Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

iwiokej zrób tak jak ja..ręcznik pod pupę miska z wodą obok i żel do hig intymnej 🙂
Rozwalam się na kanapie w wielkim rozkroku lusterko opieram o krzesło i jedziemyyy 🙂
Gorzej jak ktoś by wszedł do pokoju hehehe..

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej, nie zaglądałam do was przez kilka tygodni. widzę, że niektóre z was już urodziły. my mamy termin na 11 lutego z karty ciąży. ale tak bardzo chciałabym urodzic wcześniej. juz nie moge się doczekac naszego maleństwa. mam pytanko. czy wy na tej końcówce równiez jesteście takie drazliwe i podminowane??? pozdrawiam

• Mamusia
ja tak na ostatnia chwile, w sumie to caly dzien tu wisialam, ale jakos inne rzeczy do zrobienia i tylko co jakis czas cos poczytalam 🙂
Poza tym pol dnia w wc, teraz tak sobie mysle, ze ja mimo, ze sie mialam nie nakrecac to sie strachalam i dlatego tak mnie ganialo, brzuch dalej twardy i taki szpiczasty, ale bolec nie boli, wiec... to pewnie jeszcze nie dzis 🙂)
Gdyby nie fakt, ze jestem po nieprzespanej nocy to zaczekalabym i przyatakowalabym mojego T. jak wroci, ale chyba jednak zmeczenie jest juz silniejsze od checi przyjemnego wywolywania akcji 🙂)
Spokojnej nocy mamuski!!

• Mamusia
PYTAM WAS O TĄ DRAŻLIWOŚĆ BO JUŻ SAMA ZE SOBĄ NIE MOGĘ WYTRZYMAĆ. NIEDAWNO PRZYSZŁA KOLEŻANKA NA SZKOŁĘ RODZENIA I MÓWIŻE WSZYSTKO JEST GOTOWA ROZWALIĆ ALBO CAŁY CZAS PŁAKAC JEJ SIĘ CHCE. JA SOBIE POMYŚLAŁAM, KURCZE JA TAK NIE MAM, JAKIE TO SZCZĘŚCIE. ALE I MNIE DOPADŁO. TO CHYBA PRZEZ TO CZEKANIE. SIARA MI LECI, KROCZE BOLI JAK CHOLERA I TE CZEKANIE........ DOBIJAJĄCE!

Dziewczyny jeszcze tu jakoś w miarę zaglądamy, ale ja już zaczynam tęsknić za Wami jak pomyślę, że wkrótce już tak nie będzie 😞

Swoją drogą pamiętam jak Anitek obstawiała, że najpierw urodzi Sibi a potem ja polecę 🙂

Dziś zadzwoniłam do swojego ginka i żartował sobie, że skoro nie urodziłam jeszcze to pewnie mam zamiar przenosić:P ale nie o tym chciałam.. pytałam o ten ból gardła i powiedział, że jak to objawy jak na anginę to mam iść do rodzinnego i wziąć antybiotyk 😞 więc jutro znowu czeka mnie wizyta w tej zawirusowanej przychodni 😠

• Mamusia
Bosowa, mniej wiecej chyba kazda juz jest na skraju wytrzymalosci 🙂 tej psychicznej rowniez. Ja niedawno sie poplakalam, przez to, ze jak ide to tak glosno tupie teraz i to pewnie przez to, ze jestem taki slon. oczywiscie, pozniej sie sama z siebie smialam, ale przez pol godziny byl to dramat zycia, nie mowiac o tym jak bardzo uwazny musi byc moj partner teraz na to co mowi i co robi...Sama soba jestem zmeczona... 🙂) 🙃

kurcze znowu przegrałam w te głupie literaki..mam nadzieję, że jest w tym trochę prawdy i mała tak tą mądrość ze mnie ciągnie hehe..a po porodzie wszystko wróci do normy 🙂

Ale może ten magiczny balsam na co innego pomoże:laugh: dziś jak nie opadnę do końca z sił to będzie akcja sex ale bez schodów:P

Dodi pojechała do szpitala?