Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

CandyMonka z profilu Nasze brzusie sa identyczne hehe 😁 ja chlopca Ty dziewczynke jak widac nie ma reguly 🙂
tyle ze przod masz nieco inny :P Ty masz taka pilke a ja jajeczko 😁 no ale jajeczka sa w srodku wiec... :P

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No Ci powiem ze to zalezy od dzieci hehe :P mysle ze w wiekszosci to moze byc tak ze jak dziecko pojdzie nyny to My rowniez bedziemy sie chcialy wyspac a do tego inne obowiazki typu pranie sprzatanie prasowanie zjedzenie czegos...Nie bedzie latwo :P

Zobaczymy jak to bedzie 🙂 ja wczoraj mialam taka ochote wejsc do Was ale nie mialam sily doslownie. wrocilismy z tych zakupow i normalnie padlam i tak lezalam do 23ciej...aby do wc wstawalam straaasznie...wogole juz mi ciezko chodzic nawet 😞 jak taki pingwin normalnie...

Moze spi hehe 🙂 albo juz urodzila :P kurcze nie wiadomo :P jejkus one dwie juz sa tak daleko 🙂
super 🙂
oki doki Monka ja uciekam sie pakowac 🙂 Moj juz zjadla sniadanko wiec w koncu wykopiemy walizke spod lozka :P
chce juz miec to z glowy i wtedy bede spokojniejsza bo tak to nigdy nie wiadomo :P
do spisanka pozniej 😘

• Mamusia
hej dziewuszki...ja po przespanej nocy,po sniadanku i w trakcie kawki:P
wziełam się trochę za sprzątanie i męczę sie okropnie,tyle bym chciała zrobić szybko i sprawnie ale niestety wymiękam 😞

no cóż odpocznę trochę ..

widzę,że jednak jakaś lutówka sie rozsypie w styczniu:laugh:

U mnie jeszcze czasu dużo ale torba czeka i jestem spokojniejsza,w tym ostatnim okresie to nigdy nie wiadomo:P

• Mamusia
cześć mamusie lutowe 🙂 Anitek miałam Ci właśnie napisać że ta siostrzenica normalnie jak wietnamka :laugh: ale włosy cudne 🙂
Darusia ja też miałam widoczne skurcze i też by mnie zostawili w szpitalu ale nie było miejsc!!i powiedzieli jak będzie gorzej to niech przyjade w nocy to mnie gdzieś wcisną 😠
Nie denerwuj się lekarz podejmie właściwą decyzje 🙂

Spakowana zwarta i gotowa :P hehe no ale jeszcze mamy czas 😁
Madziula widze ze masz uparciuszka w brzuszku 😁 ale co tam perdzej czy pozniej wyjsc musi 😉
a do lutego juz nie ma szans zebys doczekala pociesz sie tym ze dzis 24ty 🙂 a moze sie zacznie jak u Justyny Malutkiej? nagle niespodziewanie 🙂 nigdy nie wiadomo 🙂
Nikos ja za sprzatanie sie nawet nie zabieram bo chodze jak pingwin nie daje rady...poza tym powinnam duzo lezec i sobie odpoczywac wiec daje juz sobie spokoj ze wszystkim. Do dzidziulka wszystko juz mam przygotowane 🙂
a wlasnie sie mialam Was pytac: bo ja tak sobie myslalam ze lozeczko Malemu posciele dopiero jak wrocimy ze szpitala. Bo i tak jak wrocimy to Tatko moze sie chwile Nim zajac a ja szybciutko zrobie wszystko 🙂 no bo tak sobie mysle po co ma sie kurzyc. A Wy jak robicie?
CandyMonka jest tam ktos ciekawy na tej sympatii? 😉
no wiesz skoro ja poznalam Mezusia na sympatii moze i Tobie sie poszczesci 🙂 🤪

• Mamusia
Czesc.dziekuje za troske.nie urodzilam jeszcze.ktg ciagle robia i jest ok nie wiem po co tu leze ja chce jeszcze do domku.tak tesknie za mariuszem.nie spalam cala noc.zarcie do kitu!moze jutro mnie wypuszcza jak bedzie ok.mam fajne towarzystwo w sali nie nudze sie.pozdrowionka.co u martusi?i sibi?

• Mamusia
Witam Mamusie!!!
jak na razie w komplecie , chyba że coś przez noc sie wydarzyło z Sibi i Martuś 🙂
my wyspane i najedzone , a wczoraj robiliśmy fotki brzuszka i również mogę sie pochwalić 🙂 [img size=300]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/bok.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />