Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Anitek spoko z ta colą ,i mi sie zdaza napic sie czasem, ale poł butli w kilka godzin 😞 i tak ciagle to dobrze nie wrózy,ale to jej sprawa i jej dzidzia.

Odnosnie usg , to wszystko jest w normach miesci sie spokojnie 🙂

Jutro mam znowu usg, wizyta na 12,ciekawe ile urosła mała od piatku ?? bede miala porównanie przez jeden tydzien 🙂

Dzis przedostatnie zajecia na szkole rodzenia, szybko poszło 🙂
a mój M. Dzis ostatni dzien w pracy i urlop 🙂
w niedziele jedziemy do moich rodziców, bo na swieta do teściów.Ciesze sie ze juz weekend 🙂

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ech Dodi zazdroszcze...Moj dopiero jutro wraca wieczorem mysle ze ok 20stej i w poniedzialek rano jedzie znowu...
a wczoraj sie poklocilam z nim tzn ja wyzywalam a on sluchal...bo spia w hotelu i wczoraj znow zeszli do restauracji na piwo...a prosilam w dzien zeby nie pil bo w razie czego gdyby mial przyjechac to nie mialby jak 😠 a on mowi ze on nie pil tylko 3piwa wypil a to nie picie...po 3piwach sie nie jezdzi 😠 😠 😠 i ciekawe co bedzie dzisiaj bo jest piatek...nie czaje tego bo pracuja po 12godzn dziennie i zamiast isc jedno piwko wypic najesc sie i polozyc to siedza do 23 a pozniej steka ze zmeczony 😠 wiec zapowiedzialam ze nie chce ani razu w sobote uslyszec ze jest zmeczony...

• Mamusia
Witam Mamusie!!!!
dzisiaj wstałyśmy po 10 🙂 w końcu się wysypiamy 🙂
moja niunia też po 5 jak mój mąż wstawał do pracy to się przebudziła, ale pomówiłam chwilę do niej i zasnęła 🙂
Martuś nie pisz takich strasznych rzeczy, bo to się płakać chce co się dzieje na tym Świecie 😞
CandyMonka nareszcie kaskę dostałaś 🙂
u nas też cieplutko -11 i śnieżek cały czas sypie 🙂 ale słyszałam wczoraj w pogodzie, że na Święta odwilż 😞

• Mamusia
Anitek biedulo ty to masz stresa! nie podważam tego że po 3 piwach się nie prowadzi (to oczywiste ze nie!) szczególnie że masz tylko jego...
Na pocieszenie Ci powiem że mój intensywnie pracuje i równie intensywne jest życie towarzyskie no i oczywiście picie - np. ostatnio cała ekipa tj jaieś 20 osób była tak pijana że nie wpuścili ich do samolotu i koczowali, gdzieś w nepalu chyba, na lotnisku przez 24h :laugh: i dobrze im tak!!:P

Iwiokej no wlasnie sprawdzalam pogode i w swieta ma byc ok zera u Was :P a u mnie od wtroku ma padac snieg...ale jakos w to watpie :P
Maly ma wlasnie czkawke i az brzuchol podskakuje 😁 Łakomczuch pewnie bo slodkich platkach z rana go ponioslo hehe :P aaaa i ciasteczka z czekoladka zjadlam 😁

No ja mam brac do 37tyg i lekarz mowil ze albo sie posypie odrazu albo przenosze :P ja tak bym chciala ok 38tyg urodzic 🙂 ale chciec moge wiele :P
nagralam czkawke zaraz wrzuce na kompa i zobacze czy cos widac hehe :P

• Mamusia
u mnie minus 13 jest, i snieg lezy około 20 cm 🙂 dobrze ze nigdzie nie chodze bo zimno, lubie taka zime jak w domu jestem 🙂

Anitek to Ci wspołczuje troche , ale nie denerwój sie, dobrze ze chociaz po tych piwach spac idzie , anie go gdzies nosi .

