Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kurde dziewczyny już zaraz wszystkie bedziemy dyskutowac o naszych pociechach na lutówkach :P Kurde ide sie wykapac, potem przepakuje torbę , bo mi poszedł zamek w szpitalu, a zreszta bedąc tam zobaczylam jak wiele rzeczy by sie przydalo i wyszlo na to ze M. dowozil mi to i owo.

I wiem ze musze wziasc cieplejszych spiszków wiecej, bo te maluchy tak im sie brody trzesą po porodzie ze serce mi sie krajało jak to widzialam, wiec Julcia bedzie mialo cieplo 🙂
Potem musze dokupic, jeszcze pare rzeczy wiec rusze do sklepu, mrozu za wielkiego nie ma, chodniki w porzadku wiec prosze sie nie martwic 🙂

Anitko a Ty pewnie juz masz stresika małego ?

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam wszystkich 🙂
co ja tu słyszę? Darusia już rozpakowana 🤪 superrr GRATULACJE WIELKIE

anitek tez się zbiera do startu?

szkoda mi andzi, bo ją biedną męczą zamiast kroplówkę podłączyć 😞

a i iwiokej, jakie fotki 🤪 , no no super 🙂

CandyMonka to jest dla mnie tak surrealistyczne ze teraz to zazdroszcze tym co nie wiedza kiedy :P naprawde...chyba wiekszy stresior jak sie wie co gdzie i kiedy...

Klaudia nie bądź zła na siebie to normalne, że się denerwujesz. Jeszcze te wieści o innych porodach pewnie to nakręcają ale co tam trzeba uzbroić się w cierpliwość 🙂 Damy radę! 🙂

• Mamusia
dzięki dziewczynki za miłe słowa ☺️
a Ty Klaudia możesz przyjechać do mnie to mój Ci zrobi piękne focie 😉 w końcu nie mieszkasz tak daleko ode mnie, bo ja mieszkam jeszcze przed Bydgoszczą na obwodnicy, ale pośpiesz się zanim sie rozpakujesz:laugh:
anitek nie stresuj się wszystko będzie dobrze 🙂

• Mamusia
Hehehhe fajnie sie Was czyta...jedna sie denerwuje,że wie kiedy urodzi a druga odwrotnie:laugh:

Anitek chyba rzeczywiście stresior większy jak już wiesz ale dobrze ,że juz syncia zobaczysz 🙂

Klaudia Ty do konca tygodnia urodzisz..jakoś tak czuję a w tych ostatnich dniach korzystaj z wolności:P

Ja miałam parcie,żeby urodzić szybciej ale po przemyśleniu jednak lepiej jak jeszcze się podelektuję uporządkowanym rytmem dnia a poza tym baaaardzo mnie ciekawi jaką mały wybierze sobie datę urodzin 🙂

CandyMonka suwaczek zmienilam ze za 3dni a tego z tygodniami ciazy nie zmieniam bo w koncu bede rodzic teraz a nie w 39 wiec niech tak zostanie 🙂
dzwonie do Mamy z/w

• Mamusia
Wiecie co z jednej strony jak sobie pomyśle że jak urodze to juz nigdy nie bedzie to samo co przed to jakiś nerw mnie oagrania.
Jezu ja jestem jakas dziwna - panikuje ale chce zeby juz Maly wyszedł.
Wrrr normalnie szok 😁 🤪 🤪 🤪 🤪

ale sru zawsze miałam jakieś odchyły 😁

ja oddam się w 100% literakom bo jak tu zaglądam co chwilkę to mnie ogrywają skubańcy 😉

Potem szybkie kąpanko i przejdę się do fryzjera zapytać się ile chcą za samo farbowanie, bo mam farbę ale cięzko mi się już nad wanną schylać 🙂

To do później 😘
😘

Nikos ja tez Klaudi mowilam ze na weekend bedzie miala niespodzianke 😁
Kochane ja tez uciekam na troszke...wykapie sie a zaraz mam ktg wiec zajrze pozniej 🙂
Buziaki

• Mamusia
Hej mamuski

Pierwsze co to GRTATULACJE dla DARUSI
jeju jak jej fajnie juz po tez tak bym chciała

u mnie wszystko wskazuje ze bedzie przenoszone bo wczoraj na ktg ani jednego skurcza a termin juz za 6 dni :-( w czwartek ide do gin mam nadzieje ze powie mi sie szyjka skrocona :-)

włsanie wziełam sie za pranie ale jakos nie mam siły nic mi sie nie chce bym tylko lezała i lezała

Hej Kikos...u mnie wlasnie mieli robic ktg i tak sobie czekam i czekam jak zwykle...maja czas na wszystko hehe :P
u mnie jutro badanie wiec sie okaze co i jak z szyjka mam nadzieje ze sie skrocila i chociaz troszke rozwarla bo tak to zanim uda im sie ten porod wywolac to bedzie sobota :P

• Mamusia
a to normalne trzeba wyczekac swoje Własnie mnie to strasznie denerwuje w tych przychodniach lub szpitalach

jejciu Tobie tez zazdroszcze ze juz niedługo bedziesz miała Swoje maleństwo no i mniej wiecej wiesz kiedy mozesz sie spodziewać a u mnie to wielka nie wiadoma

ja to bym chciała juz byc po bo mecza mnie te spuchniete dłonie i nogi ale z jednej strony tak sobie mysle ze bedzie mi brakowac tego wystajacego brzucha tych kopnieć itp. :P