Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Anitek moja koleżanka kt rodziłą w irl też tak robiła - ok 1-2tyg wyjście wcześniej trochę jej mały przy oknie stał w wózku. Aha i bez czapeczki w domu czy w CH. W domu miała zawsze temp 18st no i mały jej w ogóle nie chorował! ale ja jestem trochę sceptyczna

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No czapeczka raczej powinna byc...szczegolnie takie male dzieciatko. mowie o takiej cienkiej bawelnianej po C.H.
one tutaj sie nie pierdziela dzieciaczki na bose nozki bo jak sciagnie butki to trudno i faktr nie choruja ale oni tak juz maja we krwi...ostatnio na poczekalni babcia chyba miala z 90lat ubrana plaszcz rekawiczki itd, ale miala gole nogi i tylko skarpetki i buty na to a na dworze jakies 3stopnie. Oni tak od poczatku...
ja bym sie bala. Ale oczywiscie nie zamierzam przegrzewac dziecka bo to tez niedobrze. Tak czy inaczej pierwsze wyjscie bedzie w 2tyg zycia bo do lekarza.
W domciu tez nie zamierzam dziecka przegrzewac co do spania to jednak wole zeby mialo cieplo bo wiadomo jak czlowiek spi to sie nie rusza wiec zawsze jest chlodniej. Zreszta wiemy po sobie jak sie odkryjemy i zimno to mozna sie przykryc a dziecuszko samo nic nie zdziala 😞

Och jaaa ale slodkosci hehe 😁 ja nie moge jakie te ciuszki sa fajne 🙂
ja wlasnie jak prasowalam wczoraj ta reszte to sie napatrzec nie moglam :P te ciuszki niektore to sie zakochac mozna 🙂
ech mysle ze nie skocze do fryzjera :P oczywiscie zupelnie innego kolezanka mi polecila dobrego fryzjera...i tak wlasnie sie czaje bo patrzec nie moge na te wlosy 😞

Jedyna fotka jaka mam od kumpeli wczoraj mi wyslala [img size=300]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/my.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Ech nie moge patrzec na te wlosy 😞 miala mi je fajnie zrobic a wyglada to tak jakby mi ktos lopata strzelil w glowe od tyl a do tego uklapniety przod i prawie wcale wlosow bo tak je idiotka wyciela 😞 😞 😞

Hahaha na brzuszku fotka jest z kwietani 🙂 a w galeri z lipca 🙂
no ale w sumie za duzo nie widzialas haha bo stoje bokiem :P
no jedyne z czego sie ciesze to naturalny kolor...bo zawsze chcialam sie pozbyc tych farbowanych!!!

Hahaha patrzcie to :P ja z moja Siostrzenica :P p.s. ja jej nic nie zrobilam :P [img size=234]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/ja_i_blanka.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Wlasnie dzwonilam do tego fryzjera nie maja nic na dzisiaj dopiero na jutro...no ale zapisalam sie na 2-15 no coz mysle ze skoro nic na dzis nie maja to oznacza to ze maja klientow dosyc duzo bo w tym co chodze gdybym zadzwonila dzisiaj oczywiscie zeby sie cos znalazlo nawet na za godzine...ech nie wiem co by tu na obiadek zrobic???jakies pomysly?

• Mamusia
eee no nie było mnie 1 godzine a tu już 5 stron :/ oj oj

znowu sie z mężem pokłociłam, eh z tymi dziadami szkoda gadac... ale tym razem nie ustąpie wrrrr

dobrze ze pojechał juz do pracy i wroci jak ja juz bede spac 🙂

Zaraz do CH sie wybieram po świeczki do stroika bo sobię na święta zrobie na stół 🙂

Anitka, dobrze wyglądasz czego Ty chcesz 🙂 Tylko ciązgle z boku 😁 Pokaż te mordkę 😁

a co do ubranek to ja mam kombinezon na wyjscie ze szpitala no i kocyk aby otulić nosidełko a pierwszy spacer zaliczę autem też do lekarza więc ubiorę tak samo 🙂

Klaudia nie przejmuj sie 🙂 u Nas ostatnio jak nastepuje jakas wymiana zdan to Mariusz za chwile sam przychodzi az dziwne 🤪
no wlasnie szukam jakis fotek bo nic nie mam 😞 ech czekam na te z wesela :P poza tym jutro ide do fryzjera to w koncu moze bede zadowolona to wtedy Wam wkleje fotke :P
co do obiadu to Moj pulpetow nie lubi 😞 ech kurcze tez sie wybiore co C.H. i moze cos uda mi sie kupic...
znow mi ktos zabral oklaski...Napisalam maila do admina bo uwazam ze ktos jest z lekka nienormalny i zachowuje sie gorzej niz dzieciak...w zasadzie pare nienormalnych bo jedna osoba tego nie robi...No ale oczywiscie wiadomo kto za tym stoi bo ja wymiane zdan mialam tylko tymi ktorych polowa forum nie lubi chyba hehe...nie wiem po kiego sa te oklaski bo to nie konkurs na najlepsza Mame tylko forum...
ach niech dzieci sie bawia a admin mam nadzieje ze w koncu wylaczy te oklaski na moim profilu i bedzie spokoj 🙂

Kolejna sie obudzila i weszla na forum i oklasek zniknal...ech wiecie co? w zasadzie niby mnie to pyka ale wkurzajace to jest ze takie mendy spoleczne wchodza i zatruwaja komus atmosfere...
dziwie sie ze taki ktos bedzie Mama...bo to jest wszystko jedna wielka dzieciarnia jak widac...

Jajko i ziemniak ok ale Moj szpinaku nie lubi...ech co by tu zrobic...ja znow jajek duzo ostatnio zjadlam wiec daje sobie luzu z jajkami 😉
przejade sie chyba do Mothercare i zobacze co tam maja 🙂
no i wstapie do c.h. to kupie cos na obiadek choc naprawde nie mam zadnego pomyslu 😞 ja to bym jakas zupke zjadla ale Moj tez nie lubi zup...oszalec mozna :P tylko miecho 😉