Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Darusia, nie odpowiem Ci na Twoje pytanie, bo nie brałam takich tabletek.. z tych dopochwowych to tylko luteina.. i wkładam ją jak się uda 🙂 .. i raz jest rozpuszczona a czasami zostaje taka malusia tableteczka.. no i troszkę mnie po niej piecze psitka 😞

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Darusia ja wkładałam go na taką głębokość jak tampon i rzeczywiście wygodniej na noc bo wypływa. Załóż lepiej wkładkę higieniczną.

Maruś brat jeszcze nie wrócił, napisał mi godzinę temu smsa, że będzie jutro. Mama biedna w nocy spać nie mogła z nerwów.
Fajnie, że masz już wszystko dla dzidzi. Ja dla małej potrzebuje jeszcze wózek, łóżeczko, materac, pościel i kosmetyki. No i siebie do szpitala muszę ubrać. eehh..oby płacili regularnie 🙂

CandyMonka nie rób apetytu, bo ja nie mam nic słodkiego w domku 😞

Darusia a co Ci jeszcze lekarz mówił, jak duża jest dzidzia?

Ja idę we wtorek do gina, mam nadzieję, że z moją szyjką wszystko w porządku i z dzidziuchną też. Ciekawe ile waży? Bo to, że jest długi to już ostatnio nam mówił 🙂 w końcu ma po kim hehe 🙂ja do niskich nie należę a i mąż wyrósł:P

To już kawał kobietki 🙂
Znowu mnie telepie po fenoterolu, coś ostatnio często się to zdarza 😞 ale nic we wtorek wizyta więc może ginek dawkę zmniejszy i będzie gut 🙂

• Mamusia
nie miałam usg tylko mnie "pomacał " hehehe ale z tego badania wywnioskował ze jest wszystko na najlepszej drodze. zmieniłam lekarza bo sie przeprowadziłam i ten strasznie sie zdziwił ze tamten mi nie dał nospy! na usg ide dopiero po swiętach 🙂 no i co najwazniejsze szyjka sie nie rozwarła a ostatnio sie sexowałam:P

Na skurcze macicy, bo od 22tc. miałam skurcze.. ale teraz jak już weszłam w 30tc, to jak by ręką odjął, skurczy brak 🙂 z czego się ogromnie cieszę 🙂
Darusia uważaj z tym seksikiem 😉
Właśnie mężulo wrócił i przywiózł słodziutkie ciasteczka:P

hehe..no to Matuś masz co szamać na słodko 🙂

Idę się zaraz chyba w położę, muli mnie strasznie.
Na 14 idę do kolegi foty z komóry zgrać to wrzucę jakieś na brzuszek 🙂

Martuś próbuj kochana, może się w końcu uda 🙂

idę się położę jednak, plecki mnie już pobolewają 🙂 Posłuchamy Mozarta z małą, ożywia się jak jej go puszczam. Nawet nagrałam na telefon jej ekscesy 🙂

Zajrzę później 😘 😘 😘

• Mamusia
Martuś napisał:
To już kawał kobietki 🙂
Znowu mnie telepie po fenoterolu, coś ostatnio często się to zdarza 😞 ale nic we wtorek wizyta więc może ginek dawkę zmniejszy i będzie gut 🙂

czesc dziewczyny

Ja odstawilam w poniedziałek ten lek, jestem szczesliwa, bo nie dawałam po nim rady 😞 na szczescie nic nie boli i skurczy brak.

Dien Dibry 🙂
My pospalismy az do 10tej 🙂 super extra 🙂
Maly wczoraj byl niemozliwy jak sie polozylam 🙂 czegos takiego jeszcze z Nim nie mialam hehe 🙂 dotykalam brzusia jak lezalam na boku a Maly co chwile stopka wypychal albo raczka i tak naparwde bardzo mocno ze az szpiczasty brzusio sie robil 🙂
i tak trzymal pare sekund i sie chowal 🙂 superancko 🙂
No i o 4tej sie zabawial jak wczoraj hehe 🙂 ale ogolnie zanelam ponownie 🙂
Darusia jak lekarz kazal 2x dziennie to tak bierz...zakladaj wkladke.
co do glebokosci to ja mialam dopochwowe i na dlugosc palca wskazujacego...zeby nie dotykac szyjki macicy...co do sexu to radze uwazac bo sex sexem mozna na pol gwizdka hehe ale orgazm moze narobic szkod wiec uwazaj tam Kochana 🙂
Aaaana wspolczuje sasiada 😠
Martus temu facetowi zrobilabym to samo choc mam nadzieje ze w wiezieniu nalezycie sie nim zajma...
CandyMonka ciesze sie ze macierzynski doszedl 🙂 superancko 🙂
ja wyslalam juz wniosek i przechodze na niego od 7lutego. ciekawa jestem jak wysoki bedzie bo przedzial jest 230-280e na tydzien...sie zobaczy :P u Nas slonko i gladkie niebo ale bardzo mroznie jest 🙂 ale bez sniegu 😞

• Mamusia
poczytałam troszke wczorajszych postów,

Klaudia co sie działo ?? mam nadzieje ze juz ok 🙂

Wkleiłyscie siatkę z pomiarami dzidzi, moja mala sie tam wogole nie kwalifikuje 😞 za mała była w 31 tyg według tej siatki.

Wczoraj była u mnie kolezanka w ciazy w 16 tyg, i wiecie co ,
wypila poł butelki coca -coli 2 litrowej i wypaliła 3 papierosy 😞 i jadła potem pizze , akurat do pizzy nic nie mam, bo sama czasem ją jem ,ale taka ilosc coli i wogole fajki mnie przeraziły.Bronila sie tym e ją facet zostawił i dlatego pali z nerwów,a jak mówiła o dzidzi, to w sposób taki " Chodzi mi o tego dzieciaka "

AZ MI BYŁO SMUTNO 😞

Dodi nie przejmuj sie to siatka bo to tylko jakies porownania ja tam nawet sobie tym glowy nie zaprzatam...pamietaj jedno ze Twoja Mala sie miesci w granicy 2tyg i wszystko jest w porzadku 🙂 i nie ma czego takiego ze np nozki ma na 31 a brzuch na 29 tylko jest proporcjonalna wiec glowka do gory 🙂
co do kolezanki to tak to niestety jest i nie mam na to wplywu 😞
jest wiele jeszcze gorszych egzemplarzy ktorych na szczescie nie widzimy...
co do coca coli to ja sie musze przyznac bez bicia ze ostatnio w ciagu 3tygodni wypilam jakies 5kubkow ☺️ nie moglam sie opanowac :P
p.s. moj Tato mi mowil ze czytal w gazecie "Twoje zdrowie" czy cos takiego ze zrobili jakies tam badania i te kobiety ktore przed ciaza pily duzo coca coli o 30% czesciej zapadaja na cukrzyce ciazowa...niezle nie??? 🤨 no u mnie na szczescie wyniki dobre 🙂 a coca colke pilam czesto :P