałam moja Marcelke 9.11 za dlugo tak nie widziec swojego dziecka :P ale chyba juz od 32 tyg co 2 tyg sie chodzi

• Mamusia
Witam,

zapraszamy wszystkich do sklepu internetowego z bielizną niemowlęcą! Super ceny- świetna jakość!
Naprawdę warto!

Sprzedajemy wyroby NIEMOWLĘCE sprawdzonych POLSKICH producentow, obecnych na rynku od lat- wypróbowanych i polecanych przez naszych klientow- takich jak- EWA KLUCZE, PINOKIO, AGA, ale rowniez bieliznę damską i męską firm HENDERSON, BRUBECK, CORNETTE i inne.

Odwiedź nasze konto na ALLEGRO- Granika! ZAPRASZAMY!!

http://aukcjewp.wp.pl/show_user.php?uid=3295742

pozdrawiamy!

• Mamusia
Ha ha no może i zazdrości tak mówił 😆 następnym razem bedę ostrożniejsza:laugh: choć moze to i przyjemniejsze by było niz grzebanie samemu ha ha ha:laugh: ale jak sama się zbadałam, to przynajmnikej wiem, ze wszystko ok 😁
Ja też mam dzisiaj jakąś zgagę, ale podjadam migdały i jakoś jest ok.
Sibi właśnie ciekawa jestem czy od 32tyg co dwa tygodnie bedzie wizyta, bo po 36 to napewno będę miała co tydzień i w szpitalu ktg 😆

• Mamusia
eee te kalkulatory to co jeden to inaczej pokazuje. Mi niby gin obliczyła na 7.02 ale kalkulatory roznie nawet do 12.02 no a jak by nie patrzec to tydzien roznicy. Ale trezba byc przygotowanym 2 tyg wczesniej lub na pozniej.

ja się dowiem jutro czy co 3 tyg bede przychodzic czy jak. U mnie KTG jest na miejscu w przychodni wiec nie musze po lekarzach biegac na szczescie 🙂

• Mamusia
hehe na jednym mi wyszlo 11.02 😲 spore rozbieznosci :P

ile przed terminem bedziecie torbe pakowac? ja sie juz spotkalam z pytaniami czy mam juz przygotowana :| chyba troszke za wczesnie :P
ja po nowym roku chce dopiero pokoj szykowac a tu mnie o torbe pytaja...