Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anitko wsiadam w samolot i lece 🙂 bardzo chetnie bym go ponianczyla.

No ja juz paczka wtrabilam i mam zgage, ale reni pod ręka wiec jest ok.

Martus zero skurczy , mialam od rana ze 3 sztuki, ale takie pitu pitu -nie bolesne.

A moja mała tez w nocy buszuje, cikawe czy tak bedzie jak sie urodzi.

• Mamusia
Martuś napisał:
O Nikoś dobrze, że przypomniałaś zaraz lecę na miasto to podjadę po pączki!

SMACZNEGO 🙂 HIHIHI [img size=143]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/imagesCA3DT4JY.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Pozdrawiam tłustoczwartkowo!
Chciałam tylko podzielić się moją radością - 1.02.2010 przyszedł na świat siłami natury mój synuś Bartuś 4000g 60cm 10 punktów.
Cudownie jest być mamą (za wyjątkiem chwil gdy mały ma gazy 😞 )
Ja tylko na chwilkę bo zaraz pora karmienia 🙂

Powodzenia wszystkim lutówkom!!!

[size=4] Dudasia gratulujemy!!!
ale ważył 🙂 Superr!! 🙂

Dodi jej co za fotka..zaraz wgryzę się w monitor... 🤪
kurcze a muszę czekac aż mama wróci z pracy i przyniesie pączusie..jaaa

Dodi wygląda na to, że zostaniemy z porodem na szarym końcu.. my dwie, które pierwsze powinnyśmy urodzić hehe.. widać, że wyrywne dziewczyny to my nie jesteśmy:laugh:

Anitek a wiesz już ile Olaf "ma wzrostu"? I takie pytanie czy te Jeo długaśne giraska mieszczą się w rozm. 56cm, czy zakładałaś od razu większe ubranka? A i ile pieluch dziennie Ci schodzi?

Martuś jeszcze ja 🙂
mojej też się nie spieszy 🙂 zero rozwarcia..skurczy..nic a nic a termin już niby za 6 dni

idę się ogarnę bo jeszcze w łóżku leżę 😉
Do później 😘

Martuś:
Monka nie śliń klawiatury ani nie szczerz zębów na monitor bo całkowicie z Tobą kontakt stracimy

hehehehe..spoko..przepraszam ..doprowadzam się do porządku 🙂 idę pod zimny prysznic zaraz mi przejdzie

• Mamusia
CMonka juz nie sciemniaj kochana ze pod prysznic !! pewnie lecisz do cukierni po paczki az Ci sie uszki trzesą hihihi :P:P

a tak szczerze to i ja bym jeszcze zjadła jednego 🙂

Martus to fakt !! mam nadzieje ze marcówkami to nie zostaniemy,cholera co z tymi szyjkami naszymi i rozwarciem, wszystkie sie rozpakowuja a My nic 😞

Dudasia gratuluje slicznego i duzego synusia 🙂

p.s ja tez mam zgage, to chyba na pozegnanie ciazy , mam nadzieje 🙂

chyba dziewczynki sie przekimam , bo wstalam po 6 zeby na 8.25 na KTG jechac bo w tej cholernej STOLICY takie korki z rana są .

Tak, tak Monka pamiętam o Tobie 🙂 jeszcze parę zapakowanych Lutówek zostało.. a chodziło mi że ja i Dodi, bo miałyśmy te problemy z szyjkami 🙂
Oki, idę powiesić pranie..
Zadzwonię do babci i naprawdę jadę po ten cholerny dowód od samochodu, bo mnie M. z domu wyrzuci jak go nie odbiorę dzisiaj..

Do późnej, pa!

• Mamusia
BYŁ SOBIE TŁUSTY,SŁODZIUTKI PĄCZEK.BYŁ OKRĄGLUTKI I NIE MIAŁ RĄCZEK.MIAŁ LUKROWANĄ NA WIERZCHU SKÓRKĘ A W ŚRODKU DZIURKĘ NA KONFITURKĘ:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU PĄCZUSZKA
Hehehehe niektóre z nas same wyglądają jak słodziutkie pączuszki 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

Musialam odejsc bo Maly alarm wlaczyl :P
hehe 😉

DUDASIA GRATULACJE
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

CandyMOnka Olaf szalal caly czas i tak naprawde tak jak bylo w brzuch nie ma nic u Niego z tym jak jest teraz 🙂
Dodi przyjme kazda pomoc 😁
Martus pieluch dziennie ok 10ciu 🙂
Olafa zmierzyla polozna i wyszlo 51cm ale nozki mial lekko podkurczone hehe 😁 wiec nie szlo zboja zmierzyc dobrze bo sie rzucal jak zwykle :P
ale mysle ze jesli nawet to moze max 53cm wiecej na pewno nie. powiedziala ze zmierzy Go w 40tyg z racji tego co On byl rodzony w 37tyg. NO ale wszystko jest w porzadku z Jego wymiarami 🙂 a gierki i nozki to ma dluzsze wielkolud bedzie 😁
ale spioszki uzywam na 56cm bo w 62cm sie topi normalnie. Choc powiem Wam ze wzrost to chyba nie ma tu nic do rzeczy bo siostrzenica miala 57cm a spioszki na 56cm byly wieeelkie...i siora uzywala na 52cm. wiec wszystko zalezy 🙂 a MOj to jeszcze chudzinka hehe :P

• Mamusia
Titinka dostałam ten sam wierszyk od mamy na smsa , jst słodki jak te nasze paczuszki lukrowane.

Trzeba wsunac jeszcze jednego, a Co tam !! :P w koncy=u jeszcze nam mozna, a za chwilke juz nie bedzie !!

ide sie przekimac ,jak mis ie nie uda to wróce niedlugo

buziaki

Cos sie dzieje z JaiHo????????/bo ja nic nie wiem znowu 😞 [img size=300]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/olafek_opalanie.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />