Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mnie wczoraj wieczorkiem pogoniło, bo zaczęłam pakować torbę i chyba stresik jakiś sie zrobił, a dziaj rozmawiałam z mamą o porodzie i mała jak już bedzie to znowu kibelek 🤢
mam nadzieje ze jak nadejdzie ten dzień to nie po..am sie w locie:laugh:

• Mamusia
Witam was kochane 🙂

Ja planuję poród rodzinny-zresztą taki już mam wpisany w karcie ciąży 🙂 Mój mężuś pozytywnie się nastawił ale śmieję się,że w najgorszym wypadku to będą koło niego się kręcić jak fiknie 😉

Ale wieści mamy z samego rana 🙂

Andzia wszystkiego najlepszego dla ciebie i maluszka

• Mamusia
czesc po nieprzespanej nocy, skurcze trwały całą noc, nie spalam wogole, o 5 rano udalo sie przekimac, obudzilam sie i znowu wróciły, mam co 7=8 minut, nie jade do szpitala bo gadalam z ginem moim, i powiedzial ze takie skurcze nie bolesne to jeszcze nie to i mam czekac na mocniejsze i dalszy rozwój akcji, wody nie odeszly , czop tez nie, a mała szaleje w brzuchu. Wole zostac w domu narazie, bo wiem ze jak pojade do szpitala to juz mnie nie wypuszcza do porodu.

[size=4]WIELKIE GRATULACJE DLA ANDZI I JEJ SYNCIA 🙂

miala termin ten co i ja hihi 🙂

• Mamusia
a te skurcze dziwne, macica sztywna, brzuch ma kształt nieziemski, czasem łapie mocniej , czasem lżej, ale bólu nie ma przy tym. Ide dziewczynki pod prysznic bo niewaidomo jak sie akcja rozwinie, i cos zszamie , bo głodna troche jestem.

JAK COS TO DAJE ZNAC, bede za jakis czas 🙂

[size=4] Klaudia właśnie napisała eska, że była u lekarza ma rozwarcie na 1,5cm, że z małym wszystko ok ale nie miał robionego USG. Brzuch ją boli i mały mocno prze na krocze ale urodzi się raczej po terminie. Siedzi w dolinie bez neta i pozdrawia nas wszystkie! 🙂

Dodi no to trzymamy kciuki aby akcja się rozkręciła 🙂 🙂