Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja pamietam z 5 lat temu jak moja siostra urodziła synka i karmiła go akurat a ja sie tak z bliska przygladałam a ona tak szybko wzieła tego suta scisneła i mi prysneła prosto w oko bleeee całe szczescie ze tylko w oko 🤨 wiec nie smakowałam:P
ale słyszałam ze niedobre 🤢

• Mamusia
Kurde dziewczyny ale lipa, ten nieszczesny dzwonek to listonosz !! dał mi list ze skarbowego w którym każą stawic sie mojemu M. w urzedzie w jego rodzinnym miescie, bo grozi mu grzywna za niezłożenie deklaracji od wzbogacenia,( jak sie mieszkanie kupuje to trzea zaplacic podatek i wysłac deklaracje ) my wysłaliśmy ale miesiac pozniej i oni sie przyczepili i pisza to o mandacie w kwocie od 200 zł nawet do 2500 tys .KURDE ALE JAJA !!! sciga nas skarbówka , jestem przestępczynią 🙂 🙂 hahahaha

AAAAA to o takich pajacykach mowicie no jak dla mnie to sa spiochy ja myslalam o takim pajacyku :P [img size=156]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/dzidzia-d376bbe3fab895e6f55a0ea2029444b9.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Spoko dziewczyny, własnie dzwonił do skarbówki i podobno mam sie nie matrtwic, ze w porzadku, ale zadzwoni do mnoe pozniej bo jedzie wlasnie autem 🙂

Biore sie za zrobiebie listy ciążowo-dzidziowo-mamusiowej 🙂
i bede sobie sukcesywnie wykreslac to co juz nabędę ,tak bedzie łatwiej 🙂 a i tak wszystkiego na raz sie nie kupi, wiec taka lista jest ok.

Wypilam chyba z pol litra mleka i mnie teraz pędzi 😞

• Mamusia
Spoko dziewczyny, własnie dzwonił do skarbówki i podobno mam sie nie matrtwic, ze w porzadku, ale zadzwoni do mnoe pozniej bo jedzie wlasnie autem 🙂

Biore sie za zrobiebie listy ciążowo-dzidziowo-mamusiowej 🙂
i bede sobie sukcesywnie wykreslac to co juz nabędę ,tak bedzie łatwiej 🙂 a i tak wszystkiego na raz sie nie kupi, wiec taka lista jest ok.

Wypilam chyba z pol litra mleka i mnie teraz pędzi 😞

• Mamusia
hahaha ja juz właściwie też mam kompletny zestaw ubranek, ale jak sie coś trafi okazyjnie to czemu nie kupić 🙂? nawet na zapas 🙂 poza tym, ja z racji tego, że żyjemy na dwa domy kupuję prawie wszystko podwójnie, bo wozić się z dzieckiem + całą manelarnią jakoś mi się nie widzi 🙂 czasem czuję się jakbyśmy szykowali się na bliźniaki 🙂))
Poza tym kupuję wszystko w Polsce, dużo taniej wychodzi niż w obłędnie drogiej Dani, gdzie byle szmatławy bodziak kosztuje ok.80zł 😮

Wlasnie policzylam te drobne wyszlo 30e ponad !!!! i 67zł hehe nawet funty sie znalazly :P niezle dzis wymienie 🙂
Jaaaa ale mnie Olaf kopnal teraz jak nigdy!!! nie widzialam zeby az polowa bluzki podskoczyla takiego kopniaka dal :P bylam zgieta jak liczylam kase teraz sie wyprostowalam i pewnie stad ten kopniak :P kurcze brzus boli jak na okres...ale mysle ze to od jelit bo mialam tak nawet jak w ciazy nie bylam. Dodi chcialabym tak miec ze po mleku pedzi ja jak codzien rano syrop na zaparcia pozniej activia i platki z mlekiem...I tak meczy w brzuchu ale cisza...aby delikatnie cos tam z rana...Ech ta luteina no ale wyjscia nie mam innego...

No tez mi ulzylo bo mam krotko mocno jak na moja osoba hehe :P ale jest super zrobie fotki jakies bo dzis jak wstalam to stoja na wszytskie strony nie chce mi sie ich robic hehe :P
Mamusie ja uciekam sie polozyc bo ten brzus tak sciska 😞 zajrze do Was pozniej 🙂
Buzka

Hej dziewczyny 🙂

Ja po wizycie koleżanki, która też jest w ciąży tyle że już 32 tydzień 🙂 ale ma brzusio słodziasne 😉
Byłam z nią w Lidlu po pozytywkę i inne przytulaki. Pozytywki są po 20 zł i sama dzisiaj też pójdę kupić, tak słodko grają 🙂
Moja mała dzisiaj jakaś spokojniejsza, szkoda bo tak lubię jak kopie 🤨
Anitek super, że masz już fryzurkę poprawioną 😁

• Mamusia
Witajcie Mamusie!!!!!!!!!!
aaana gratulacje córci 🙂
Dodi śliczny brzusio 🙂
a ja dzisiaj może godzinkę w nocy przespałam 😞 ząb mnie strasznie boli byłam u stomatologa to mam płukać jakimś świństwem żeby mi przeszło , a jak do poniedziałku nie przejdzie to usuniemy. ☺️
bo mi 8 się wyżyna tak co jakiś czas i tak mi spuchła buzia że nie mogę śliny przełykać, katorga 🤢 nie wiem kiedy mi przejdzie 😞