Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kurde dziewczyny nie pamietam ktora ale jedna z was pochwalila sie takimi cudnymi mebelkami bialymi strasznie spodobaly mi sie chcialam je pokazac mojemu mezowi jednak przeszukalam juz chyba z 600 stron i nie moge znalezc tego linka czy mogla bym prosic jeszcze raz o niego ??

shelby juz jade do ciebie !! 🤪

u mnie ziemniaki, fasolka i szklanka mleka 🙂
Chyba mogę to wszystko razem połączyć?
Jest taki straszny wiatr ze zgadł mi piecyk w lazienke i nie chce sie zapalic swieczka. Mam zimną wodę i to jets okropne. W kominach to aż dudni, u Was tez wieje?

• Mamusia
jadwiga-roza napisał(a):
kurde dziewczyny nie pamietam ktora ale jedna z was pochwalila sie takimi cudnymi mebelkami bialymi strasznie spodobaly mi sie chcialam je pokazac mojemu mezowi jednak przeszukalam juz chyba z 600 stron i nie moge znalezc tego linka czy mogla bym prosic jeszcze raz o niego ??

shelby juz jade do ciebie !! 🤪

Z tego co pamiętam to pokazywała Madzia_m3 i przeszukał max do 50 stron wstecz... 😁 bo to było max 4 dni temu 🙂

• Mamusia
Marinel napisał(a):
u mnie ziemniaki, fasolka i szklanka mleka 🙂
Chyba mogę to wszystko razem połączyć?
Jest taki straszny wiatr ze zgadł mi piecyk w lazienke i nie chce sie zapalic swieczka. Mam zimną wodę i to jets okropne. W kominach to aż dudni, u Was tez wieje?

Też wieje .... 😮

• Mamusia
jadwiga-roza napisał(a):
cherry napisalo mi sie o jedno reza za duzo.. przelecialam 60 stron i wyobraz sobie ze te 60 stron to tylko z dzisiaj i wczoraj... szalejecie 🙂

chciałam pomóc....

dobra przeszukałam historię u siebie i znalazłam to :

http://www.bellamy.pl/index.php/pl/offer/21

Mam nadzieję że o to Ci chodziło 🙂

• Mamusia
jadwiga-roza to pewnie ja 🙂 http://www.bellamy.pl/index.php/pl/offer/21. Mam zamówione będą na początku października ( może wcześniej jakimś cudem).

Ja też dzisiaj piję za dwóch i wcale nie mam jakiegoś ogromnego apetytu. Przed chwilą włożyłam do piekarnika placek z malinami. Miałam taką ochotę.

Wracając do PH moczu to powyżej 7 może świadczyć, że jest jakaś infekcja. Na pewno w tym środowisku bardzo łatwo o nią.

O jak tutaj pusto. Przez te fatalną pogode az mi się usnęło i skutek opłakany jak zwykle bo po spaniu w dzień czuję się fatalnie. Do tego nie mam ciepłej wody w łazience, chyba ten piecyk sie zepsuł 😞

• Mamusia
jak dzisiaj malo piszecie...
dziwne 🙂

no dobra to chwale sie co kupilam....

prawie nic 😞 tylko 2 smoczki i reczniczek z kapturkiem...
ale mezulek mi obiecal, ze jutro poprawimy 🙂
no i klapki sobie kupilam, bo te buty co sobie upatrzylam - nie ma mojego rozmiaru 😞

• Mamusia
cygnee napisał(a):
jak dzisiaj malo piszecie...
dziwne 🙂

no dobra to chwale sie co kupilam....

prawie nic 😞 tylko 2 smoczki i reczniczek z kapturkiem...
ale mezulek mi obiecal, ze jutro poprawimy 🙂
no i klapki sobie kupilam, bo te buty co sobie upatrzylam - nie ma mojego rozmiaru 😞

też wróciłam z zakupów i z butami.... załapałam się na promocję i kupiłam skórzane balerinki przecenione bo ostatnia para. Fakt ciut za duże ale na jesień mogą nóżki puchnąc więc będą idealne 🙂

Kupiłam też biustonosz w domu się okazało że mógł być większy... ehhhh 85D żegnaaaaaaajjjjjj 😞
Chyba teraz pozostaje mi 85 E lub F 😮

• Mamusia
cherry, spokojnie, ja tez mam cycki, ze ho ho... jak przed ciaza mialam 70 DD tak jak bylam jakis miesiac temu w sklepie i chcialam kupic stanik - bylo juz F, wiec dalam sobie spokoj, a teraz nie kupuje stanika, bo az strach pojsc sprawdzic rozmiar 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
cygnee napisał(a):
cherry, spokojnie, ja tez mam cycki, ze ho ho... jak przed ciaza mialam 70 DD tak jak bylam jakis miesiac temu w sklepie i chcialam kupic stanik - bylo juz F, wiec dalam sobie spokoj, a teraz nie kupuje stanika, bo az strach pojsc sprawdzic rozmiar 🙃 🙃 🙃

Racja.... ale za to jaka stołówka nam rośnie 😁 😮 😁

• Mamusia
wiesz moja psiapsiółka też miała pokarm i piersi jej bardzo urosły.... Poród jednak okazał się dla niej tak dużym wysiłkiem że po porodzie mdlałam pare razy na dobę z wycieńczenia i pokarm straciła ! Jedna kuzynka nastawiała się strasznie na karmienie i też ic z tego nie było - pokarm straciła... jej siostra znów nie myslała o karmieniu i wszystko było okej....

Inna moja kuzynka miała tyle mleka że mogłaby wykarmić 2 dzieciaczków i karmi do teraz chociaż Laura ma już 3 latka 😮

Widzisz ile przykładów tyle historii. Ja w razie "w" kupię wcześniej mleko modyfikowane...

• Mamusia
Kochane ja na chwilkę. Muszę coś wszamać na kolację bo dopiero wróciliśmy

Ja też przyznam, że bym chciała szybko drugie maleństwo. Zobaczymy jak wyjdzie w praktyce, bo w moim przypadku wcale nie taka łatwa sprawa 😉 była zajść w ciąże.
Ja z B wskoczyłam na E 🙂. Mężuś przeszczęśliwy, ale tak jak napisałam problem z normalnymi ciuchami w sklepie jest, bo rozmiar biustu nie jest adekwatny do reszty 😉

Ktoś tu pisał o pracy, ja też chce popracować do około 5 października. Moja mama dzień przed porodem była jeszcze w pracy, aż mi się nie chce wierzyć.