Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
anitek85 z zebrami to u mnie jest tak od dluzszego czasu dlatego, ze w zeszlym roku mialam je popekane i nie sa dobrze pozrastane i dlatego pewnie teraz jak maly sie pcha to czuje to bardziej ale te dwa miesiace to juz wytrzymam 🙂)
Ja juz porobilam co mialam zrobic, przy okazji dziewczyny podciely mi wlosy 🙂 teraz czekam na T. i jedziemy po jakies prezenty gwiazdkowe, bo skoro jednak ma byc oficjalna, rodzinna wigilia to stwierdzilam, ze trzeba kazdemu cos kupic... a poza tym sobie kupimy jakies prezenty 🙂))haha.

hej brzuchatki 🙂
Ale mi dzień szybko przeleciał..uff to chyba ta dwu godzinna drzemka tak zrobiła, że wszystko potem w biegu 🙂
A no i udało mi się wrzucić nowe foty 🙂 Szkoda, tylko że na suwaczku coś nie chce działać 🤨

A co tam pochwalę się fotami 🙂

Nadia w 30 tygodniu 🙂 [img size=205]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Zdj__cie0273A_brzuszek.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Witam popołudniowo!
jak wychodziam dzisiaj z psem to śniegu miałam prawie po kolana!! 🤪 suuuper!! byle do jutra został to pójdziemy sobie z A. na dłuższy spacer do lasu (sama jakoś się boję)

Dostałam fioła na pkt firanek (jak mogłam wcześniej w żadnym mieszkaniu nie mieć??!! 😉 ) i zamówiłam też do sypialni - dzisiaj przyszły i są suuuuper!!! 🙂 czekam aż trochę odpocznę (coś w głowie mi się kręci) i powieszę 🙂!!:laugh: już nie mogę się doczekać!!!

Hejka film byl naprawde super 🙂
"The other Boleyn girl" taki w sumie kostiumowy ale naprawde super 🙂
CandyMonka ta Twoja Corcia rzeczywiscie papusna hehe 😁
JaiHo widze ze swieta mega rodzinne 🙂 My sobie posiedzimy z Mezulkiem i Olafek w brzuszku 🙂
Witaj Madziula a jakiego wozka szukasz? takiego 3w1 czy tylko gondolke?
Klaudi nie ma??? mam nadzieje ze wszystko z Nimi ok chociaz po pobycie w szpitalu pewnie biedaczka dochodzi do siebie.
Ja sciagam ten sex w wielkim miescie i niezle mi net teraz zamula :P

• Mamusia
najlepiej bez fotelika i gondoli (bo już mam) tylko dobry solidny, głęboki wózek. Już tyle szukałam, ale nie znalazłam.
Może masz jakiś wózeczek to może akurat . I na szprychowych kołach 🙂 z góry dzięki za zainteresowanie:laugh: pozdrawiam cieplutko 😘

• Mamusia
😲 nikogo nie ma?

Candy Monka słodka ta Twoja Nadia...mmm ptasie mleczko niech sie schowa:laugh: zresztą jak wszystkie Nadie 🙂

Ja jestem padnięta po zakupach,mąż dzis wcześniej skończył pracę więc załatwiliśmy już w większości świąteczne zakupy bo w sobotę w CH będzie masakra.
Chciałam kupić sobie piżamkę do szpitala ale kobita mnie namawiała na chińszczyznę za.... 95zł 🤪 rozciągnięta bawełna ,widać ,że do piewszego prania.. 😠
To ja wolę kupić w Lidlu niemiecką za 39zł -będą w poniedziałek.

Kupiłam małemu fajny ,mięciutki kocyk 170/120 za 34zł:P

Lecę do sypialni bo mężuś zaprasza:P