Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja tez miałam taki czas ze naczytałam sie o tej smierci łozeczkowe i potem spac w nocy nie mogłam ale teraz staram sie o tym nie mysleć Sara spi na plecach najczesciej z odwróconą głowka w bok, tylko calkiem na boku nie chce lezec no ale coz jak wygodnie tak jej to niech tak sobie lulka. nie czytaj Anitek tak o tym bo spac nie bedziesz mogła 😁

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Darusia ja dawałam vita D a teraz daje devikap i też ma spłaszczoną główkę troszkę ale to od leżenia, raczej wszystkie dzieci tak mają.

Klaudia czy Ty dziś świętujesz swoje imieniny??
Jeśli tak to wszystkiego najlepszego 🙂

Darusia ja dawalam w kapsulkach ale teraz daje w kroplach bo te w kapsulkach to jakas porazka jest...polowa zostaje na palcu... a te w kroplach to sie latwiej podaje i jak maja byc 2krople do buzki to zawsze sa a nie te kapsulki beznadziejne...
zmien na kropelki 🙂
co do glowy Olaf nie ma zadnych znieksztalcen ale spi na brzuszku w sumie. no a procz glowki widac gdzies ze ma krzywice?

Cruella wlasne tak weszlam na Wasz watek OMG co tam sie dzieje 😲 😲 😲 😲
grozby???? no w szoku jestem hehe 😁
moze zamiast na fitness powinnas na karate isc 😉

• Mamusia
dla tego ja już coraz mnij wchodzę na brzuszek bo więcej o sobie każda pisze i o swoich problemach w domu, a szczerze mówiąc nie każdego interesuje jakie ma problemy w chacie bo każdy ma swoje 🤔
anitek moja miesiączka trwała cały cykl 23 dni, bo od soboty mam już nową czyli czerwono cały czas, a poznałam że mam nową miesiączkę bo zaczęłam dużo bardziej krwawić, ciekawe jak będzie tym razem, jak będę alej tyle plamić to trzeba będzie do ginka się wybrać, a widzę, ze Ty czekach na miesiączkę.... każda ma inaczej 😞

Iwiokej ja skonczylam plamic 3dni temu a dzis powinnas dostac i czekam 🙂
co do pisania na brzuszku no to cala badz 3/4 ciazy pisalysmy o wszystkim wiec nie widze nic w tym dziwnego ze i teraz piszemy a ze brzuchow juz nie mamy to sa inne problemy badz jakas radosc 🙂

heja mala spi u mnie na reku wiec sorki za bledy ;-)

Bylam w Urzedzie Skarbowym, wszystko zalatwione tylko teraz po odior za tydz musze sie wybrac.
Pokazalam mamie dziaselko Nadii i tez uwaza ze to zabek idzie 🥴 ehh wolalabym aby szedl jej pozniej, biedna ma czasami jeszcze te kolki i do tego dojdzie teraz ten zabek kurcze

Darusia jak sie dowiedzialas o tej krzywiznie? przy badaniu lekarskim?
Moja ma strasznie krzywa glowke i miekka w niektorch miejscach a do tego ja jej tej wit d zapominam dawac 🤨

Ciekawe jak tam Jai_ho na szczepieniu.

A i Cruella, wiesz my tez mialysmy odmienne zdanie co do Wawelu, zadzwonilabym do Ciebie ale nie mam numeru hehe 😜

• Mamusia
Cmonka lekarka na wizycie jej badała główke tak jakos z tyłu dotykała ...
pozatym moja mała miała taki niedobór ze dostała zaparć i nikt nie wiedział dlaczego a to własnie od tego. czasem objawem jest tez pocąca sie czesto główka np przy karmieniu u Sarci tak było ale już jest lepiej choc lekarka twierdziła ze sie nie poprawioło no i kupki lepiej robi.
CMonka nie martw sie jakby było cos nie tak to lekarka by powiedziała no chybaze nie bada jej główki. i trzeba pamiętać o podawaniu tej wit codziennie nie zdawałam sobie sprawy jak to jest wazne raz zapomniałam jej kupić i kilka dni nie dosTAWAŁA TERAZ PRZEKLINAM SAMA NA SIEBIE! 😞 😞