Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
CandyMonka nie ma sensu już szukać tapet, lada moment bedziesz miała swoją niuńkę na pulpicie, szkoda czasu 🙂 😉
Ja chcę wytrzymać chociaż do 1 lutego, mam nadzieję, że mi się uda 🙂 , teściowa dzisiaj stwierdziła, że wg niej urodzę w styczniu, bo już mam bardzo nisko brzuszek, ale mi się wydaje, że nie, jak narazie nic nie czuję 🙂

właśnie Mona brzuszek prosimy 🙂

Znalazłam taka fototapetkę:
http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/fototapety-na-kazdy-wymiar/50926/18/

nawet nie drogo, bo 34zł za m kwadratowy

• Mamusia
iwiokej[/boklask był odemnie 😉 a z mysleniem, to fakt w ciązy to u mnie nienajlepiej:P do tego dzisiaj jestem trochę zmęczona 😉
moze jeszcze dzisiaj wieczorkiem uda mi się zrobić zdjęcie i wkleić, ale nie obiecuję, jakby co to jutro 😉
CandyMonka 2m to faktycznie opłacałoby sie i do tego z klejem 🙂

Jeszcze dokładnie przemyślę czy tapetka będzie pasować 🙂 Jak zamówię i przykleję to zrobię fote i się pochwalę 🙂

Lecę kochane brzuchatki się malować i szykować, na 18 do Sz.R jadę z mamą..a no i obiadek jeszcze muszę wssysnąć 🙂

Miłego wieczorku 😘 😘

• Mamusia
Hej mamusie 🙂

właśnie dzisiaj mówiłam do męża że styczniówki zaczęły się w grudniu sypać a u nas zacznie się chyba o czasie, w lutym a tu taka niespodzianka 🤪 , mam nadzieje że malutka będzie zdrowiutka bo ładna już na pewno jest 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Dzięki Bób 😘
Parokrotnie na Ciebie polowałam 😁 😁 😁
Ale nie jestem pewna, czy akurat ten, którego pochodzenia nie znałaś był odemnie 😉 ale obiecuję, że jutro rano, do południa Cię znajdę i dostaniesz oklaska:P bo dzisiaj chyba 6 godzin nie wytrzymam i pójdę spać zanim bedę mogła dać następnego 😉

• Mamusia
Właśnie wciągnęłam sobie miseczkę lodów, mała zaczęła wierzgać nóziami 🙂 Powinnam sie trochę pochamować już z tym jedzeniem, bo niezła kula się ze mnie zrobiła 😁 Aż się boję jak pójdę we wtorek do gina i stanę na wadze, ale to jest silniejsze odemnie:P Jem teraz chyba najwięcej niż w całej ciąży 😲

• Mamusia
hihi aaana no tak spakuj się bo wszystko może sie zdarzyć, ja mam brzuch jeszcze wysoko i nie czuję żeby coś w najbliższym czasie miało by się zmienić 🙂
a jutro idę do ginkowej i mam nadzieję że da mi skierowanie do szpitala, bo przez kolejne 2 tyg. to wszystko może sie zdarzyć, a ja muszę mieć skierowanie w razie co bo ona musi mi napisać że muszę mieć to CC i wszystko opisać dokładnie, jak mi nie będzie chciała dac to chyba ja uduszę i pójdę do dyrektora przychodni