Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Mona spoko 🙂 jak miło poczuć się potrzebną hehehe

kurcze podziwiam Was dziewczyny, że Wy tak spokojnie o tym CC ja bym chyba zwariowała ze strachu 🙂

Lece na obiadzio 🙂

Zajrzę później 😘
buźki

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czesc dziewczyny!! 🙂)
My juz jestesmy cala szczesliwa rodzina w domu, pierwsza noc za nami. Jest super!! 🙂)
Postow narazie nie nadrobie, ale spokojnie dam rade za kilka dni.
CZY KTORAS URODZILA OD CZWARTKU?? 🙂)
W skrocie co u nas:

-porod byl ciezki, przeklinalam moment w ktorym sie zdecydowalam na sn 😉. Dla tych co beda rodzic: jak mozecie bierzcie znieczulenie, cudow nie ma, boli, ale mniej!( jak juz sie dobrze wkluja!) i u mnie chyba nie zadzialaly hormony szczescia, bo jak juz bylam po, to wcale nie zapomnialam o bolu 😉)
-Victor szedl troche skosem, ale na szczescie nie popekalam ani nie cieli.
- opieke, szpital mialam super, przy malym od poczatku 24h/doba wszystko sama ( no i T. z doskoku)ale tak chcialam.
- Synek okazal sie drobny, ale jest silny i zdrowy, fotki wrzuce jak sie troche ogarniemy gdzie co jest. 🙂) Caly T. Zoltaczki nie ma. wlosy ma. 🙂
- Zycze kazdej z Was takiego dziecka, nie placze nic, je, duzo je i spi. wczoraj odkryl, ze potrafi popiskiwac i tak sobie miauczy od czasu do czasu. karmie piersia, mleko juz mam dobre i duzo, cycki bola, bepanten na sutki i kapusta dookola, smierdze jak cap, ale...TO DZIALA!
-babyblues chyba mi nie grozi, jestem szczesliwa, i dalej nie moge uwierzyc!! 🙂)
-waga spada, sporym rozczarowaniem byl fakt, ze natychmiast po porodzie nie zrobilam sie plaska, naiwna ja!! 🙂

Zycze Wam takich samych pozytywnych emocji!! 🙂)

Hej JaiHo witamy z powrotem 🙂
Kochana widze ze masz jak ja 😁 nie dosyc ze Nasze Pociechy wazyly i mierzyly tyle samo to jeszcze spokojnie Aniolki 🙂
no i tez jestem MEGA SZCZESLIWA!!! Pomimo tego ciezkiego porodu staram sie nawet o tym nie myslec...a Synus no coz jak tylko popatrze na Niego to az mam lzy w oczach ze szczescia 🙂
Urodzila Bob i Titinka 🙂 Dodi w szpitalu i maja jej jutro oxy dac. Klaudia byla w szpitalu i nic puscili ja do domu ma sie zglosic ok 20stego jak dobrze pamietam.
Cruella pojechala wlasnie na porodowke 🙂

• Mamusia
dzieki dziewczyny 🙂)
GRATULACJE DLA KOLEJNYCH SZCZESLIWYCH RODZICOW!!
Anitek, tak wlasnie sobie skojarzylam, ze dosc podobnie rodzilysmy z przebojami i wszelkimi mozliymi atrakcjami, a do tego chlopaki jeszcze wagowo i temperamentem podobne 🙂)
Wyslalam Ci mms ze zdjeciem Victora, ale chyba nie doszlo. 🥴 z dunskiego numeru.

• Mamusia
Witajcie lutóweczki 🙂 Od jakiegoś czasu sledze Wasz wątek i ogromnie zazdroszcze, ja jeszcze mam dużo czasu 😉

Gratuluje mamusiom juz po jak i tym tuż przed 🙂

Jai Ho widze ze jestes z Wrocławia, gdzie rodziłaś? Znieczulenie dostałaś? Ja chce rodzić na klinikach a słyszałam że we Wrocku kiepsko ze znieczuleniem. Jeśli płacilas to ile jeśli możesz napisać, to będzie mój drugi poród a pamiętam mękę z poprzedniego!!

laaf dzięki 🙂 A na kiedy Ty masz termin?

iwiokej nie było tak źle hehe 🙂 dała radę i zapisała sobie co ma robić krok po kroku na kartce ..w razie jakby ją pamięć zawiodła 🙂

Ja znow z doskoku :P udalo sie wytrzezwiec jejkus nie sadzilam ze jeden kieliszek wina tak mnie sponiewiera :P normalnie jakbym kaca miala teraz :P wzielam sobie prysznic i juz jest o niebo lepiej 🙂
Cruella na porodowce ale jaja 😁 bedzie Walentynkowe Malenstwo 😁

• Mamusia
hej hej

nie dam rady wszytskiego nadrobic bo mam doslownie chwilke

TITINKA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!

A co z Klaudia i Dodi??? moze mnie cos ominęło??

Anitek masz racje z tym sudocrem'em ja smaruje pupke alantanem i bylo wszystko ok, a teraz jak sie pojawila ta wysypka to uzylam wlasnie sudocrem i juz jest znacznie lepiej ale jak zejdzie juz to wracam do alantanu.

Dzis bylismy pierwszy raz u moich rodzicow ale Marcelinie chyba nie bardzo sie podobalo bo jak nigdy i nigdzie prawie caly czas plakala!!! moje biedactwo sie tak umeczylo i ani ja, ani dziadkowie z tego naszego pobytu tam nic nie mieli 😞

mogla by sie juz wiosna zrobic zeby mozna bylo na dluzsze spacery chodzic a nie 10 min i do domu!! caly ceremonial przed wyjsciem trwa dluzej niz sam spacer :|

pozdrawiam Was ciepło :*

spoko Sibi poprawię 🙂
Twoja malutka pewnie miała gorszy dzień dzisiaj, nie przejmuj się 😘

Dodi w szpitalu, ma lekkie skurcze jutro dostaje oksy.
Klaudia w domku w oczekiwaniu.

Anitek pijoku Ty :P hehe

• Mamusia
Mam termin na 15.06. tak więc wszystko przede mną ale jak czytam Wasze posty to mi się przypomina ten okres oczekiwania i zniecierpliwienia, choć od narodzin mojej córki minęło przeszło 15 lat 😉
Nie żebym chciała coś umoralniać ale kochane brzuchatki wystrzegajcie się (na ile to możliwe) wywoływania!!! Ja po męczarni całonocnej (ze skurczów co 15 sec. powrót do co 5 min.)dostałam własnie OXY. MASAKRA[color=#FF0000][/color][size=4] 😲 😲 😲 😲
Bądzcie cierpliwe, wiem łatwo mówić ale sama będę sobie też to wmawiać 😉

Laaf ja mialam wywolywany porod...i nie chce tego pamietac...nastepny raz zalatwiam CC...

Kochane a to cos na poprawe humoru hehe 😁 na foci moja Kuzynka a fotka zrobiona we wrocku 😁 niezla tworczosc 😁 [img size=225]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/fiut.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />