Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
iwiokej napisał(a):
ja na mojego marudzę za bardzo i się chyba obraził, ale fakt czasem przeginam, no ale ja też che odpocząć chwilę od małej, a jemu opieka kiepsko wychodzi, albo mu się nie chce, chyba że jestem przewrażliwiona

Iwiokej skąd ja to znam. Ja też marudzę, ze on się nie zajmmuje małą. I też nie wiem czy opieka mu kiepsko wychodzi, czy poprostu nie chce, ale chyba poprostu boi się, że nie da rady. On wszystko zrobi byleby sam z małą nie siedzieć, ale ja czasami też juz się wkurzam i zostawiam małą płaczącą i idę się np wykapać, to wtedy szybko do niej leci, ale zaraz stoi pod drzwiami łazienki i stęka kiedy wyjdę.

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

witam wieczornie
Moje małe szczęście już śpi, a ja padam ze zmęczenia więc tylko na chwilkę. Byliśmy u małej Majki, jest naprawdę mała w porównaniu do Igorka, dziś skończyła 3 tyg 🙂

JaiHo, wielki szacun dla Ciebie, psy jestem w stanie dokarmić ale lisa w życiu!

Dodi kiece ładne, Ty musisz się dobrze w sukience czuć, podziwiam Klaudię, że odważyła się zamówić przez neta. Jak pamiętam moje mierzenie sukienek, to te kiecki, które mi się podobały wyglądały na mnie beznadziejnie, a też byłam szczupak jak Ty 🙂 więc może warto wybrać się do sklepu i wybrać fason 🙂

witam wieczornie
Moje małe szczęście już śpi, a ja padam ze zmęczenia więc tylko na chwilkę. Byliśmy u małej Majki, jest naprawdę mała w porównaniu do Igorka, dziś skończyła 3 tyg 🙂

JaiHo, wielki szacun dla Ciebie, psy jestem w stanie dokarmić ale lisa w życiu!

Dodi kiece ładne, Ty musisz się dobrze w sukience czuć, podziwiam Klaudię, że odważyła się zamówić przez neta. Jak pamiętam moje mierzenie sukienek, to te kiecki, które mi się podobały wyglądały na mnie beznadziejnie, a też byłam szczupak jak Ty 🙂 więc może warto wybrać się do sklepu i wybrać fason 🙂

Kurde, zajęłam się oglądaniem zdjęć i napisałam do Was w między czasie, wiadomość się wysłała, a ja odświeżałam stronę żeby sprawdzić sobie czy ktoś tu zagląda i za każdym odświeżeniem post się wklejał ☺️ sorki, to nie było celowe.
Dzięki komuś za oklaska!

JaiHo Ty mi się zdaje, że taka dobra dusza jesteś więc pomyślałam, że zlitowałaś się i nad lisem 🙂

• Mamusia
Udało się i jestem 🙂 ale pewnie o tej porze to już tu nikogo nie ma 😞
U mnie mały nyna i duży też nyna 😁 😁 Tylko ja chciałam tu zaglądnąć
Jesteśmy po wizycie u lekarza-mały waży 5100g więc nieźle chyba.Ciemieniuszka jest podobno objawem alergicznym skóry i za wyjątkiem smarowideł mam zastosować Zyrtec.Filip uwielbia układać główkę na prawej stronie i mam zalecenie aby go pilnować i układać na lewym boku.A kiedy tylko możliwe to na brzuchu-ma tak dużo ćwiczyć a nawet spać ale pod czujnym okiem.Delikatnie zniekształciła mu się główka przez to leżenie,a że ma mięciutka czaszkę to ma zwiększone dawkowanie witaminy D3.
A tak to jest ok.Pleśniawki zniknęły,potówki też.Dostaliśmy pochwałę,że mały jest dobrze ubierany przez nas-nie za grubo nie za lekko lecz w sam raz.Pomimo,że z moją mamą toczyłam walkę o to.
Mam nadzieję,że główka wróci do normy i będzie ok.

