Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mona ja wlasnie nie lubie biur podrozy...raz sie zawiodlam i szkoda kasy jak dla mnie! all inclusive to sobie moge sama zabukowac rowniez 🙂
i wlasnie tak 2lata temu zaoszczedzilismy 600e na hotelu i locie tylko dlatego ze ja wszystko bukowalam sama 🙂 a za auto zaplacilismy 140e na tydzien a firma jak patrzylam na lotnisku chcieli 1500e!!!! tylko dlatego ze to bylo 27grudnia do 4stycznia!
pogielo ich!!!nie wiem skad ta cena wogole 🤨

• Mamusia
Anitek masz rację biura podróży to ździrusy. Nawet jak sie wykupuje dodatkowe wycieczki, czy wypożycza samochód przez biuro podróży, to płaci się dużo więcej niż poszłoby się i wykupiło na własną rękę w danej mieścinie. My tak się śmialismy dwa lata temu jak byliśmy w Grecji, że wypozyczymy sobie samochód z biura greckiego i pojedziemy za autokarem z Itaki do Aten ha ha.
A, że tak jak wcześniej pisałam my leniwi jesteśmy, to przepłacamy 😉

• Mamusia
anitek85 napisał(a):
Juz sie wyspal 😞 ja nie wiem co z nim jest ostatnio ze nie spi 😞
a do tego boli mnie brzuch bo mam okres!!!! dlaczego kobiety musze miec tak przerypane 😞

Współczuję bólu brzucha, ja przed porodem to miałam takie, że zwijałam się na podłodze jak wcześniej ketanolu nie wzięłam, a po tabletce to mi brzuch już tak tylko marudził. Za to po porodzie jak narazie po 3 okresach zero bólu, jest tylko marudzenie 🙂

Na przyszly rok nie patrze bo lotow jeszcze nie ma...
pamietam te grudniowe bukowalam w sierpniu na koniec 🙂
Maly sie kreci caly czas...wlaczylam suszarke (ktorej juz mam dosyc) no ale chociaz dzieki temu Maly spi dalej...wylaczylam na chwile to wlaczyc sie sterylizator i go obudzil znow no i musialam ponownie wlaczyc suszarke 😠

• Mamusia
juz jestem u ortopedy wszystko ok przy okazji wstapilismy do obuwniczego i kupilam sobie sandałki 😜

co do wycieczek to Egipit i Tunezje wspominam dobrze ale z dzieckiem rzeczywiście tam bym nie pojechała lepiej gdzies w Europie
My bylismy w tamtym roku w lipcu w Ekwadorze wyjazd super bo tylko za przelot płacilismy ale syf na ulicach tak jak w Egipcie i Tunezji moze jeszcze gorszy bo te kraje to w sumie turystyczne

ja na szczepienie i wazenie 13 maja ciekawe ile mój juz wazy ale pewnie ponad 5 kg albo i wiecej 😲

My mamy wizyte 10maja ale tylko taka sprawdzajaca jak Maly tyje...
choc widze ze juz lepiej skoro 200g na tydzien bylo ostatnio a nie 700gram to wychodzi na to ze w koncu sie to unormowalo i grubasem nie bedzie 🙂

• Mamusia
kikos świetnie,że u ortopedy wszystko ok, my idziemy jutro 😉
A ja kupiłam sobie po szczepieniu kurteczkę i kolczyki 🙂 jeszcze chciałam się wybrać z małą na jakieś zakupki tylko pogoda nie bardzo, zanosi się na deszcz.
Kurcze mała dalej śmierdzi, bo wymyłam ją samą wodą i na dodatek kupę wali mi na kolanach, ale to dobrze zaraz ją przebiorę i zmierzę temperaturę 😉
Dzwoniłam do mojego i powiedziałam,że piszecie,że taki syf w Egipcie, to się ucieszył i mówi,że w takim razie Grecja 🙂

• Mamusia
anitek85 napisał(a):
Kikos a co mial sprawdzane bioderka?
dobrze ze wszystko w porzadku 🙂
Mona no widzisz Grecja 🙂

tak bioderka dzisiaj to tylko potwierdzenie ze wszystko ok bo wczoraj na usg juz wiedziałam ze bedzie ok

a Grecja tez super byłam kiedys na obozie tam tylko mielismy plaze kamienista i nie dało sie chodzic i pływac bez klapek 😜

• Mamusia
Jai_Ho napisał(a):
mona124 my lecimy na tydzien ale bierzemy pod uwage przedluzenie pobytu, zobaczymy jak bedzie i jak sprawy zawodowe pozwola.

ooo to nawet nie wiedziałam,że jest taka możliwośc, ale pewnie drożej wychodzi?
Anitek na 99% będzie to Grecja, choć widzę,że itaka ma wyloty z Wrocławia do Bułgarii, ale jakoś sentyment mam do Grecji hihi,zresztą mój też 😉
Jednak kupki nie było, pierdki mnie zmyliły 😉a temperaturka w pupci 37,2, mam nadzieję,że nie wzrośnie.

• Mamusia
kikos ja muszę mieć piaszczystą plażę, bo będę zawiedziona hihi. Ale całe szczęście to nie problem, bo wszędzie pisze jakie plaże.
A jednak Grecja, bo wysłałam mojemu smsa, a on pisze,że Bułgaria chyba h.....wa dla niego 😜on to najlepiej poleciałby w to samo miejsce co byliśmy dwa lata temu ehhhh, ale nie ma szans, bo ja skolei nie polecę w to samo miejsce 😜

To nie kombinacja odjac te 5kresek ale wkladanie w pupe...nie chce dziecku w pupe wkladac termometru szklanego rteciowego jakos nie czuje sie z tym komfortowo...
Kikos no wlasnie taki 🙂na podczerwien 🙂

• Mamusia
Anitek ja mam elektroniczny nie rtęciowy, ale masz rację ja na początku też nie czułam sie komfortowo wkładając go w pupkę, mój to wogóle na to patrzeć nie może mówi jak ja tak mogę 😜
A teraz bez problemu wkładam końcóweczkę w dupcię 😉
Może zapaszek kaszy z pierdkami się zmieszał ha ha
Ja tam lubię każdą kaszę 😉