Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Olaf reaguje na dzwiek cmokania hahaha bo zawsze cmokam i sie zblizam do niego i caluje po szyjce albo brzusiu czy cycusiach i teraz jak tylko cmokam to sie smieje i otwiera buzke z radosci hahaha 😁

No Mamusie to wszedzie poznaja hehe 😁
takie to mile 🙂
albo jak wstaje rano i podchodze do lozeczka 🙂 nic nie musze mowic a tu juz usmiech od ucha do ucha 🤪

A wlasnie a to krem ktorego ja uzywam dla Olafka
http://www.laroche-posay.pl/przeciwsloneczna/dzieci.php i ten spray tez mamy 🙂
pytalam sie lekarza wczoraj o ten krem i mowi ze wogole wiekszosc kremow jest od 6stego miesiaca ale ze wlasnie ten jest najmniej uczulajacym kremem 🙂
Olafowi nic po nim nie bylo oczywiscie 🙂

• Mamusia
Anitek ale Olafek ślicznie je i jaki szczęśliwy...
moja marchewki za nic nie chciała i wczoraj i dzisiaj pluła jak szalona 😞 za to wciąga chętnie sok z marchewki pół na pół z wodą....

może pojutrze spróbuję banana ze słoiczka - bardziej słodki jest..

anitek85 napisał(a):
Martus napisał(a):
proszę bardzo
http://fotoo.pl/

U Nas też leje 😞

to z tej wchodza male chyba jak dobrze pamietam.

z fotoszok sa duze 🙂

Tu można wybrać jakie się chce 🙂 i miniaturki i duże 🙂

• Mamusia
Martus napisał(a):
Hej
u Nas znowu noc do bani.

Dziewczyny czy miała któraś z Was paczkę Pampersa rozm 4 (7-18kg), szt. 82?? Kupiłam w promocji w Tesco za 49,90zł i wychodzi na to, że to 2 gatunek. Igor ma pełno granulek na tyłku, do tego jak się weźmie tą pieluchę w ręce to aż czuć ten granulat 😠 Porównywałam do poprzedniej paczki 4ek i nie było czegoś takiego.

mam 4 ale sztuk 70 i s a ok 🙂 ez jumbo pack
Zaraz trochę ponadrabiam z czytaniem, dopoki Igorzasty śpi 🙂

• Mamusia
hej dziewczyny, ja zawijam sie na fitness wlasnie.
Moja kolezanka urodzila synka 3600 i 54 cm, poród miala jak opowiada koszmarny i popekala we wszystkie strony, maly 7 punktów bo byl wymeczony, rodzila od 9 do 14 w tym ze 2 godziny samego parcia -tak mówila. ALE SA ZDROWI .
buziaki

• Mamusia
gratulacje dla koleżanki.
zapomniałam wam napisać ze córeczka mojej siostry jeszcze w szpitalu wkładali jej kamerke do płuc pod narkozą i ma cos nie tak z tchawica stad te bezdechy za szybko sie urodziła ale urodziła tylko 3 dni przed terminem czyli cos sie nierozwineło w tchawicy tzn nie zanikneła taka klapka i zatyka jej dojscie do płuc lekarze twierdza ze to za ok 3 miesiace powinno zaniknąc samo i za tydzien mała wyjdzie do domu ale w domu musi nosic taki monitor ktory zapobiega bezdechom u niemowląt. a jesli ta klapka nie zaniknie beda musieli ja usunac operacyjnie 😞(

boze jaka nuda w tym domu !!! dzis nie wyszlismy na spacerek a planowałysmy zakupki fajne 😞( mam nadzieje ze jutro bedzie pogoda///

• Mamusia
Hej mamusie!! 🙂 Daaaawno nie pisalam ale staram sie sledzic co tam piszecie jak tylko mam chwilke. Teraz ja mam bo pol godzinki temu wrocilismy od lekarza. Maly zdrowiutki i wazy 7650. Myslalam ze bedzie ponad 8 ale sie przeliczylam 😉 Dzis tez dostal pierwasza szczepionke(tutaj pozniej szczepia) 7 w jednym 2 ryzy w tylek i teraz spi mi na rece biedaczek. Az sie boje bo nie wiem co mnie czeka w nocy 🤔 czy mi goraczki nie dostanie. Ogolnie od poczatku wizyty do konca byl jeden wielki krzyk!!!! Sebastian darl sie w nieboglosy!!!Okropnie!!! 😞
Co do pampersow to my uzywamy 4 i BABY DRY i osobiscie jestem z nich bardzo zadowolona. 🙂 Nigdy nie zawiodly nawet przy najbardziej mokrym pampersie i przy kupie po pachy 😁 Te granulki pojawiaja sie kiedy jest pampers za mokry ale faktycznie dziwne ze tak szybko wam sie pojawiaja 🤨
Dziewczyny mam pytanko. Jakie macie foteliki samochodowe dla swoich maluszkow??? Chce kupic nowy a mam czas do lipca bo w koncu jedziemy do Polski !!! 🤪 Nie wiem czy moglabym juz wziac ten od 9kg??? Aaach sama nie wiem. Pozdrawiam wszystkie mamusie!! 😁

• Mamusia
hejo
My juz po wizycie "niani" i po spacerku. Podziękowałam uprzejmie koleżance i zostaje przy mojej sąsiadce 🙂 Mały znów wył jak go wzięła na ręce także nawet bałabym sie Go z nią zostawić - bo pewnie co 10 minut by dzwonila a Fifi by sie zamęczył. Jeju jak mi sie serce kraje jak mam go zostawic 😞 Powiem Wam ze w takie sytuacji mi sie odechciewa tego slubu.

znowu leje u Nas - ciemno się zrobiło jak w nocy - nic tylko najeść sie i spać. Także zaraz z Fifim robimy kąpiel sobie razem we wannie i najemy sie i idziemy nynać 🙂

Zyczymy Mamusiom przespanej nocki 🙂
do juterka
😘

• Mamusia
Darusia - to straszne co się dzieje z tą mała Kruszynką 😞 Trzymam kciuki zeby było wszystko dobrze 🙂

Andzia - ja mam już taki od 9 kg i jego można zrobić i na siedząco i na leżąco ( tak jak ten pierwszy fotelik dla dziecka) Jestem zadowolona - nie był drogi i wszystkie atesty ma. Jedyny minus ze nie idzie go wziąć pod pachę i iść tak jak w tamtym. No i więcej miejsca w aucie zajmuje. Ale mi i tak sie podoba 🙂