Kochane ja na chwilkę. Muszę coś wszamać na kolację bo dopiero wróciliśmy
Ja też przyznam, że bym chciała szybko drugie maleństwo. Zobaczymy jak wyjdzie w praktyce, bo w moim przypadku wcale nie taka łatwa sprawa 😉 była zajść w ciąże.
Ja z B wskoczyłam na E 🙂. Mężuś przeszczęśliwy, ale tak jak napisałam problem z normalnymi ciuchami w sklepie jest, bo rozmiar biustu nie jest adekwatny do reszty 😉
Ktoś tu pisał o pracy, ja też chce popracować do około 5 października. Moja mama dzień przed porodem była jeszcze w pracy, aż mi się nie chce wierzyć.
Hej! Na jakie zajęcia dodatkowe chodzą Wasze 9-10 latki? Nie chodzi mi stricte o naukę np.angielskiego czy programowania, bardziej o miejsce gdzie można poznać nowych kolegów i koleżanki, jest czas na interakcje lub współpracę w grupie. Bardziej relaks,
zabawa, niż zdobywanie nowych umiejętności. Mam nadzieję, że rozumiecie o czym myślę
Witam nazywam się Mateusz mam 26 lat od dziecka jestem sobą na wózku jak i Również od dziecka interesuj mnie tematyka ciąży chciałbym móc z kimś o tym porozmawiać czy mógłbym z paniami które czytają ten post
Rekomendowane odpowiedzi
madzia_m3
Ja też przyznam, że bym chciała szybko drugie maleństwo. Zobaczymy jak wyjdzie w praktyce, bo w moim przypadku wcale nie taka łatwa sprawa 😉 była zajść w ciąże.
Ja z B wskoczyłam na E 🙂. Mężuś przeszczęśliwy, ale tak jak napisałam problem z normalnymi ciuchami w sklepie jest, bo rozmiar biustu nie jest adekwatny do reszty 😉
Ktoś tu pisał o pracy, ja też chce popracować do około 5 października. Moja mama dzień przed porodem była jeszcze w pracy, aż mi się nie chce wierzyć.
lala89
właśnie wszamałam sobie lody waniliowe z gorącymi owocami leśnymi.. mmm