Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aaaana dziekuje za linka ale niestety nie obejrze bo nie mam dzwieku w kompie 😞 po nalozeniu systemu nowego mam tylko podstawy bo sterowniki mam na dysku zewnetrznym w domu wiec narazie nici z ogladania 😞
ja uciekam sie w koncu kapac bo juz prawie 12sta a za chwile lunch a ja nawet glodna nie jestem...Poplakalam sobie troche to juz chyba z nerwow 😞 zajrze do Was pozniej Kochane 🙂

Hej mamy,

widzę, że standardowo, jak ja tu zaglądam to nikogo nie ma 😞

nockę miałam do dupy, budziłam się jak z zegarkiem w ręku co 2 godziny na siusiu..
Jestem strasznie opuchnięta od dwóch dni, całe dłonie, nogi w łydkach i kostkach, że butów nie mogę założyć - też tak macie? Jak tak ma być dalej to ja chcę już urodzić, bo czuję się fatalnie! Jestem większa od słonia - przynajmniej tak się czuję!!

CandyMonka ten wózek jest śliczny, funkcjonalny i w naprawdę dobrej cenie, też brałam go pod uwagę 🙂

A tak poza tym to widzę, że na serio zaczyna się u Nas dziać 🤪

Trzymajcie się w całości, później postaram się jeszcze zajrzeć.

A to mój nr tel. na w razie by co 601757678.

• Mamusia
hejka babeczki moje 🙂
widze ze tu KTOŚ juz planuje dzidzie utulic za tydzień 🙂 a to nasza Anitka 🙂 no to fajnie ja pewnie przenosze bo nic mnie narazie nie bierze a dziś rodzi moja Koszalinianka kochana Dusia 3majmy za nia kciuki kto wie moze już jej podają kroplówke na wywołanie 🙂 a miałam sie z nia spotkac na porodówce a tu lipka mała siedzi i siedzi i wyjsc nie chce i jakos mnie nic nie bierze:P to chyba za kare ze w szpitalu mowiłam ze jeszcze nie chce rodzić:P Jejka już nie moge sie doczekać jak ja zobacze:P

Martuś ja też tak mam, z tym puchnięciem i wstawaniem w nocy. Potem cały dzien mam do 4...
Dzisiaj to nawet przebrać mi się nie chce i piżamie jeszcze jestem heh
Dzięki za numer już zapisuję. Mój to 500516188

Darusia ja ciągle pisałam na ten stary :laugh: już zapisuję ten nowy 🙂

Martuś utrzymują się cały dzień potem. Tyle, że u mnie puchną głownie łydki i stopy. Z dłońmi mam spokój. No i moja twarz..masakra! Od dwóch dni biorę lek na opuchnięcia Cyclo3Fort ale na razie efektu nie ma 🤨

Muszę się troszkę położyć, bo już nie wyrabiam..

Twarz też mam napuchniętą.. jeszcze trochę a z domu będę się wstydziła wyjść.. Jutro zadzwonię do gina co z tym zrobić..

Do późnej laseczki

Martus ja tez opuchnieta ale jak teraz leze w szpitalu to lepiej z nogami za to dlonie mam ogromne...w nocy to ich zgiac nie idzie wogole...
A tak wogole Martus jakie masz cisnienie???bo jak masz twarz opuchnieta to to tez moze byc to co ja mam...to tez jest jeden z objawow...no chyba ze mialas badania teraz i wszystko bylo ok 🙂
Darusia to sie okaze czy bede tulic hehe 😁 bo tak narazie to czekam na wyniki tych badan...choc lekarz mowil ze czekac nie ma po co bo coraz gorzej z tym bialkiem...no ale zobaczymy jak to bedzie.Jutro beda sprawdzac szyjke to sie okaze czy cos tam sie rusza :P
wlasnie zjadlam troszke obiadu jakos tak glodna nie jestem...
a na obiad sobie wyobrazcie puree wieprzowina z jablkami do tego pieczone dwie paleczki ziemniaczane, kalafior, groszek na parze i ichniejszy stuffing.
Zupka warzywna i sernik na zimno z bita smietana 😁 normalnie rozwala mnie to jedzenie 😁

Wlasnie czytam na Styczniowkach ze Dusia ma 4cm rozwarcia i skurcze co 5min 🤪 idzie jak zla hehe 😉
no to chyba nie da rady 1lutego 😁 bedzie jednak Styczniowe :P
ech a juz myslalam ze przytulimy do siebie chociaz jedna Styczniowke 😉

• Mamusia
no i jestesmy 🙂
Ale u Nas ładna pogoda, poszlabym na spacer ale Moj rozwalił sobie kurtkę no i zamek nie działa. Ehhh
Nie kupiłam czapki bo mi się żadna nie podobała 🙂 Kupie z Allegro chociaż mąż mówi że tylko mi dać gogle i w samolot wsadzić :P No ale przeciez mi ma być ciepło a podobać się mu nie muszę juz 😁 😁
Nawet nie było tak milcząco :P Kupiłam jeszcze 2 staniki :P Ale bardziej już na po porodzie 🙂

Monka ale masz slicznego Brzucholka 🙂
A My dziś się tak prezentujemy 🙂

Anitka za to Styczniówki mogą przygarnąć dwie z Nas 🙂 [img size=350]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/my-b6dc431e6cf9c83ef983375d2bcad034.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Dzięki Klaudia Twój brzuszek również słodziasny 🙂 Szczuplutka jesteś, tylko piłeczka Ci wystaje 🙂
A tam Twój mąż na modzie się nie zna hehe.. 😉

Anitek ja wcinam ananaski już od sylwestra 🙂

Ja wlasnie nie jadlam bo one maja w sobie bromeline i moze wywolywac skurcze i wlasnie w ksiazce ktora mam jest wzmianka o ananasie i papaji... no ale teraz to juz moge jesc :P choc mysle ze musialoby sie zjesc niezla ilosc zeby sie cos dzialo...

A ja waze 81,5kg 😁 takze Klaudia jak widzisz to ja jestem SLON 😁
mialam 83 ale jakims cudem zeszlo 1,5kg moze juz wiecej zeszlo hehe 😁 ciekawa jestem kiedy mnie zwaza ponownie 😁