Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
anitek przeczytałam regulamin i już się zniechęciłam, jesli nie odezwiesz się przynajmniej 5 razy w ciągu 30 dni to jesteś usunięty, nie można sobie nawet przeklnąć i takie tam inne, jakoś kojarzy mi sie to forum z Rydzykiem 🤪 i PRLowską cenzurą (chociaż ja osobiście nie przeklinam i tego nie lubię to jednak ten rygor mi nie odpowiada 😞)

• Mamusia
Klaudia86 napisał(a):
hej hej 🙂

Dodi tez chce odstawić Małego od cycka i nie bardzo wiem jak to zrobic bo mleczko nachodzi 😞 a jak odciągać bede to ciagle bedzie nachodzić 😞
🙂

Ja narazie bede karmic mala jeszcze w nocy jak Ty, ale slyszalam ze trudno jest to nocne karmienie odstawic.Poprostu musisz chyba juz dawac butle na noc i odciagac tylko troszke zyby ulzyc piersią i moze powoli zaniknie jak nie bedzie ssal.

• Mamusia
Klaudia jesli chcesz to ginekolog ci zapisze tabletki na zakonczenie laktacji 😉 tydzien i po sprawie. Ja juz dostalam recepte. Bierzesz 1 rano i 1 wieczorem. 🙂 😉 😁
Maly wykapany i zasnal mi na rekach wiec lece jakas kolacje upichcic. 😜

Hej
my dziś cały dzień na dworku 🙂
Mały już smacznie kima 🙂
Dziś zauważyłam, że Igorek ma sporo powiększone prawe jąderko i do tego całe to miejsce jest czerwone 😞 ale chyba Go nie boli, bo był pogodny cały dzień. Jutro pójdę do lekarza jak nic się nie zmieni.

Dodi pytałas jak zakończyłam laktację? Odpowiadam: na początku zostawiłam cyca na nocne karmienie, w dzień dostawał butlę a cyca wtedy gdy mnie piersi bolały (jak akurat spał a bolały to odciągałam laktatorem). "Doiłam" je tylko do momentu by mnie przestały boleć. Z dnia na dzień w cycach było coraz mniej mleka i tak jakoś się skończyło. Ja tabletek na zatrzymanie pokarmu nie brałam 🙂 dasz radę! Ważne by Julcia była szczęśliwa a Ty najedzona 🙂 jeszcze nie raz złapiesz doła, podając Małej butlę.. tak to już z nami babami jest 😉 🙂

Bob ale skoro forum jest zamkniete to mozesz nawet tam rozbierane focie wklejac hehe 🙂
to ja jestem adminem watka i mozna u Nas wszystko ja na to zezwalam 🙂 a regulamin pewnie dotyczy calego forum 🙂
przewaznie fora stosuja sie do Netykiety...
a u Nas nie ma czegos takiego bo same swoje jestesmy 🤪
I ja mam zaznaczone na Naszym watku nie ma czegos takiego jak cenzura i nie ma zadnych ograniczen 🙂
czyli cos na zasadzie "GO WILD" 🙂

No ale skoro mi jako adminowi to nie przeszkadza? forum jest zamkniete nie maja do niego dostepu osoby z zewnatrz.

Wiec nikt niczego nikomu zglaszac nie bedzie...nikt nikogo ostrzegac nie bedzie rowniez.

hej 🙂
Ja po całym dniu na słońcu..nic mnie tak nie wykańcza! 🙂 pełno ludu na Gdyni z róznych krajów bo Haineken Opener Festival się zaczął 🙂 ale ciacha codzą hoho!!! 🙂 jutro jak bedzie pogoda tez jade moze wyrwę jakiegoś chwasta hehe
Mała śpi po godzinnej walce, znowu ryk był!

Co do innego forum ..zamknietego to jestem za jak wszystkie przejdą 🙂

aaana mieszkanko super!! jestem z Ciebie dumna!

Bob poczytaj sobie ze na kazdym forum jak ktos zaklada konto godzi sie z regulaminem Netykiety 🙂
ja zapraszam wszystkich a jesli nie chcesz to przeciez nie musisz zakladac konta 🙂

W sumie to nikt nie zmusza do usuwania konta tutaj.
Mozna pisac i tu i tu z tym ze prywatne sprawy wole omawiac na zamknietym forum i mam ku temu powody.