Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Noo jak po cesarskim cięciu to nie aż taka wielka suma 🙂
Tak w pokoju jesteś Ty, on i dzidzia tylko 🙂 są dwa łóżka, umywalka 🙂

Ja też się nad nim zastanawiałam ale w końcu nie będę go brać bo mama tyle przy mnie siedzieć nie będzie, nie mamy też samochodu aby mogła do mnie dojeżdżać więc te dwa dni przeboleje z innymi mamusiami 🙂 bezie mi raźniej

Ja jakoś właśnie boję się tego leżenia w szpitalu po porodzie nie wiem czemu 🤨

Idę sprawdzę to wodę...potrzebuję prysznicu i to szybko...bo mi się tu mewy zlecą jeszcze hehe 🙂

• Mamusia
Witam lutowe mamusie 🙂

Widze,ze rozmawiacie o tym co bedzie po porodzie. Szczerze mowiac, lezalam jakis czas sama i mozna bylo oszalec, jak przyszla druga mamusia z dzieciatkiem to przynajmniej bylo do kogo sie odezwac 🙂
chociaz gdybym mogla lezec z partnerem to nie wahalabym sie ani chwili, jak ja lezalam po porodzie to nawet odwiedzin nie bylo 😠

• Mamusia
no ja się właśnie obawiam tego z kim będę leżała, bo nie wiadomo na kogo się trafi, a tak swój mąż to sie wie z kim sie śpi bez krępacji 🙂
fredeczkaa to faktycznie lipa, jak i odwiedzin nie było, dla mnie to chora interpretacja, skoro to w szpitalu jest najwięcej bakterii

• Mamusia
hej brzuchate - chwilę mnie nie było i już 15 stron!! 🤪
Słodziak z Olafka! 🙂
co do nfz i OBOWIĄZKOWYCH składek to też mnie to strasznie wkurw... że płacić muszę a i tak jak przyjdzie co do czego to płacę jeszcze raz żeby mnie czy dziecka nie zabili...
stwierdziłam więc że skoro i tak trzeba by płacić za ludzkie traktowanie (sic!) i to bez żadnej gwarancji że w godzinie "0" tak właśnie będzie to ja wolę dostać za to rachunek i półść prywatnie.
Ale podkreślam że nadal uważam że to CHORA SYTUACJA!!!! 😠

• Mamusia
aaana Sonia kojarzy mi sie ze śliczna suczką , a nie z małą dziewczynką, ale to tylko moje odczucia ☺️
a ja właśnie zauważyłam jak delikatnie ścisnęłam sutka to mi wyleciały delikatne kropelki, a wcześniej nic sie nie pojawiało 🙂

• Mamusia
🤪 co?? o qurcze!! 38?? to stres mnie chwycił - ale nie na tyle żeby się w końcu spakować!! choć już tyle razy miałam to zrobić...

Sonia też mi się podoba ale może się z pieskiem kojarzyć bo dużo suczek tak właśnie się wabi :/

• Mamusia
no głupie te wyliczenia - takie bardziej orientacyjne bo dizeciak i tak postawi na swoim (już zaczyna - mały terrorysta 😉 ) więc chyba nie należy za bardzo w nie wnikać

jeeeeej musze ruszyć 4 litery i coś na obiad zrobić ale żeby to nastąpiło odgruzować kuchnie .... :/ jak mi się nie chce!!

• Mamusia
Hej dziewczyny.
Ja znowu tylko na momencik postaram się wkleić zdjęcie małej, moze mi sie uda 😉
Była dzisiaj u mnie położna i mówiła, że teraz mogę mieć płaczliwy nastrój i mam się wypłakać jak tylko mi się chce, bo to wina hormonów. Faktycznie mam do d... nastrój i troszkę jakaś płaczliwa jestem, ale mam nadzieję, że to minie, coś mi się wydaje, że mi małej w brzuszku brakuje 😞za szybko mi ja stamtad wyciągneli 😞
Zaczynam się obawiać czy to nie przypadkiem początki depresji ☺️
A oto moja Milenka

Wykąpane czekamy aż nam się herbatka liści malin zaparzy 🙂

aaana Dominika ładniejsze od Sonii 🙂 🙂 łap oklaska za 37 🙂

mona trzymam kciuki aby zły nastrój sobie jak najszybciej od Ciebie poszedł 🙂