Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A ja sie mecze 😞 mam tak wzdety brzuch ze szok a do tego odbija mi sie co chwile! nie pije juz tej herbaty bo odnosze wrazenie ze to po niej tak mam 😞
Madziula no wlasnie widze ze suwaczek Cie oklamuje 😉
Iwiokej Moj tez w 34+6 wazyl 2534g 🙂 a obok napisane + - 370g hehe 🙂 zalezy od sprzetu bo u Mojego ginka jest + - 0.5kg
wlasnie Maz wroci trzeba cos skombinowac do jedzenia.

Ale mnie wszystko wqrwia... Moj pojechal wlasnie do sklepu z lista pytam sie co dzis jemy a on łeb w kompie...jak mnie to wqrwia...Mysli mi latwo tak...mam juz dosyc tego bolu brzucha bo tak jest 3ci dzien z rzedu ze jestem wzdeta od poludnia az do poznego wieczora i nie wiem od czego 😞 ale herbata z mlekiem albo pieprzone kanapki z serem i szynka ktore tez jem non stop od 3dni 😞

• Mamusia
Cześć dziewczynki 🙂

dawno nie pisałam, ale na bieżąco czytam.
Szybciutko czas zleciał, teraz to już pikuś 🙂.
Mój brzusio już niziutko, ale póki co żadnych objawów nadchodzącego porodu, po za powoli skracającą się szyjką. No czasem w nocy tak dziwnie mnie bolą kości łonowe.
Reszta w porządku.
Łóżeczko już stoi w naszej sypialni.
Mój mąż zgłupiał gada do pustego łóżka 😉
Ogólnie wszystko w porządku i mam nadzieję, ze tak pozostanie do samego końca porodu 🙂 czego i wam życzę.

W środę idę do gina i może już powie coś konkretnego, choć to i tak nie zawsze się sprawdza.

Trzymajcie się cieplutko 🙂
Pozdrawiam gorąco.

• Mamusia
Witamy wieczornie 🙂

jestesmy po wstepnej kolazji placków ziemniaczanych ze solą no i zagryzlam naleśnikami z powidlami i teraz jeszcze jabłko i grejfruta 😁 Normalnie jak bym w ciązy byla 😁

Mały wariuje od godziny tak że już nie wiem jak siedzieć,ale jakos sie tak odwrócił że normalnie aż pepek mi sie wklęsły zrobił 🙂

i najlepsze że rozmawialam z psiapsiólka ktora urodzila 3 tygodnie temu, i dzisiaj sie skapnela ze w wypisie ze szpitala ma napisane że rodzila w 41 TC. Byla zdziwiona bo jej wyszło ze to był 39 TC i okazalo sie ze ginek sie pomylił z terminem 🙂 to Ci jaja 😁

Anitka rozumiem wkurwienie :/ Ja sie żre ze swoim juz od tygodnia. Normalnie siada mi na lep :/ 😠

Anitek nie denerwuj się biedna! Każ mu ruszyć pupę!!!
Małalena super że wszystko u Ciebie w porządku 🙂 Daj znać po badaniach co i jak 🙂

Lecę się położę troszkę 😘 😘

Miłego wieczorku bez nerwów kochane 😘 😘

Malalena ja te bole kosci pochwy to mam od jakis 8tyg a ostatnie 3tyg to juz takie na maxa ze jak leze i wstane to strzyka cos i za chwile bol ze pierwsze pare krokow to sie odechciewa. ale najbardziej boli lewa kosc.
i zaczynam stekac jak emerytka 😞

• Mamusia
To szybko. Ja dopiero teraz zaczynam cokolwiek odczuwać, ten ból kości, ból w dole kręgosłupa ale tak nic po za tym. Może jeszcze wszystko przede mną.
A no i najgorsze mnie hemoroidy nie ominęły i walczę z nimi jak mogę aby tylko zniknęły.
Moja znajoma przed porodem miała ogromne jak na nią patrzyłam to mi się chciało płakać. Cierpiała z tego powodu strasznie. Dlatego póki co najbardziej dbam o odbyt 😉

Klaudia ja jestem strasznie nerwowa przez ten bol brzucha i to wzdecie...bo meczy mnie to niemilosiernie a ten espumisan to sobie moga w d...e wsadzic bo i tak nie pomaga 😞
moze za duzo mleka tez. sama nie wiem...
zwariowac mozna 😞 Olafek tez sie zabawia juz od dobrej godziny 🙂 z pepkiem byly przygody z rana bo robil sie wklesly a za chwile wypukly....Kurcze a moze sobie wezme ciepla kapiel? wiecie w jakiej temp mozna sie kapac???
bo ja to zawsze goraca wode lubie a nie chce przesadzic.

Malalena uwazaj tam na siebie jejkus hemoroidy to cos okropnego i podobno po porodzie jest jeszcze gorzej 😞
Iwiokej ja to sie nie wycieram po prysznicu jedynie glowe zawijam w recznik...jakos nigdy nie lubilam sie wycierac a teraz to juz nawet nie mam sily 😞 a byscie musialy widziec ile sie nameczylam zeby dzis obciac paznokcie u stop 😞 jakas tragedia 😞
Moj teraz tez sie ze mnie smial i mowie z czego sie smieje a On aby powiedzial ze na pewno nie z tego ze mnie boli tylko wygladam jak wygladam...no to zrobilo mi sie jeszcze gorzej...
pojechal do sklepu wiec wyplacze sie i tyle 😞