Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
heheh widze że na foty nam się zebrało - tu w końcu obiecany brzuchol - fota sprzed tygodnia - właśnie wróciłam ze spaceru po lesie / aha tu jeszcze blond
klaudia ty raz z grzywką raz bez...hm.. [img size=336]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/20091201153.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Aaana ja to sobie Ciebie inaczej wyobrazalam nie wiem czemu :P:P:P fajna fotka 🙂
p.s. super kaloszki tez takie podobne mialam :P a mialam bo je wyrzucilam tydzien temu :P

• Mamusia
Aaana w zyciu nie dałanym Ci 29 lat 🙂 Strasznie mi przypominasz znajomą. Ty gdzieś czasem w WLKP nie mieszkasz czasem ?
Forka śliczna 🙂 Masz większy brzuch niż ja 😁

a u mnie to fakt raz grzywka raz nie 😁 Stare zdjęcia 😁 teraz nie mam grzywki i włody o połowe krótsze 😁 ale wracam do długich bo nie podobam się sobie :/

A nie wiem jakos tak inaczej :P:P:P ja tez zapuszczam bo w koncu sie doczekalam naturalnych wloskow wiec teraz moga sobie rosnac 🙂
czekam na przebierak do Malego bo maja przywiezc a za godzine musze jechac do lekarza i jestem ciekawa o ktorej sie szanownie zjawia 😠

• Mamusia
Aaana super te firanki, i wogole Ty super laska jestes 🙂
ja tak samo inaczej sobie Ciebie wyobrazałam 🙂

Klaudia, cały czas jestes piekna i młoda głupolku :P 🙂 nie waz sie tak mówic ze nie 🙂

Super piesek, ja tez mam sporego ale takiego zwyczajnego owczarka.

Klaudia ma martwa choinke :P :P :P :P :P no u mnie tylko i wylacznie zywa :P ale Twoja tez ma urok jak to choinka :P
a mojego Subara juz wklejalam ale macie raz jeszcze :P [img size=156]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Subaru-af61909dc6f26e2efe76a129f1e7bb6c.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
p.s Aaana masz sliczny brzuszek, wszystkie jestescie takie grabne w tej ciazy tylko ja taka ROZLAZŁA ROPUCHA 😞
Z 69 kilo 😞

wkleje Wam jak pred chwilą ustroiłam stół w jadalni 🙂 [img size=336]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC01862.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
No dzięki dziewczyny ☺️ Klaudia ja nie mieszkam w WLKP i niestety nie byłąm tam jeszcze ale pochodzę spod Zielonej Góry / Poznania i uwielbiam tamte rejony 🙂

Ale macie wielkie te psiaki!! Jak Wy je wyprowadzacie i np kota zobaczą??!!??

klaudia choinka wygląda jak żywa ! no i te kolory! super świątecznie 🙂

• Mamusia
Aaana no u mnie był epizod jakies 2 miechy temu że zobaczyła kota i wbiegła pod auto. Na szczescie facet zdąrzył zachamować przed nią. Ona biedna się zestrachała i położyła się pod auto. Ja jak doszłam to myslałam że nie dość iż zaraz urodze z nerwów to jeszcze myslalam ze nie zyje 😞 Ale kolo mi pomógł zaniesc ja do domku i jakos doszła do siebie. Nic jej nie było. Ale wieczorem wyszła z Męzem i znow to zrobila ale juz auta nie jeździły bo to byłą 1wsza w nocy i tak dostała po dupie ze hej...

Ona na koty jest cięta jak cholera. Jak ja widzę to trzymam ją mocno gorzej jak ona pierwsa go zobaczy :/

• Mamusia
tak, tak żalcie się że 60 to dużo ,a co ja mam powiedzieć? ja przed ciążą ważyłam 80 kg, choinki wszystkie piękne ale Anitka imponująca, pewnie zarąbiście pachnie 🙂 a jeśli chodzi o moje dzisiejsze zajęcie 90 uszek nalepionych, ale to narazie 😉 bo będę się męczyć dalej 😲

• Mamusia
chyba przesadzilam z mandarynkami, jak nie dostane uczulenia to bedzie cud 🙂 az Victor czkawki dostal :laugh:
A co do tycia to ja juz sie czuje jak foka od dluzszego czasu, ( sumie to mam juz jakies 8kg na plusie, moze nawet juz wiecej, bo nie mam wagi)ale pocieszam sie, ze juz niedlugo... 🙂 pomaga mi tez to jak T. na mnie patrzy niezmiennie urzeczony ( nawet jak udaje, to dobrze mu to idzie 🙂) ) a dzisiaj jak tak sypal snieg, to stwierdzil, ze jak postoje na zewnatrz troche i snieg mnie przysypie, to z tymi gabarytami bede mogla robic za ozdobnego balwana przed domem :laugh: czyli i smieszno i straszno 🙂)

Dodi piekny stol 🙂 tez bym taki chciala ale moj jest szklany :P ech cos tam wymysle 🙂
wlasnie rozmawialam z kumpela i mieli leciec w wigilie na swieta do PL i british airways strajkuje i loty odwolane i na szczescie kupili bilety na ta sobote...ech porazka z tymi liniami...no wloski mialam czerwone a jak 🙂 blondynka tez bylam :P
Dodi psinka fajna taka slodziachna mordka 🙂
co do spacerow z psem to Subus w miare grzecznie sie zachowuje bo ma kolczatke...bez niej byloby mega ciezko bo niecierpi kotow...a jednego dobermana juz mialam i zginal niestety uderzony przez jakiegos wariata ktory jechal ponad 100km/h w miejscu gdzie jest 30km/h...
no ale ten pierwszy doberman byl jakis dziwny strasznie agresywny wiec moze i nawet lepiej bo ni cholerki nie dalo sie go utemperowac...a zginal jak mial 5miesicy i wtedy juz stawial sie na moja Mame :>
foteczki powklejam jak wroce od lekarza bo teraz to juz nie zdaze a najpierw musze dysk odszukac bo nawet nie wiem gdzie jest :P
co do wagi ja 10kg na plusie 😁 73kg waze 😁 ale waga juz od prawie 2tyg stoi w miejscu 🙂

• Mamusia
Jai_Ho TO DOBRE 🙂 BAŁWANEK OZDOBNY 🙂
Wami to od rana sie usmiac mozna 🙂

Musze ruszyc tyłek pod prysznic, bo dzis dzien generalnej depilacji, wiec sie zejdzie hihihi 🙂
moze kumpela wpadnie co jest w 3 miesiacu ciazy, a wlasnie ją facet zostawił 😞

zajrze po prysznicu 🙂

Hej mamuśki,
wygląda na to, że prawie każda z Nas ma psiaka 🙂 ja też mam psinkę, ale niestety mieszka u mojej mamy,bo my za bardzo warunków dla niego nie mamy. Poszukam zdjęcie i wkleję 🙂