Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
CandyMonka napisał:
No i po obiadku, pękam!!! 😆
Myślę, że jak będziemy te rozstępy smarować kremem robić masaże skóry to nie będziemy miały takich rozstępów 🙂 ta lekarka, mówiła też że geny mają na to duży wpływ, jeżeli nasze mamy i babcie miały problemy z rozstępami to i my pewnie będziemy miała dlatego trzeba się konserwować od początku. A my to robimy. Będzie dobrze 🙂 🙂
Ps. Dodi fajna fotka profilowa 🙂 nie wiem czy nowa, ale ja ja dopiero teraz zauważyłam 🙂 Ładna!

Fotka jak najbardziej nowa i aktualna, zrobiłam ją wczoraj 🙂

• Mamusia
Witajcie Mamusie 🙂 dzisiaj pierwsza się melduję na stanowisku :P Jakoś nie mogłam spać w nocy i pewnie padnę dzis już o 17 :P no ale cóż...

Anitek Gratuluje udanego zakupu 🙂 Nareszcie masz z głowy 🙂

Iwiokej biedna jesteś z Ty piecykiem i do tego jeszcze się smieje z Ciebie ten Twoj 🙂

u mnie dzisiaj jakaś dziwna pogoda, a musze iść na pocztę i do drogerii po jakiś zestaw kosmetyczny do szpitala. Zajże do magicznego sklepu WSZYSTKO PO 4,50 i pewnie coś znajde 🙂

• Mamusia
witajcie mamusie 🙂
zauwazyłam ze moja stała godzina to 9 ale moja kruszyna jeszcze spi 🙂 niedługo do sklepu po am am swieze pieczywko mm a potem w koncu zbieram sie do siebie do domku do mojego ukochanego bo teraz byłam 3 dni u mamy i juz sie za Mariuszem steskniłam. Moj ma dzis egzaminy na prawko trzymajcie kciuki dziewczyny za niego o 13.30:P 🤨

• Mamusia
Darusia - M musi zdać! 🙂 bo kto Cie do szpitala zawiezie 😉?
Dodi - widzę noewą fotkę - włosy są nadal blond! 🙂

dziewczyny byłam wczoraj w HM i w koncu zainteresowałam się ciuszkami dla noworodków - ceny to jakaś masakra!!! 🤪 za 2pak body 40zeta??!!!!!! szok

nakręciłam się też na wózek Tautonia Cosmo (nazwa chyba od cosmicznej ceny!) i okazało się że jak go chcę to muszę już teraz zamawiać!! bo na takie wózki czeka się ok 4 miesiące!!! 🤪 bo robia model specjalnie dla ciebie - ale beka !! hahaha

Hej Mamuski ja juz od 7dmej na nogach :P jakos cos dospac nie moge :P Synus jest taki kochany zawsze jak sie ruszam w lozku to on odrazu zaczyna kopac 🙂 🙂 🙂 tak milo sie robi odrazu :P
Ja juz w domku posprzatalam no i teraz czekam cierpliwie na wozek i lozeczko :P
kurcze te buty co kupilam sa fajne ale jakies takie niewygodne 😞
poza tym dalam za nie 28e wiec cudow sie nie spodziewalam no ale szczerze to juz nawet nie o cene chodzilo ale o fakt ze to jedyne buty ktore pasowaly do sukienki...i do mnie!!!
ech co zrobic musze pochodzic w nich po domu :P
Kupilam sobie wczoraj zelazo 😁 wiec teraz mam nadzieje ze za te 4tyg wyniki beda o niebo lepsze :P
wlasnie wcinamy platki z mlekiem jak co ranek 🙂 a pozniej jakies tosty z dzemem 🙂 Mniami 🙂

• Mamusia
No ja juz wrociłam z mista, zasapałam się jak pies, w kolejce na poczcie az mi słabo było musiałam usiasc 😞 To juz nie dla mnie takie wyprawy 😞 Ale za to jaki dresik Synkowi kupiłam heheh za całe 24,99 🙂 śliczny 🙂

Darusia 🙂 Musi zdać, bo do szpitala musi Cie zawiesc hehe :P Ja zdawałam 3 lata temu, nie było cieżko :P Zdałam za 1 razem i jestem z siebie dumna 🙂
Na pewno On też zda :P

