Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja na swojej wadze mam 70 a na wadze u lekarza 68 😁 Hehe wiec nie wiem czy mam 11+ czy moze 13 + :/ cóż jedno wiem napewno że i tak strasznie nie wygladam 😁 (nie ma jak dobry wlew)

Jai_Ho słodkie to co powiedział T.

Anitka widać po fotce że Ty taka krejzolka jesteś 😁

Dodi powodzenia z goleniem :P tylko sie tam nie pozacinaj 🙂 co do kolezanki ech no szkoda ze ja zostawil 😞 niecierpie takich typow 😠
Martus moja psinka jest w Polsce bo tutaj niestety nie mialabym tyle czasu aby sie nim opiekowac a tam to ma wybieg łaki pola i ma co robic 🙂
JaiHo text z balwanem Wam sie udalo hahahahaha :P
no tutaj nie ma sniegu wiec nie mam po co wyczekiwac haha 🙂
choc u mnie to z tego co wszyscy mowia nie dosyc ze nie widac tych 10kg na plusie to aby brzusio mam w sumie jak tak popatrzylam sobie na inne kobiety ktorej widze w szpitalu i sa na tym samym etapie to ja rzeczywiscie nie wygladam tragicznie 🙂 oczywiscie czuje sie ciezsza i juz nawet kregoslup to czuje ale jeszcze troszke 🙂

wróciła, nici ze spokojnego leżenia bo tak jak u aaany wczoraj u mnie dzisiaj remontują obok 🤨

ale się najadłam jajkami..aż mnie mdli hehe

aaana firanki bardzo ładne 🙂
Dodi choinka i stół super 🙂
Klaudia psinka słodka, a młoda i piękna to Ty jeszcze przez długi czas będziesz :P :P
Anitek Ty na każdym zdjęciu inaczej wyglądasz. 🙂

Rozszalały się z fotami jak ja żadnych wklejać nie mogę ehh, jak tylko lapta naprawie fotka przy każdym poście będzie 😉

Krejzolka :P:P:P to ja bylam teraz jestem spokojna ulozona kobieta przed 25tka hahahah :P
ech no wlasnie Babeczki 2marca mi cwierc wieku wejdzie na glowie :P a ja juz mam siwe wlosy 🤨
na kazdej fotce inaczej? no co Wy?? ja to na kazdej taka sama mine prawie mam haha :P

A tu macie mode irlandzka 😁 jak to zobaczylam w gazecie musialam zrobic fotke zeby pokazac Mariuszowi 😁
spotykaja na ulicy laski i robia fotki i one mowia co z jakiego sklepu maja p.s. ta laska mowila ze sweterk ma po Tacie... no comments :P [img size=225]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/irolka.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Napisał esa godzinę temu, że przeprasza, że nocował u koleżanki i że wszystko ok i że idzie dalej w kime. Napisał, że jest dużym chłopcem i mam się nie martwić.
On nie rozumie tego, że nawet jak będzie miał 60tkę to i tak będę się martwić bo jest moim młodszym bratem :/

A sweter naprawdę fajny. Pamiętam, że w Brytyjskiej modzie najbardziej podobały mi się skarpetki naciągnięte na spodnie dresowe 😆

Oki doki ja zawijam bo juz 1wsza dochodzi a ja siedze w dresach wlosy oczywiscie jak po kuracji pradem i musze jeszzce jakis makijaz nalozyc bo przeciez wygladam jak corka mlynarza...jejkus jaka ja blada jestem :> trzeba sobie jakis braz zapodac na polika :P
no to zajrze do was po wizycie po odwiedzinach w pracy i zakupach bo nie mam nic na kolacje a mam na cos ochote no i mandarynki musze kupic bo wszystki wyjadlam :P
to do spisanka pozniej 🙂
Pozdrowionka 🙂

CandyMonka dobrze ze brat napisal...
ech wlasnie mialam nieodebrane polaczenie i chyba kurier z przebierakiem a teraz nie odbiera 😠 😠 😠 dalej bo ja czasu nie mam!!!oni zawsze sie musza zwalic...a powiedzieli ze beda miedzy 9 a 5ta! caly dzien trzeba czekac na nich 😠

Kur....zaraz mnie chyba trafo dodzwonilam sie do tego dupka i on mowi ze wlasnie odejchal i ze jutro przyjedzie 😠 😠 😠 nie dosyc ze nie wyslal nawet smsa dupek ani nic to jeszcze nie odbiera tel a oddzwonilam odrazu minute po tym jak on dzwonil 😠 irole jak zwykle mogl sie wrocic przeciez pewnie ujechal z 500metrow co za dupek 😠 a teraz jutro bede siedziec w chacie i czekac na osła caly dzien 😞