Ide sie wykapac dziewczyny.

Mała sie wieri, a ja gadam do niej 🙂

Anitko smaka mi narobilas na ciastka, mam jakies wafle czekoladowe ide sobie przyniesc 🙂

Iwiokej U mnie tez odwilz na swieta, ale wigilia ma byc jeszcze na minusie 🙂

Heheh bo jak to pisalam to jeszcze na kompie nie mialam :P juz wrzucilam 🙂 ale trzeba sie przygladac bo wiadomo jeszcze nie taki olbrzym 😉
za pare tyg to beda jaja z ta czkawka 😁

Iwiokej jutro to mu skopiemy tylek za to ze Nas wkurza 🙂
A najgorsze jest to wywolywanie poczucia winy we mnie :P jaka to ja niedobra bo krzycze...ale to ze w dzien prosilam na spokojnie to sie nie liczy...ech z facetami :P
no ale fakt idzie spac grzecznie hehe 🙂
Dodi ja do dzisiaj tez go zlapac nie moglam a takie wywijasy robi czasem ze szok ale co podnosze bluzke to cisza :P pewnie jasniej sie robi i sobie obserwuje co sie dzieje hehe 🙂

• Mamusia
a mi coś się flegma zaczyna zbierać jakoś dziwnie w gardle już 3 lipkę z miodem piję, żebym tylko na Święta nie była chora 😞
a moja mała coraz mniej sie rusza, czasem tylko coś przesunie, albo rozpycha się po żebrach , ale na szczęście delikatnie 🙂

No Iwiokej ratuj sie tam jak mozesz zeby Cie nie zlapalo :>
ja na szczescie nie choruje i mam nadzieje ze nie zlapie niczego juz do konca...choc 2dni temu na poczekalni pelno chorych :>
cos mnie glowka boli ale mysle ze to od tego ze za dlugo spalam :>

Anitek nie denerwuj się to tylko facet 🙂 po co Ci złości na Niego, Iwiokej ma rację jutro i tak go wycałujesz a nie tyłek okopiesz 🙂 bo my takie baby już jesteśmy:P
Nasz Synuś też bardzo fika w brzusiu, aż czasem mnie to irytuje, bo poprostu odczuwam ból, a najgorsze jak sobie pęcherz upatrzy, to nie ma silnych na Niego. I gadam, proszę "Igorku teraz troszkę w żeberko" a On swoje dalej po pęcherzu:P
Mój M. właśnie ubiera choinki przed domkiem, a później weźmiemy się za tą domową 🙂

Iwiokej ja wstalam nowka swiezynka hehe mysli poukladane i luz :P
ech spoko ja tam sie juz nie przejmuje ale wiesz czasem jak pomysle ze cos by sie dzialo a ja tu sama jak palec a on po kilku piwach 100km od domu to mnie trzesie bo co ja sama tutaj zrobie??? dlatego mnie nerw bierze ze ktos nie rozumie tego ze sie martwie i zaczynam sie stresowac 😠

Ech faceci chyba wszyscy sa tacy sami hehe :P
nie no spoko juz nie narzekam bo kochany jest ale czasem moglby zrozumiec powage sytuacji a nie :P
do niego 3piwka to nie picie i tyle widziecie jest :P
Martus fajnie ze u Ciebie choineczka sie pojawi fotki wrzuc :P
co do kopania po pecherzu to ja wczoraj krzyknelam do Malego bo juz mnie tak kopal ze nie moglam stac ani siedziec ani lezec i łzy w oczach bo to taki bol...a pozniej mialam wyrzuty sumienia...no ale coz zrobic jeszcze nie raz mi sie oberwie :P
Wam powiem ze mnie Olaf po zebrach nie kopie...czuje ze cos tam majstruje sobie ale to czuje tak jakos jak odretwienie a nie bol wiec spoko 🙂