Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
CandyMonka super wózek
Biedna Dodi - oby poród nie bolał za bardzo
Anitek ja czuję się oki tylko że zrobię 2 kroki i ledwo żyję - wiem że to od tych cholernych antbiotyków 😠 ale co tam do porodu nadrobię kondycję !!
a tak w ogóle to marzy mi się aerobic potem basen i jaccuzi ech... po porodzie będę cały czas w klubie siedziała!! 🙃

• Mamusia
qurcze Anitek Ty to masz nerwy -jutro cesarka i będzie z głowy!! 😉 ja bym chyba osiwiała czekając co się zdarzy !!!

CandyMonka nie w domu nie rodzę za duży cykor ze mnie. Mąż jednak uparł się na swiss. Powinnam już właściwie w poprzednim tyg iść na kwalifikację ale jako że się kurowałam antybiotykami pójdę dopiero we wt - obym do tego czasu nie urodziła!! bo mnie tam nie przyjmą 🤪 bez kwalifikacji

Titinka nigdy nic nie wiadomo :P objawy moze i co niektore maja ale cisza narazie :P no coz jutro dopiero 31wszy 😁 czekaja cierpliwie na LUTY 2010 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Ojojojojoj teraz My na tapecie hehe :P a za chwile Marzec 😁 jejkus :P

A ja mam jakies wzdecie znowu i bole brzusia jak na biegunke a jak sie zmuszam do "2" to mam wrazenie ze Maly zaraz wyleci i takie dziwne parcie jakby na szyjke ale czuje az w pochwie...ciekawe od czego 🤨

• Mamusia
juz po badaniu no i wszystko ok a jakies takie dziwne przeczucia miałam i z torbą juz poszłam. dzisiaj siedział ze mna moj Mariusz wiec maleńka spokojna była i serduszko ładnie jej biło:-) ciekawe kiedy mnie wezmie 🤨
oby z Dodi było ok i z dzidzią! 3mam kciuki!
a wy laski jak was nie ma to nie ma a jak sie zjawicie to wszystkie naraz az nie moge tych stron nadrobić hehehe

• Mamusia
Darusia mam ten sam problem :P Hehe zazwyczaj jak ja jestem to nikogo innego juz nie ma :P i pozniej czytam i czytam aż sie wkurzam i mowie że nie czytam dalej 😁
Dobrze ze KTG ok 🙂 Chociaz ja juz bym sie cieszyla zeby skorcze byly 🙂

Anitka też poszła bo Mąz przyjechal w odwiedziny. 🙂

Ja tez zmykam na gorącą kapiel 🙂 do juterka 🙂

• Mamusia
widzę że Dodi też już coś wzięło no i dobrze w końcu już może rodzić 🙂
Darusia super że wszystko ok, ale w każdej chwili możesz dostać skurczy, tak samo Ty Klaudia 🙂
Titinka Wyrazy współczucia, rozumiem Cie doskonale 😞
anitek dobrze ze jesteś pod kontrolą, żeby wszystko w końcu się wyjaśniło 🙂
a Mona napisała w sms'ie tylko wagę i punkty, trzeba by było do niej napisać , ale nie chcę zbytnio jej przeszkadzać, tyle poczekamy i sama nam napisze, jak wróci do domku, a pisała że prawdopodobnie będzie we wtorek
mnie też od wczoraj pobolewa tył głowy, ale to chyba przez to niskie ciśnienie, bo mierzyłam to troszkę jest wyższe tak 110/75 120/85 ale puls dochodzi czasem do 110 ale to skacze nie jest tak cały czas, zobaczę co powie ginka w poniedziałek i czy bule nie ustąpią

Hejka
Mam smsa od Dodi wyslala go ok 9tej ale nie bylam na necie wogole :
"zostaje tu minimum 3 doby na obserwacji,skurcze mam nieregularne,podejrzewaja kolke nerkowa ale nic z tym nie robia.boli mnie z tylu. Szyjka centymetr"
No i moze juz Dodinka nie wyjdzie chyba ze z Mala 😁

Maz juz pojechal....ech smutno bez Niego 😞 znajomi tez byli przywiezli ksiazki do czytania 🙂
Maly ma wlasnie czkawke no i czekam az przyjda mi cisnienie zmierzyc bo chce isc kapu i nyny...

Jakas chyba leniwa zmiana bo mialam miec badanie cisnienie o 18stej i o 22giej i nikogo nie ma hehe...no coz olac ide sie kapac i poloze sie nynusi...
zajrze do Was z rana i mam nadzieje ze bedzie tu troszke zywiej :P
Dobranoc Mamusie i Brzusie :*
Spijcie spokojnie 🙂

• Mamusia
Zombiee wita o "poranku" 😠
yyyy jak to trening przed nieprzespanymi nocami z dzieckiem to myślę że zdałam celująco!! Karmienie w nocy Małej Domi to będzie pikuś!!

Iwiokej mam tak samo jak Ty tj w nocy zalana potem - codziennie zmieniam pizamy!! cyc boli, swędzi wszystko (ale to chyba dlatego że balsam mi się skończył:P )ech....lekarka powiedziała że to w ciąży norma 😠

Dodi pewnie już z dzieciaczkiem wyjdzie

Anitek to po cholerę 3mają Cię na obserwacji skoro ciśnienia nie mierzą?? eszzz... A co do porodu to proszę się nie wciskać przed kolejkę :P u nas dzień różnicy a Ty chcesz mnie samą zostawić?? 😉