Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No ja tez do Ikea wstapie za 10dni bo wtedy mam usg 3d4d jejjj nie moge sie doczekac :P
I widzialam takie lampeczki fajowe moja siora ma taka strokrotke bialo zielona 🙂 super jest 🙂 a ja Olafkowi cos tam znajde 🙂
strasznie mi sie podobaja gwiazdki fluroscencyjne 🙂 mozna je sobie ponaklejac wszedzie i pozniej w nocy swieca sobie tak slodko 🙂 zaraz poszukam na necie moze gdzies znajde 🙂

• Mamusia
Ja jeszcze nie wiem na jaki kolor pomalowac pokoik Julci, zreszta tez narazie bedzie z nami w sypialni, wiec z pokojem nie ma co sie spieszyc.

Narazie to trzeba kupic wózek i łózeczko ,ale dopiero w grudniu, szkoda, bo to wszystko przez urzadzanie mieszkania i ciagłe wydatki, takto pokoik by juz był na pewno 🙂

Ja myslałam zeby na jednej ścianie walnąc rysunekw 4 d
zobaczcie jak fajnie to wyglada [img size=448]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/2033.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
ja jakos nie chce lozeczka w sypialni, jakos wole aby wszystko Victor mial w jednym miejscu, a poza tym T. czasem tak chrapie, ze nie dosc, ze ja sie wyprowadzam spac do drugiego pokoju to jeszcze dziecko musialabym targac, bo pewnie tez by sie budzilo 🙂) A stereo chrapania i plakania to juz nie zniose 🙂).
Tak wiec Victor bedzie spal osobno, z tym, ze ja bede mogla spac u niego w pokoiku tez 🙂

• Mamusia
Darusia wpisz sobie na allegro co byś chiała z Ikea podaje Ci linka do tych koszyczków 😁 Co prawda są droższe niz w Ikea 😁 http://www.allegro.pl/item790829019_ikea_koszyki_koszyk_koszyczki_4_szt_polecam.html a pozniez link do lampek 🙂http://www.allegro.pl/item812702647_ikea_lampki_dla_dzieci_lampka_kinkiet_na_prezent.html

• Mamusia
dziewczyny , zapomniałam powiedziec ze rwa kulszowa narazie przeszła chyba, w sumie leze od rana w łóżku, ale jak bylam sniadanko zrobic w kuchni to nic nie zabolało 🙂
mam nadzieje ze nie zaboli juz, chyba ze jeszcze nie zrobilam ruchu zadnego mocniejszego i narazie dlatego nie czuje.

Ide wygonic pana z łazienki na pare minut, wezme krótki prysznic chociaz i zeby umyje 🙂 zaraz wracam dziewczyny,

podoba Wam sie to malowidło scienne ?? co o tym myslicie ???

Och wlasnie przykulalam sie z cala mieseczka mleczka z platkami owsianymi 🙂 Mmmm pyszne 🙂
Dodi Ty to jestes biedna teraz nie dosyc ze halas to jeszcze zakaz siusiania 😉
No ja tak wlasnie sie zastanawiam jak to bedzie za rok czy dwa jak przeniose dziecko do drugiego pokoju 😞 jakos sobie nie wyobrazam zasnac w pokoju obok bo ja to mam schize ze dzidzia sie zakrztusi albo cos a ja nie bede slyszec 😞 wiec Maly na pewno bedzie z Nami mysle ze do 2giego roku zycia.
Mariusz tez chrapie niestety 😞 ale ja go zawsze budze i kaze sie odwracac na bok no i wtedy jest cisza :P
ale najwyzej kupi sobie cos tam na to chrapanie bo spray nie pomogl za bardzo ale sa jeszcze inne metody 🤪

• Mamusia
Witajcie Mamusie!!!!!!!!!!!!
ja dzisiaj sobie pospałąm, bo do wpół 12 hihi, ale to pewnie przez pogodę po pochmurnie było, było bo wqłaśnie słoneczko zaczęło wychodzić 🙂
a niunia moja jakoś też od wczoraj leniwa i wierci się sporadycznie albo pogilga mamusie w boczek:laugh: :laugh:
Dodi biedna nawet do kibelka nie może pójść, ale jutro już ostatni dzień tak że się tym pociesz 🙂

No ten malunek jest super 🙂 fajnie to wyglada tak przytulnie 🙂
Ja tam mam spokoj cale mieszkanko wolne nikt sie nie kreci nie ma halasu oj jak ja to kocham :P a za 11dni bedzie tutaj sajgon : Moi Rodzice Siora z Mezem i Dzieckiem i Mariusza Siostra :P
z tym ze Mojego siora na 3dni bedzie a Moja Rodzinka na tydzien :P bedzie glosno hehe :P

• Mamusia
no anitek slub tuz tuz 🙂
ja to w ogole mam ostatnio zakrecone dni bo za 2 tyg przeprowadzka no i wiadomo ze jak nowe mieszkanie to i fajnie by było miec troszke nowiutkich mebelków 😞 ale niestety nie na wszystko moge sobie pozwolić 😞
dzis spałam do po 10 i teraz znow mi sie chce spac... oszaleje!!

• Mamusia
darusia86 zobacz sobie jeszcze na
http://www.gpmeble.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=112
zdaje sie, ze handluja wszystkim z Ikei w dodatku w Twoim regionie i chyba nie maja takich narzutow jak Ci z allegro. Ja rzucilam okiem tylko pobieznie, ale moze warto sprawdzic 🙂

Maly ale sie wierci hehe rano zjadlam 3pierniki a pozniej 4ptasie mleczka ☺️ a teraz slodkie platki 😁
za 2tyg test glukoza wiec sie okaze :P
Ciezko bedzie sie powstrzymac od slodyczy przez 2-3dni przed badaniem :P