Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
U mnie dalej nic 😞 w nocy tylko jak wstałam na siusiu to mi poleciała po nogach taka w miarę gęsta wydzielina coś jak przy owulacji i tyle.

Ogarnęłam trochę domek, odkurzyłam wstawiłam zupkę i już dalej mi sie nic nie chce.
Dzisiaj chyba śmignę do sklepu i kupie sobie tą dużą piłkę do ćwiczeń. Podobno to pomaga a i po porodzie jest bardzo dobre zarówno dla mamusi jak i dziecka.

Popiajm jak zwykle Inkę myślałam, ze tu będzie kupa czytania do nadrobienia ale sytuacja taka jak wczoraj. Czytania, a czytania 😉

• Mamusia
Witam,mnie jak widać do szpitala sie nie śpieszy..młody się przewala bo brzuchu,jestem odkorkowana od wtorku ,plamię nadal i poza tym wielkie NIC 😞
Chyba zrobię rundę po sklepach,kupię farbe do włosów i może jeszcze dziś odświeżę kolor:P

KlaudiaFAJOWY TEN TWÓJ PUDZIANEK 🙂 GRATULACJE!!!
Jak On Ci się tam w brzusiu mieścił 🤪

Trzymajcie się kobietki,miłego weekendu 🙂

• Mamusia
czesc dziewczyny 🙂
u nas dalej macierzynstwo w wersji light 🙂 T. zakopany w papierach pracuje w domu przez weekend, a ja juz wszystko posprzatalam, popralam i teraz czas na druga kawe 🙂
Zauwazylam, ze jak chodze to pipka jakos mniej boli ( chociaz ja nie jestem szyta, wiec moze mi latwiej) i szybciej sie oczyszczam z krwi itd. wiec tak sobie drepcze dookola, liczac na to, ze spalam tez troche tluszczyku, ktory juz mi nie jest potrzebny 😉

Klaudia, biedaku, widze tez trafilas do tej grupy co to porod za lekki nie mialy, ale zuch dziewczyna jestes! takiego duzego chlopaka najpierw donosic a pozniej urodzic to jest wyczyn! teraz dbajcie o siebie i zbierajcie sily 🙂

Sibi, a moze jakies herbaty na laktacje, alebo przystawiaj maluszka jak najczesciej nawet na 10 min. niech ssa, to tez powinno pobudzic proces laktacji. Nie rezygnuj 🙂

dziewczyny w dwupakach, na Was tez przyjdzie pora, jeszcze troche tego lutego zostalo 🙂)
ZYCZYMY WSZYSTKIM UDANEGO WEEKENDU 🙂)

• Mamusia
Witam Mamusie!!!
My robimy dzisiaj wielkie porządki, bo później już nie będzie kiedy, a w tygodniu mąż w pracy, a mi nie pozwala odkurzać i zmywać podłogi wiec robimy to dzisiaj, bo maleńka w czwartek już będzie na Świecie, więc nie będzie już czasu na wielkie porządki 🙂
Klaudia śliczny synuś, podziwiam urodzenia takiego wielkoluda 🙂 a oni taki kit wciskali że ma 2200g.
wypoczywaj i wracaj do formy jak najszybciej 🙂

• Mamusia
Mamusie wklejam link i proszę o głosiki 😉
http://pl.lennylamb.com/#user/show_photo/501

Jeśli komuś przeszkadza to, że wklejam link na forum Waszego miesiąca to bardzo proszę o wiadomość na prv. Nie to żeby zależało mi na moich oklaskach ( bo ktos mi je cały czas zabiera 🙂) ale nie chcę być upierdliwa z wklejaniem linków jeśli sobie tego nie życzycie 🙂

Konkurs trwa tylko do końca miesiąca więc jeszcze tylko tydzień :P

Pozdrawiam Mamusie i Brzuszki :*

Hejka Brzuszki i Mamuski 🙂
co tam u Was ?
ja dzis nie mialam kiedy zajrzec do Was bo tak od rana kawusia troszke sprzatania itd.
Klaudia tez widze sie biedna umeczylas 😞
ale najwazniejsze ze Twoje Szczescie jest juz z Wami i teraz bedzie juz tylko lepiej 🙂 a tak wogole to Maly Pudzian gniecie 😁 i ten fucker jest udany 😁
Ja dzis pojechalam sobie na zakupki :P
Maz zostal z Olafkiem a ja wpadlam do C.H. hehe :P
kupilam sobie nawet dwie sukienki 🙂
w rozmiarze S/M tak jest na metce hehe 😁 az mi sie milo zrobilo ze nie bedzie jak narazie w mojej garderobie czegos takiego jak L czy XL :P

Ja mialam skrzydelka w BBQ sosie i spicy wedges :P nie wiem jak to nazwac po polsku hehe :P
No i zimnego lecha premium 😁
a teraz sobie odpoczywamy Synus sie kreci w kolysce pewnie by chcial na raczki ale nie ma nic hehe :P nie placze to niech sobie polezy troszke 🙂 pewnie za chwile znow bedzie glodny zarloczek maly :P
aaaa male sprostowanie co do espimisanu...
2krople 3razy dziennie 🙂 i od dzis daje na jezyk przed jedzeniem bo mleka czasem calego nie wypijal wiadomo...
od dzis dostaje rowniez wit D i wit C 😁 i z wit C niezle jaja hehe:P bo mial na lyzeczce z woda i byscie musialy widziec jego mine 🤪 wiadomo kwaskawe 😁 ale sie usmialismy hehe :P ale buzke otwieral po wiecej wiec chyba nie bylo takie zle 😉