Dobra ja też zmykam nyny bo chłopaki już "złapali komara" 😉

Dobranoc 😁

• Mamusia
dziewczyny ja przez net zamawiac nie bede, to są suknie z salonu z Warszawy, albo do kupienia albo do wypozyczenia 🙂
narazie szukam , na pewno jeszcze Wam tyłki potruję moimi gustami 🙂

A Bób nie bede kupowac skromnej kiecki, bo i tak mam przyjecie skromne 😞 wiec z kiecka zaszaleje 🙂 hehe

DOBRANOC 🙂

• Mamusia
Hello 🙂
U Nas spokojnie zresztą jak codzień 🙂 Nadal masa latania i załatwiania. Dzisiaj w planie długi spacer - ksiądz i zakup kamizelki dla męża 🙂

Dodinka 🙂 W pełni Cię popieram zaszalej z kiecką ! To jest jedyny dzień w życiu gdzie masz czuć się jak Księżniczka !! Będziesz piękną Panną Młodą 🙂 Daj znać jak coś upolujesz !

• Mamusia
Hej
widze ze temat sukien slubnych 🙂
Dodi polecam salon sukien slubnych w Ząbkach
szyja na miare i nie wypuszczaja do domu jak nie bedzie wszystko dobrze lezało maja bardzo dobre krawcowe no i w sukinaich mozna cos pozmieniac wedle gustu a i najlepiej jechac tam w tygodniu bo w weekend starszna kolejka
http://www.suknie-slubne.waw.pl/

ja szyłam tam swoja i nawet niedrogo dałam ale ja miałam taka bardziej skromna

• Mamusia
dzien dobry 🙂)
U nas bardzo spokojna noc, pobudka tylko o 4 i 6 ale nie wstawalismy odrazu, wiec do 8 jeszcze pokimalismy 🙂) zapach kawy jednak wyciagnal mnie z lozka 🙂) Towarzystwo juz sobie pojechalo do szkoly i pracy, maly tradycyjnie dosypia. Dzien zapowiada sie spokojny i mily. Mamy tutaj dlugi weekend, w zwiazku z tym my mamy dzisiaj gosci popoludniu a jutro mloda robi jakas impreze. bedzie wesolo popatrzec jak sie ,,teraz mlodziez bawi" 😉.

Tez sie troche obawiam o ksztalt glowy Victora, bo od jakiegos czasu za cholere nie chce spac na boku, jak byl mniejszy tylko tak spal, obojetnie na ktorym, a teraz tylko plecki i plecki, nawet jak go poobkladam, zeby sie nie przekrecal to sie wije jak pisakorz a sie nasapie przy tym nagada az sie przekreci i tak ( stad ta lysina mu sie zrobila 😁 ) dobre chociaz, ze trzyma glowe raz na prawo raz na lewo.
milego dnia!!!

• Mamusia
bob no wlasnie nie wiem, na poczatku nie moglismy sie pobrac, bo T. jeszcze sie dlugo z ex. szarpali o majatek, a pozniej juz sie chyba tak ,,zasiedzielismy" 🙂)). chociaz ostatnio cos wspominal o obraczkach.... 🙂)))

czy Wasze dzieci tez tak strasznie glosno bekaja? Victor czasem sam siebie wystraszy 😮 a pozniej odrazu ma czkawke. 🥴

hej
noc do dupy, pobudka 1-3-5:40- 7 i koniec spanka 😠 nie wiem co sie mojemu dziecku ostatnio stało! tak ładnie przesypiał noce z jedna pobudka, a te cyry ze spanie to odkad dostal butle. myslalam ze jak bedzie butla to bedzie jeszcze efektywniejsze nocne spanie 🤨

Dodi my mamy taka mate
http://allegro.pl/item995316482_fisher_price_k4562_mata_rainforest_gratis.html

• Mamusia
Witam Mamusie!!!
Bób z tą sukienką trafiłaś w mój gust, lubię eleganckie i skromne 🙂
Jai_Ho mojej małej też się odbija ja krowie po liściach, ale czkawki nie ma od razu, za jakiś czas, a ma ich kilka w ciągu dnia
a jak macie kasę i ochotę to do dzieła z tym Ślubem 🙂
moj M wczoraj ululał małą no i zapomniał jej dyda wyjac, pół nocy przemiączała przez sen i pobudka przed 5 bo dydek uwierał 😠 ale się na niego wkurzyłam, zasnęla po 7 i pobudka przed 10 bo kupa, no ale teraz słodko śpi 🙂