Aana ja tez ostatnio byłam w H&M i widziałam masakre cenową sweterek rozm 68 koszt 69,99 kurcze mol tyle to dla mojego męża płacę 🙂 Poza tym body jak chcesz to ja sprzedaję 🙂 po całe 2,99 🙂 jak byś jakies chciała daj znać 🙂 Nie ma sensu tez za duzo kupować bo maludy bardzo szybko rosną 🙂

Anitek od samego rana robisz smake kurcze, głodna jestem 😁 z Synkiem masz tak jak ja 😁 ledwo sie ruszę a on już zaczyna trening :P nic mi odetchnąc nie daje 🙂 Chcociaż to miłe uczucie i codziienie tak może robic 🙂 🙂

Nio Klaudia Synus jest kochany 🙂 on chyba wie ze ja lubie jak sie rusza nawet w nocy bo sie nie martwie wtedy :P chociaz ja i tak mam detektor wiec raz pamietam jak sie nie ruszal wieczorem to odrazu podsluchalam :P
ale to bylo raz kiedy sie nie ruszal bo tak to wariuje caly czas 🙂 ja tylko sie zastanawiam jak on tak kopie to czy to gierka czy raczusia kochana czy moze z glowki :P

• Mamusia
Witam mamusie 🙂 w piękny słoneczny poranek 🙂 ja już też po spacerach i na poczcie też byłam i w szoku jestem bo pierwszy raz nie było kolejki, wogule nie było ludzi, a jeśli chodzi o ceny ciuszków to ja właśnie dlatego chodzę do lumpka i właśnie większość rzeczy dla dzidzi mam H&M lub cherokee

• Mamusia
nooo własnie 🙂 Anitek masz rację, też sie zastanawiam ktora czesc jego ciała akurat kopie :P Ale to fajne jak go tak czuć 🙂

Bób też mam niektóre ubranka z lumpka, bo nie widzę nic złego w tym żeby coś tam kupić, pod warunkiem że jest w dobrym stanie no i cenowo nie wychodzi drogo. Bo ja nie musze miec oryginalnych ciuszków 🙂 Np body, kaftaniki, półbody i śpiochy kupuję w sici PEPCO jest mega tanio no i wszystko nowe i w 100% z bawełny. Włąsnie dzis zakupiłam u nich dresik 😁 Za ktory w HM bym zapłaciła ze 100 zł 🙂

Anitek a jak u ciebie ceny ciuszków wygladaja ??

Klaudia u mnie ciuszki sa mega tanie 🙂 za 5body place 7euro.Mothercare ma nieco drozsze ale tez tam kupuje rozne rzeczy 🙂 ostatnio 3reczniki do Dzidzi za 13e 🙂
No a tak wogole to kupilam kombinezon na zime dla Malego i dalam 11e 🙂 o taki 🙂 [img size=160]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/kombinezonik-20b830e3ce5f4e434e879372b4caf48f.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
nooo to dobrze 🙂 O wiele taniej można kupić tam ciuszki to fakt, bo przy dzisiejszyc cenach to byśmy chyba zbankrutowały na tych dzieciaczkach. A nawet w sklepach z dziecięcą odzież też za tanio nie jest. U mnie to jeszcze zostaje targ, zawsze w niedziele, masa ubrać dla maluchów i tez idzie trafić cos ładnego i taniego.

Ja juz mam tyle ubranek ze na poczatek mi starczy, a pozniej bede systematycznie kupować, bo nie wiem jak szybko bedzie rosło. Mojej kuzynki córcia ma 2 mc a już nosi ubranka na 74cm także poszła jak burza . I też nie kupowałam tych najmniejszych typu 56 tylko odrazu 62 bo najwyzej rekawem podwine a dłuzej w tym pochodzi. Jeden komplet mam na 56 ktory dostałam wiec wezme go do szpitala 🙂

No wlasnie tutaj jest siec takich tanich sklepow i tam doslownie wszystko mozna kupic na siebie na Dzidzie do domu 🙂 i jest mega tanio :P a najwazniejsze ze 100%bawelna 🙂 Mojje siorze dalam pelna ciuszkow i byla bardzo zadowolona 🙂